Aksama spagetti yapıyorum yanına salata
Öğlen ıspanak yedim bir dilimden az ekmek bir bardak şalgam ikindi nescafe ictim hasta ziyaretine gitmiştim orada ikram ettiler.
Aksama spagetti yapıyorum yanına salata
Öğlen ıspanak yedim bir dilimden az ekmek bir bardak şalgam ikindi nescafe ictim hasta ziyaretine gitmiştim orada ikram ettiler.
yazarhanim35
arkadaşına çok üzüldüm çok genç. Allah şifa versin. Aaaadddaaa
süper görünüyorsun maşallah. sersum
inşallah hayırlı haberler alırsın babanla ilgili.
Cevap yazamadığım herkese sevgiler. Çocuklar rahat bırakmıyor.
mesmeser
kac sene oldu spagetti yemeyeli evlenmeden once cok yerdim smdi esim pek yemio die makarna pirinc pilavi kizartma baklagil bunlari hic yaomiorum nerdeyse tatlarini unuttum
mesmeser
kac sene oldu spagetti yemeyeli evlenmeden once cok yerdim smdi esim pek yemio die makarna pirinc pilavi kizartma baklagil bunlari hic yaomiorum nerdeyse tatlarini unuttum
Evet canım sağlıklı diye. Öğlen yemeği yemiyorum iki öğün beslendiğim için genelde böyle tercih ediyorum. Arada bende senin gibi yapıyorum tok tutuyor iyi oluyor.
Bu arada bugün bişey oldu soylemeyeyim sizde kötü olmayın en çok sevdiğim vazgeçemem dediğim yumurtadan tiksindim bugün baya bir süre yiyemem herhalde. Çok tok tutuyordu beni ne güzel.
Artık kahvaltıda ne yesem acaba beni tok tutar?
yazarhanim35
arkadaşına çok üzüldüm çok genç. Allah şifa versin. Aaaadddaaa
süper görünüyorsun maşallah. sersum
inşallah hayırlı haberler alırsın babanla ilgili.
Cevap yazamadığım herkese sevgiler. Çocuklar rahat bırakmıyor.
Bana gelince oğlum çok hasta keyifsiz ateşli diş çıkarıyor benim de keyfim yok boğazım da ağrıyor galiba hasta olcam canım da sıkkın işin tuhafı diyete devam ediyorum dikkat ediyorum yani öyle işte