Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bulunduğum yerde akşam 8:00
Türkiye'de sanırım sabahın 3:00 ü
Herkes uykudadır şimdi.
Kahvaltım,
1 rafadan yumurta
Patates kızartması
1 mandalina
Ara öğün
Şekersiz sütlü Amerikan kahvesi
Yarım dilim kek
Yarım enerji barı
Öğlen,
İğrenç bir hindili sandviç. (Yarısını zorla yedim)
1 mandalina
5 yeşil zeytin
Akşam
1 kase kemik suyuna şehriyeli çorba
Yarım tabak etli türlü
1 kaşık pilav
Salata
Şimdi ıhlamur içiyorum

Malesef tartılamadığım için kilo bildiremedim ama sanki aynı gibiyim. Gördüğüm kadarıyla maşallah Zaten topikte herkes aynı kalmış.
Aslında bu günlerde harcadığım kaloriye göre az yiyorum ama yine de vermedim sanırım.
3 gündür Sabah 3 saat, öğleden sonra 3 saat kayak yaptım. Üstelik eşim hiç acımadı yani çok zorladı beni. Zor yerlerden kaydırdı ve hızlı kaydık. 2 kez çok kötü düştüm kafamın üstüne. Ama Allahtan burda kask takılıyor o yüzden sadece vücudumda çürükler var o kadar. Yalnız kızlar kask takmak çok önemliymiş gerçekten onu farkettim.
Günlük 1500-2000 kalori harcamışım. Normalde 10 km yürüdüğümde bile 500 kalori civarında harcamıştım. Anlaşılan kayak zayıflamak için iyi bir spor. Zaten buranın yerlilerini bi görseniz hepsi tığ gibiler.
Bu arada herkesin mesajlarına göz gezdirdim. Menüleriniz Harika her zamanki gibi. İnşallah eve döneyim menülerinizden aldığım ilhamla daha sağlıklı beslenirim.

Tatilin güzel geçmesine sevindim canım hareket halinde olduğun için bence fark etmemissindir ama eve dinlen tartil verdiğini o zaman fark edersin

Günaydın

Kahvaltım
1 yumurtalı peynirli omlet
Yarım çavdar ekmeği
1 domates
2 zeytin
3 bardak çay
3 kuru kayısı
Afiyet olsun canım erkencisin bende kalkip hazirlasim şimdi ekmek yaptıktan sonra saçın üstünde peynir pisirecem sonrası normal peynir zeytin acı biber domates sabah tartildim canım akşam az yedim diyemi ne oldu bilmiyorum 70.2 çıktım günlerdir ödem atmak için cirpinisim bugün sonuç verdi sanırım.

Bu. Kalıplardan var burda .ama kullanamam diye almadım
Sence güzel oluyor mu.bunu yapabilir miyim bilmiyorum.
Küvettir çikolatayı nereden alıyorsun
burda pasta malzemeleri stan bi yer var ordan aliorum cnm sutlu bitter cok rahat oluo kaliplar gorsel olarqk da sik oluo cikolatalar

Dun butun gece midem bulandi mahvoldum kizlar ya bu sbah 1 yumurta peynir yesillik

burda pasta malzemeleri stan bi yer var ordan aliorum cnm sutlu bitter cok rahat oluo kaliplar gorsel olarqk da sik oluo cikolatalar
Aslında etkinlik olarak da bize iyi gelir evde .

Bundan alacağım sanırım bugün.
Sonra çikolatayı bulmak lazım
Geçen İspanya'dan 1 kg kadar geldi küvertür ,ama biz önce çikolata gibi yemek istedik .hiç beğenmedik
Pasta üstüne benmari eritip kullandım ,tadı şahane oldu

Kahvaltım. Soğanlı yumurta
1 avuç taze fındık
Tahin pekmez azıcık
Çay bol

Tartıldım sabah 55.9 geldim. Umarım abartmam bugün.haftesonu kaçırıyorum hep.

Bu sabah aç karnına
Kahvaltı sonu , çayı çok içince karnım çıkıyor
Karın bölgemin incelmesi için spor şart. Ve 3 kilo verirsem. Olacak sanırım

Eklentiler

• image.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 34
  • image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 39
Evet onlar oyle kullanilio cok guzel oluo kuvartur bulamazsan notmal cikolata alip eritedebilirsin cnm bu arada resimlerin cok guzel 2. Resimde hic gobis yok bnce
Neden öyle oldun ki
ne zamandir agzima tatli vurmuodum dun bitane cokolata yedim mahvoldum cnm kuscaktm nerdeyse hic sevmiorum artik

Sana da afiyet olsun canım. Oğlumu okula götürdüm kursa kahvaltıda erken oldu aslında böyle daha iyi ama bazen geçe kalabiliyor. Ayyy sac üstünde peynir çok lezzetli olmuştur afiyet olsun.
Evet dediğimiz gibi şişkinlik geçici oluyor dikkat ettikten sonra sevindim canım. Inşallah hep böyle devam edersin.

Inşallah canım bu artı da kilo değil siskinlikdi çok şükür duzenimi oturttum uzun zamandır az da olsa düzenli verdim.
Artık öyle ağır yemekte çok yemekte gözüm yok hedefledigim kiloya zamanla kavusacam

Geçmiş olsun canım çikolatadan sonra böyle oldun sanırım. Şimdi nasılsın?
evet cnm mideme benim farkli bisey girsin hemen mahvoluorum suan iyi gibiyim tesekkir ederim

ne guzel cok sevndim en guzeli saglikli zayiflamak sende bunu basariosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…