Hosbuldum canım teşekkür ederimEvet cnm izmorden geliolar ins bozmicam onlar gelince de cnku zaten 2 gun kalcaklar kayinvalidemler de adanada gelio onlar da bir gun kalcaklar disarda yeriz zaten aksam ben et yerim sabah onlar yesin die hashasli mercimekli borek yapiorum aksam icin tatli yapiorum zaten pek sevmem bide kahvenin yanina cikolata yapiorum bu kaddarrcikk :)
hosgeldinnnn cnm
Her hafta aynı ilerliyoruz vallaListemiz bu kadarcık telefondan yapınca süssüz oldu idare edin artık bildirim yapan çıkarsa kendini ekleyebilir
Anammm şu saate kadar kilo veren çıkmadı birisi 50 100 gr da verse 1. olacak çok enteresan:)
Resim atmıştım canım öğlen yemegimiÇorba içtim sadece canım.
Normalde öğlen yemek yemiyorum ama bugün yicem dedim domates çorbası içtim...
Sen ne yedin
Kahvenin yanına nasıl çikolata yapıyorsun.Evet cnm izmorden geliolar ins bozmicam onlar gelince de cnku zaten 2 gun kalcaklar kayinvalidemler de adanada gelio onlar da bir gun kalcaklar disarda yeriz zaten aksam ben et yerim sabah onlar yesin die hashasli mercimekli borek yapiorum aksam icin tatli yapiorum zaten pek sevmem bide kahvenin yanina cikolata yapiorum bu kaddarrcikk :)
hosgeldinnnn cnm
bu hafta 1.5 kilo verdin sanıyordum . öyle yazmıştın geçen gün .bugün serbest gün yapacğm nasılsa ne eksideym ne artıda :)
Evet sanki liste birincisi ben olacam da demiştin yoksa o diğer haftamiydi hem sabahtandir göremedik seni işin mi vardicanimbu hafta 1.5 kilo verdin sanıyordum . öyle yazmıştın geçen gün .
sen hızlı gidiyordun ama.Her hafta aynı ilerliyoruz vallacanım topiğim ya hepimiz alıyoruz ya veriyoruz bu hafta da sabit kaldık hepimiz
geçen haftaydı o canım.bu hafta 1.5 kilo verdin sanıyordum . öyle yazmıştın geçen gün .
benim de akşam tavuk suyuna düğün çorbam var.Ikindide avuç içi kadar yerfistigi kabuğunu soydum dört bardak şekersiz cay.
Aksama eşimden hazır çiğköfte istedim eğer getirirse yiyecem çoktandır kaçamak yapmadım getirmezse mercimek çorbası var onu yiyecem
Evet sanki liste birincisi ben olacam da demiştin yoksa o diğer haftamiydi hem sabahtandir göremedik seni işin mi vardicanimyazarhanim35
o zaman geçen haftanın birincisiydingeçen haftaydı o canım.
o zaman geçen haftanın birincisiydin
ben bu hafta sandım beee.
geçen hafta hızlı verdin ama . kaldın demek . yine bi kırılma noktası bulursun sen .
50 li rakamlara yaklaşıyorsun git gide.evt cnm geçen haftaydı. oluyor arada öyle. kırarım yine fazla sıkıp haftaya 61'i görürüm inşallah. :)
az kaldı inşallah :) epey zaman sonra 5'leri göreceğim :) en son orta okulda falandım sanırım 5'leri gördüğümde :)50 li rakamlara yaklaşıyorsun git gide.
Bende 6 yi görürüm dedim ya olmadievt cnm geçen haftaydı. oluyor arada öyle. kırarım yine fazla sıkıp haftaya 61'i görürüm inşallah. :)
Ellerine sağlık canım ..amanın hepimiz aynı kalmışızKİLOSU SABİT OLUP AYNI KALANLAR
1. Nslhn001
2. Ozlemm1990
3. Sabahvesen
4. Sersum
BU HAFTALIK KİLO ALANLAR
Mesmeser
Her hafta aynı ilerliyoruz vallacanım topiğim ya hepimiz alıyoruz ya veriyoruz bu hafta da sabit kaldık hepimiz
Desene yine büyük bir uyum içindeyizhep beraber alıyoruz hep beraber veriyoruz hep beraber aynı kalıyoruz
çiğköfte kaçamak sayılmaz canım ye rahatça afiyet olsunIkindide avuç içi kadar yerfistigi kabuğunu soydum dört bardak şekersiz cay.
Aksama eşimden hazır çiğköfte istedim eğer getirirse yiyecem çoktandır kaçamak yapmadım getirmezse mercimek çorbası var onu yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?