Aslında çok ağır kesici almak istemiyorum sanki bağımlılık yapıyor migrenim var sinuzitte var eskiden sık alırdım agri kesici sık sık basın agrirdi şimdi daha az almaya çalışıyorumbaş ağrısı da zordur canım .sık ilaç alman lazım sanıyorum. 6 saatte 1 paarrol alırsan iyi olur. yada başka bi ağrı k esici
Uyku probleminiz nasıl canım uyumuyor mukahvaltım domatesli peynirli olmet,
taze fındık yiyemedim. fırsat yaratamadım .
akşam biber dolması doldurmuştum. onu pişirdim kalkınca.
çocuklara tost yaptım. beslenmeye de koydum .ve süt , yulaf ezmesi elma aldım yanıma.
buradan 12 de çıkacağım . ama bi şekilde bi yerde yemem lazım bu mamalarımı.
oğlanı çocuk psikiyatristine götürüyoruz .
uyku problemleri hat safaya ulaştı. 10 yaşında. doğduğundan beri sıkıntılı uykuları ama artık dayanılmaz oldu.
Sürekli diyet halinde olmak bazen sıkıcı oluyor ben de tabi ama bir ogun normal olsun üç gün boyunca onun acısını çıkartıyorum bugün lahana haslayacam salatasini yapacam yanına da yumurta haslayacam dün yapacaktım eşim evde olunca düzen bozuluyor.yok canim aslinda bulgur da var menumde bi tek 2 minik parca cikolata kacamak oldu
canım bebeklikten başladı aslında.Uyku probleminiz nasıl canım uyumuyor mu
diyeti sıkıcı bulursan sanıyorum bi süre sonra yeniden kilo almaya başlarsın.Sürekli diyet halinde olmak bazen sıkıcı oluyor ben de tabi ama bir ogun normal olsun üç gün boyunca onun acısını çıkartıyorum bugün lahana haslayacam salatasini yapacam yanına da yumurta haslayacam dün yapacaktım eşim evde olunca düzen bozuluyor.
Sen diyetisyene ne zaman gittin menun ne zaman değişecek şunun için sordum seninle bir gün aynı menüyü yapacam ya tavuk sevmiyorum demiştim
Kast ettiğim şey su canım sabah aynı kahvalti öğlen akşam aynı menü Ondan sıkılıyorum yoksa kilo verdikçe kendime olan güvenim artıyor ben hamilelik dışında da çok nadir alırım bu defa da doğumdan beri çocuklardan dolayı kendime vakit ayirmadim ondan yılların birikimi yani onu da hallediyorum insallahdiyeti sıkıcı bulursan sanıyorum bi süre sonra yeniden kilo almaya başlarsın.
sevdiğin menülerden git .
sevdiğin sebzeleri yap.
hayat tarzın haline gelsin canım .
Canım iyi olacak inşallah dualarimiz seninleArkadaşlar babam 4 saattir ameliyatta inşallah iyi olacak..dualarınızı bekliyorum lütfen..
Yok cnm ne guzel yazmissin haklisin dediklerine katiliorum bnde benim ailem ve kayinvalidemler burdaydi haftasonu bicok sey vardi ama bn sadece onlari terxih ettimo kaçamakları bırakırsan çok hızlı kilo veriyorsun biliyor musun. o minik parçalırın büyük etkisi oluyor. olmaz diyorsun küçük diyorsun ama oluyor .
artı bir de çikolata vs gibi şeyler az da olsa her gün yemek bağımlılığı sabitliyor.
ben öyleyim yani. küçük yiyorum zaten diyordum.
sonra koca bi çikolata görünce de aman yiyim hepsini diyordum.
hiç yemeyince aramıyorsun. çok uzattım . pardon
yiyemedim cnim istemedi cnmafiyet olsun. azmış . normalde menu bu kadar mı yetişemedin mi ben gibi.
canim benim nemun cok kapsamli ben tavuk yiyorum ama balik kofte kirmizi etim var ben tavugu tercih ettigim icin yiuorum istersen sana listemi atabilirim ordan bakabilirsin tek bi cesit sey yokSürekli diyet halinde olmak bazen sıkıcı oluyor ben de tabi ama bir ogun normal olsun üç gün boyunca onun acısını çıkartıyorum bugün lahana haslayacam salatasini yapacam yanına da yumurta haslayacam dün yapacaktım eşim evde olunca düzen bozuluyor.
Sen diyetisyene ne zaman gittin menun ne zaman değişecek şunun için sordum seninle bir gün aynı menüyü yapacam ya tavuk sevmiyorum demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?