Bende 6 yi görürüm dedim ya olmadievt cnm geçen haftaydı. oluyor arada öyle. kırarım yine fazla sıkıp haftaya 61'i görürüm inşallah. :)
ah kuzum . görürsün sen de . sıkma canını. olacak kesin . inşallahBende 6 yi görürüm dedim ya olmadi
haftaya görürsün inşallah canım :)Bende 6 yi görürüm dedim ya olmadi
Evet hızlı gidince 2 haftadır duruşdayım. Bu hafta kıracam insallah:)sen hızlı gidiyordun ama.
Ellerine saglik cnmListemiz bu kadarcık telefondan yapınca süssüz oldu idare edin artık bildirim yapan çıkarsa kendini ekleyebilir
cok tesekkur ederim :)Hosbuldum canım teşekkür ederim
Afiyet olsun umarım misafirlerinle iyi vakit gecirirsiniz
Bu hafta regl olduğun için şişkinlik oldu ama bitince yine aynı şekilde devam edersen baya bir verirsin canım merak etme.Bende 6 yi görürüm dedim ya olmadi
Çok şirin olmuş bende kahve isterimEki Görüntüle 1961708 kuvartur cikolatalari eritip kaliplara dokuorum altina da cikolata kagitlari aldim boyle cnm@mesmeser
Çok kötü bir fikir şekerimmesmeser kahveyi içsin ben de çikolatasını yiyeyim nasıl fikir :)
Hemen yapiorum:)Çok şirin olmuş bende kahve isterim
ayipsiniz kizlar hepsi sizin ya bu arada cikolata yedim bitane inanin midem bulandi hala daha bulanio yaİkimize de ikram eder @aaadddaaa sanırım
A niye senin çikolataya hassasiyetin mi varHemen yapiorum:)
ayipsiniz kizlar hepsi sizin ya bu arada cikolata yedim bitane inanin midem bulandi hala daha bulanio ya
menu guzelmis cnm yarin gelcek misafirler 1 haftadir hic tatli hatta meyve bile yemedim canm bugun yiyince cok kotu oldum mahvoldum eskiden kac bin cikolata yerdim de bisey olmazdiEşimi aramadim köfte gelmeyecek sanırım bende yarım kase çörek otlu yogurt haşlama vardı bir parça da ondan yedim ancak bir kibrit kutusu kadar et vardı cay icerim ilerleyen saatlerde bu kadar bu aksam
Eki Görüntüle 1961708 kuvartur cikolatalari eritip kaliplara dokuorum altina da cikolata kagitlari aldim boyle cnm@mesmeser
mesmeser kahveyi içsin ben de çikolatasını yiyeyim nasıl fikir :)
Bu. Kalıplardan var burda .ama kullanamam diye almadımEki Görüntüle 1961708 kuvartur cikolatalari eritip kaliplara dokuorum altina da cikolata kagitlari aldim boyle cnm@mesmeser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?