sen kaç kiloydun şekercim.bahara 55 56 kiloyla girmek istiyorum
eskiye nazaran başkalaşıma uğramış gibisin . devam canım. sen en azimlilerdensin. özlem de maşallah.Baya fark ediyor canım ama daha var yalnız sanki ilk fotoğrafta daha uzun görünüyorsun ayakkabidan mi fark ediyor acaba
inşallah istediğin kiloya kavuşursun seyla.Dün brunch için yapmıştım normalde yaptığım bişey değil zaten. Muhtemelen 6-7 aydır ilk kez yaptım. Pamuk gibi yumuşak çok güzel olmuştu. Az önce dayanamadım yine yedim. Akşama spagetti yapmaktan vazgeçtim. Fazla gelecek çünkü. Hafif bişeyle geçiştirmem lazım.
Ben çok şanslıyım. Eşim yaptığım herşeyi seviyor hiç yemek ayırmıyor.
Ama benim de çocuklarım yemek seçiyor sinir oluyorum.
Hadi bakalım inşallah.
Ben de Temmuz'dan önce 48-50 olmak istiyorum. Türkiye'ye zayıf gideyim ki bol bol yiyip içeyim. Orda nasıl olsa 3-4 kilo alır öyle dönerim.
Kendimkine az şeker attim canım spagetti de az dolayip beş defa yedim yanına salata yedimyumurta yiyemiyorsan 1 küçük muz
nescafeee şekersiz olsun canım. yoksa yavaşlarsın kilo verirken
spagetti yedi mi
Ben de öğlen bu menüyü hazırlamayı düşünüyorum canımGunayydinnnn herkese sabah 2 ceviz bir dilim ekmek yumurta yesillik peynir bu kahvaltiya bayiliorum beni cok tok tutuo cidden
o menü beni de cezbeder . en sevdiğim öğün kahvaltı öğünü . peynir zeytin yumurta vazgeçilmezimBen de öğlen bu menüyü hazırlamayı düşünüyorum canım
Hedefim vucudumda hic yag kalmamasi canm fazlalik olarak 5 kg yag gorunuoçok iyisin maşallah. kaç kilo vermek hedefin.
ben cikardim zaten cnm hayatimdan haklisin yiyince tekrar aciktirio o yuzden tercih etmiorum ama lezzetliaslında sağlıklı şeyler değil.
eğer çok kalori yaktıran bi işin varsa. inşaat işçisi gibi . tarlada çalışmak bağ bahçede koşturmak gibi. ya da benim eşim büyük baş hayvanlarla ilgilenirken mesela çok yerdi. hala da yer ama o zamanki kadar değil.
zor işler kalori yaktırıyor. yemezse de gücü olmuyor insanın.
eğer yorucu bi işin yoksa bunları yakamayacağın için yememek en iyisi. spor yapmak değil tabi. spordan daha da yorucu işler var çünkü hayatta.
ask olsun cnmhic kizar miyim kol var cok haklisin iste 5 kilo yagdan verirsem ins gitcek:)
Bende cok seviorum ben zeytin yerine ceviz tercih ediorum ama sen zeytini cok seviosun biliormo menü beni de cezbeder . en sevdiğim öğün kahvaltı öğünü . peynir zeytin yumurta vazgeçilmezim
benim de bi büyük ekşi elma. şimdi yedim bitirdim .Ara ogun 3 kayisi
evet özellikle ev yapımıysa . daha rahat yiyorum.Bende cok seviorum ben zeytin yerine ceviz tercih ediorum ama sen zeytini cok seviosun biliorm
karbonatlı kahve ilk kez duyuyorum.Sade kahve yaptım kendime karbonat attim içine normalde bol köpüklü olsun diye misafir gelince koyardım son zamanlarda kendime de böyle yapıyorum metabolizma iyi çalışıyor.
Cok lezzetli bir menuöğlen için 6 kaşık yoğurt en koyu kısmından
1 avuç taze fındık.
1 adet elma var . kırmızı elma.
bunları doğramayı düşünüyorum yoğurda
aslında kuru meyve de var ama . elma daha hoşuma gidecek sanki.
ilk kez duydum bndeSade kahve yaptım kendime karbonat attim içine normalde bol köpüklü olsun diye misafir gelince koyardım son zamanlarda kendime de böyle yapıyorum metabolizma iyi çalışıyor.
Canım kahveyi yaparken cay kasiginin ucuyla koy köpüklü güzel oluyorbir parça bitter cikolatada atiyorum cikolatanin tadi gelmiyor ama kahve yoğun güzel oluyor misafirler için yapıyorum böyle yıllardır onun için kayinbabam siz yapamıyorsunuz der hep benim yapmamı ister. Ben geçen kendime yaparken şeker çikolata falan koymuyorum ya dedim ki bari köpüklü olsun bana da yazık baktım metabolizmam daha iyi çalıştı.karbonatlı kahve ilk kez duyuyorum.
normalde suya katıldığını , suyu alkali yapmak için az bi atıldığını biliyorum ama...
ben de bi deneyeceğim öyle.Canım kahveyi yaparken cay kasiginin ucuyla koy köpüklü güzel oluyorbir parça bitter cikolatada atiyorum cikolatanin tadi gelmiyor ama kahve yoğun güzel oluyor misafirler için yapıyorum böyle yıllardır onun için kayinbabam siz yapamıyorsunuz der hep benim yapmamı ister. Ben geçen kendime yaparken şeker çikolata falan koymuyorum ya dedim ki bari köpüklü olsun bana da yazık baktım metabolizmam daha iyi çalıştı.
Ablan yağı metabolizma hızı için mi yapiyorduben de bi deneyeceğim öyle.
ablam da kahveyi yaparken 1 parça tereyağı katar içine. öyle çok beğendim mesela. karatay kitabından almış tarifi.
kendisi 72 kilodan 57 kiloya düştü. koruyor 1-2 yıldır kilosunu.
boyu 163 kadar ablamın
bilmiyorum canım . galiba.Ablan yağı metabolizma hızı için mi yapiyordu
Yaramazlık yapıyorlar canım oglene abimler gelecek ben de hazırlık yapacam ansızın karar vermişler çocukları ozlemisler kurabiye yapacam bide kiymali tava pilavbilmiyorum canım . galiba.
doğal yağ yersen daha hızlı yakarsın diyordu geçen gün de.
hindistan cevizi yağı . tereyağı , zeytin yağı
öyle
tabi çok değil , yakacağın kadarını yiyceksin .
mucuk.
çocuklar nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?