Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Muhtemelen orda sabah olmuştur. Herkese günaydın.
Sabah kahvaltım
1 rafadan yumurta
Rendelenmiş patates kızartması 2 kaşık kadar
2 dilim Greyfurt
Sütlü Amerikan kahvesi
Öğlen sütlü şekersiz kahve
Yarım dilim kek
Akşam
Etli sebze yemeği
Yarım dilim ekmek
Yarım bardak portakal suyu
Spor
6 saat kayak 1400 kalori

Açıkcası aynıyım gibi hissediyorum. Kilo versem anlardım herhalde.
Kalori yakmak için uğraşmadım aslında, eşime ayak uydurmaya çalıştım resmen haşad oldum. Hafta içinde dinlenemem ama önümüzdeki haftasonu evde oturup dinlenmek istiyorum inşallah.

Sabah ekmek yapmadım somun ekmek aldık ekmeğin ucundan aldım içini cocuklara verdim ben sadece dişini iki zeytin biraz yumurtayla yedim şekersiz üç cay içtim dün akşam eşim çığ köfte yoğurdu bademli onu yedim o yüzden bugün biraz hafif yiyecem telafi etmek için

iki gündür çok kaçırdım bugün ayran detoksu yapıp telafi etmek istiyorum bakalım dayanabilecek miyim
Kendini çok zorlama canım sonra sen birden açlık krizine griyorsun az ye salata ya yanına bende lahana salatası yapacam kendime beyaz lahanayi haslayip sumak pul biber zeytinyagi dokecem

Kendini çok zorlama canım sonra sen birden açlık krizine griyorsun az ye salata ya yanına bende lahana salatası yapacam kendime beyaz lahanayi haslayip sumak pul biber zeytinyagi dokecem
açlık krizi değilde dün puding falan yedim tatlı krizine girdim resmen

Kızlar dün 6 km yaptım.
Bugün 4 bakalım 6 ya tamamlıyabilirmiyim.
Ama bugün off ne yemedim ki.
3 dilim sütlü tatlı, dolma (ikisi de 6 ay üstüne) balık. .
Sabah 2 yumurta tulum peynir ve 2 dilim ekmek.
Tatlin biraz fazla gelmiş sanki canım yarin telafi etmeye çalış

Selam kızlar nasılsınız haftasonu gezdik tozduk hava da güzel olunca misafirliğe falan gittik bugün de sahilde yürüyüş yaptık çok güzeldi kaçamak olarak 1 dilim pasta 2 dilim börek iki günde yedim bir günde değil bu kadar akşam saç kebabı yaptım yanında da bulgur pilavı ama yiyemedim pek az yedim tıkanmışım yaparken

Bugün sahilde gezerken kadınlara baktım ne kadar bakımlı ve zayıflardı offf ben de ince bacaklı seviyorum kadını takıntılıyım çubuk gibi olsa keşke bacaklarım 50 52 kiloyken öyleydim off bayan arkadaşlar bacaklarımla belime imrenirdi bu sefer veremiyorum sinir oluyorum yok gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…