Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bahara 55 56 kiloyla girmek istiyorum
sen kaç kiloydun şekercim.
ben 56.400 oldum ama karın bölgem hala yağlı benim. 3 doğum sonrası o kısımda yağlanma var. hamileliklerde en çok karın bölgesi bebeği koruma adına ekstra yağlanıyor. ki ben hamileliklerde 10 kilo almama rağmen.

Baya fark ediyor canım ama daha var yalnız sanki ilk fotoğrafta daha uzun görünüyorsun ayakkabidan mi fark ediyor acaba
eskiye nazaran başkalaşıma uğramış gibisin . devam canım. sen en azimlilerdensin. özlem de maşallah.
diğer kızlardan da bekliyoruz aynı azmi.

inşallah istediğin kiloya kavuşursun seyla.

çok iyisin maşallah. kaç kilo vermek hedefin.
Hedefim vucudumda hic yag kalmamasi canm fazlalik olarak 5 kg yag gorunuo
ben cikardim zaten cnm hayatimdan haklisin yiyince tekrar aciktirio o yuzden tercih etmiorum ama lezzetli

ben de A aaadddaaa nın kollarını gördüm bir de. kızmasın bana lütfen.
ask olsun cnmhic kizar miyim kol var cok haklisin iste 5 kilo yagdan verirsem ins gitcek:)

öğlen için 6 kaşık yoğurt en koyu kısmından
1 avuç taze fındık.
1 adet elma var . kırmızı elma.
bunları doğramayı düşünüyorum yoğurda
aslında kuru meyve de var ama . elma daha hoşuma gidecek sanki.

Sade kahve yaptım kendime karbonat attim içine normalde bol köpüklü olsun diye misafir gelince koyardım son zamanlarda kendime de böyle yapıyorum metabolizma iyi çalışıyor.

Sade kahve yaptım kendime karbonat attim içine normalde bol köpüklü olsun diye misafir gelince koyardım son zamanlarda kendime de böyle yapıyorum metabolizma iyi çalışıyor.
karbonatlı kahve ilk kez duyuyorum.
normalde suya katıldığını , suyu alkali yapmak için az bi atıldığını biliyorum ama...

Cok lezzetli bir menu
ilk kez duydum bnde

karbonatlı kahve ilk kez duyuyorum.
normalde suya katıldığını , suyu alkali yapmak için az bi atıldığını biliyorum ama...
Canım kahveyi yaparken cay kasiginin ucuyla koy köpüklü güzel oluyorbir parça bitter cikolatada atiyorum cikolatanin tadi gelmiyor ama kahve yoğun güzel oluyor misafirler için yapıyorum böyle yıllardır onun için kayinbabam siz yapamıyorsunuz der hep benim yapmamı ister. Ben geçen kendime yaparken şeker çikolata falan koymuyorum ya dedim ki bari köpüklü olsun bana da yazık baktım metabolizmam daha iyi çalıştı.

ben de bi deneyeceğim öyle.
ablam da kahveyi yaparken 1 parça tereyağı katar içine. öyle çok beğendim mesela. karatay kitabından almış tarifi.
kendisi 72 kilodan 57 kiloya düştü. koruyor 1-2 yıldır kilosunu.
boyu 163 kadar ablamın

Ablan yağı metabolizma hızı için mi yapiyordu

Ablan yağı metabolizma hızı için mi yapiyordu
bilmiyorum canım . galiba.
doğal yağ yersen daha hızlı yakarsın diyordu geçen gün de.
hindistan cevizi yağı . tereyağı , zeytin yağı
öyle
tabi çok değil , yakacağın kadarını yiyceksin .
mucuk.
çocuklar nasıl.

Yaramazlık yapıyorlar canım oglene abimler gelecek ben de hazırlık yapacam ansızın karar vermişler çocukları ozlemisler kurabiye yapacam bide kiymali tava pilav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…