Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

baş ağrısı da zordur canım .sık ilaç alman lazım sanıyorum. 6 saatte 1 paarrol alırsan iyi olur. yada başka bi ağrı k esici
Aslında çok ağır kesici almak istemiyorum sanki bağımlılık yapıyor migrenim var sinuzitte var eskiden sık alırdım agri kesici sık sık basın agrirdi şimdi daha az almaya çalışıyorum

Uyku probleminiz nasıl canım uyumuyor mu

yok canim aslinda bulgur da var menumde bi tek 2 minik parca cikolata kacamak oldu
Sürekli diyet halinde olmak bazen sıkıcı oluyor ben de tabi ama bir ogun normal olsun üç gün boyunca onun acısını çıkartıyorum bugün lahana haslayacam salatasini yapacam yanına da yumurta haslayacam dün yapacaktım eşim evde olunca düzen bozuluyor.
Sen diyetisyene ne zaman gittin menun ne zaman değişecek şunun için sordum seninle bir gün aynı menüyü yapacam ya tavuk sevmiyorum demiştim

Uyku probleminiz nasıl canım uyumuyor mu
canım bebeklikten başladı aslında.
doğum ile birlikte uykusuzluk vardı
gece olsun gündüz olsun uykuları 10 dk yı geçmiyordu. sürekli emzir yatır şeklindeydik 8 ay .
1-2-3 yaşlarında öğlen uykularına yatırmak eziyetti. 2 saat yatakta döndükten sonra uyursa uyurdu yani. uyumadıığı zamanlarda çok ağlardı. huysuz ve tuhaf olurdu. o nedenle uyutmaya gayret gösteriyordum .
erken kalkıyordu ama uyumakta zorluk yaşıyordu. akşam uykuları da aynı şekilde. 2 saat döne döne . ben de yatıyordum yanında. tüm günüm onunlaydı.
uyku terörü de vardı 1,5 yaşından itibaren.
hala daha geçmedi malesef .
bunlar da uyku kalitesini düşürüyor
şu an da 7 de kalksın. öğlen 1 den akşam 7 ye kadar sokakta koşsun maç yapsın. eve gelir . bacaklar yorgun vs . yatar ama 1 saatten fazla dönüyor. uyuyamıyor.
gece yorganın altında uyuyor. korkuyor belli.
yorganını düzelteyim derken de tepki veriyor hemen . sanki uyanık gibi geceleri. tilki uykusunda bu 1 aydır hepten.
gelişimi de aslında iyi diycem ama uykuyu tam almayan çocuk gelişemez . 10 yaşında 31 -32 kilo.
tamam çok hareketli ama . ters giden şeyler hissediyorum. uyku ile bağlantılı hepsi . gelişme. seratonin salgısı ve büyüme hormonu uykunun belli saatlerinde derin uykuda salgılanıyor vs vs vs
diğer çocuklarımda bu kadar bi sıkıntı yok. tamam bebekliklerinde sık uyanırlar ama yine de yatınca uyurlar.

diyeti sıkıcı bulursan sanıyorum bi süre sonra yeniden kilo almaya başlarsın.
sevdiğin menülerden git .
sevdiğin sebzeleri yap.
hayat tarzın haline gelsin canım .

uyku terörü . gece terörü
çocuk bağırarak uyanıyor. yatakta ağlamaya bağırmaya başlıyor. anne anne diye çığlık atıyor. gidiyorum. burdayım diyorum. beni görünce daha çok bağırıyor annem gelsin. anne annnee vs diye.
gözler açık . ama uyanık değil.
o zamanda kendisine zarar gelmeden bu süreyi atlatmaya çalışıyoruz. çünkü uyanmıyor. ağlamaya devam ediyor.
sabah ise kesinlikle hatırlamıyor. böyle bi durumda asla sabah anlatılmamalı zaten. gece böyle böyle oldu diye. ki biz 1,5 yaşından beri yaşıyoruz . dönem dönem artıyor . azalıyor.

diyeti sıkıcı bulursan sanıyorum bi süre sonra yeniden kilo almaya başlarsın.
sevdiğin menülerden git .
sevdiğin sebzeleri yap.
hayat tarzın haline gelsin canım .
Kast ettiğim şey su canım sabah aynı kahvalti öğlen akşam aynı menü Ondan sıkılıyorum yoksa kilo verdikçe kendime olan güvenim artıyor ben hamilelik dışında da çok nadir alırım bu defa da doğumdan beri çocuklardan dolayı kendime vakit ayirmadim ondan yılların birikimi yani onu da hallediyorum insallah

Arkadaşlar babam 4 saattir ameliyatta inşallah iyi olacak..dualarınızı bekliyorum lütfen..
Canım iyi olacak inşallah dualarimiz seninle anneme de ilettim oda okuyor baban için ıcini ferah tut canım. Iyi haberlerini bekliyoruz.

Selamlar kızlar iyi bir hafta olsun inşallah
Kahvaltım
1 yumurtalı omlet
2 bardak çay
Yarım dilim çavdar ekmeği

Öğlen
Şuan sade türk kahvesi
2 ceviz
1 kuru kayısı

tünaydın kızlar.

dün ayran detoksu yaptım ve sorunsuz hallettim yalnız gece çok acıktım zor uyudum onun dışında sorun yoktu :)

biraz önce

1 fincan sade türk kahvesi içtim

bu bile evleniyor diyerekten kendimi en yakın camdan aşağıya atmaya gidiyorum tutmayın beni kızlar

ara öğün

1 kupa sade nescafe
1 ufak hurma
1 ufak türk kahvesi fincanı leblebi

Yok cnm ne guzel yazmissin haklisin dediklerine katiliorum bnde benim ailem ve kayinvalidemler burdaydi haftasonu bicok sey vardi ama bn sadece onlari terxih ettim
afiyet olsun. azmış . normalde menu bu kadar mı yetişemedin mi ben gibi.
yiyemedim cnim istemedi cnm

canim benim nemun cok kapsamli ben tavuk yiyorum ama balik kofte kirmizi etim var ben tavugu tercih ettigim icin yiuorum istersen sana listemi atabilirim ordan bakabilirsin tek bi cesit sey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…