Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Acıktım bir bardak tarcinli zencefilli ayran ictim bugün ayran yaydim yağını aldığım için gönül rahatlığı ile iciyorum

Bizim burdakilerde çok zayıf sevmiyor ben biraz zayifladim ya millet iltifat yağdırıyor esimde öyle çok zayıf sevmiyor 63 olsam yetecek galiba

Acıktım bir bardak tarcinli zencefilli ayran ictim bugün ayran yaydim yağını aldığım için gönül rahatlığı ile iciyorum
Ohh miss gibi afiyet olsun canım. Bende hep kaynanamgile gidince çok seviyorum yayik ayranini sağolsun ben gidince ayarlar hep yapar.

Bizim burdakilerde çok zayıf sevmiyor ben biraz zayifladim ya millet iltifat yağdırıyor esimde öyle çok zayıf sevmiyor 63 olsam yetecek galiba
Ya aynı şeyi hep bana da söylüyorlar fazla zayıflama çirkin olursun falan diyorlar. Eşim zayiflayabildigin kadar zayıfla diyor ideal kiloma kadar yani durmak yok inşallah şu hedeflerimize ulasalimda.

Ya aynı şeyi hep bana da söylüyorlar fazla zayıflama çirkin olursun falan diyorlar. Eşim zayiflayabildigin kadar zayıfla diyor ideal kiloma kadar yani durmak yok inşallah şu hedeflerimize ulasalimda.
Inşallah canım ben takmiyorum önemli önce sağlık sonra fiziksel memnuniyet

Evimize geldik çok şükür.
Sabah kahvaltım
1 kupa Küba kahvesi az şekerli.
2 tane tarçınlı bisküvi.
Öğlen
2 dilim patatesli börek ve çay
Akşam
1 kaşık pilav
1 kaşık sebzeli tavuk
1 kaşık piyaz
Bol roka salatası
1 kase bol acılı bol limonlu şehriye çorbası.
Burda saat 18:45 Şimdi 1 kupa form çayı içiyorum.
Bugün bu kadar yeter.

Eklentiler

• IMG_1127.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 43
Afiyet olsun canım tatil güzel de insan gerçekten yoruluyor ev gibisi yok valla.
Canım tartildim mi kaç çıktın.

Hepinize günaydın kızlar güzel sağlıklı bir hafta geçirmemiz dileğiyle. Bugün sersum un babası ameliyat olacaktı dua edelim unutmayalım

oh oh maşallah pilavı da yemişisn seyla . yemezdin sen . noldu
porsiyonların da büyük aslında. 1 kaşık dediğin bizim yemek yediğimiz kaşıklar değil mi. tencerede kullandığımız kaşıklar gibi senin porsiyonlar

cumartesi ve pazar saat 3 de sitenin bahçesine ve parkına indik. akşam 7 ye kadar .kızın peşindeydim. hep ayakta yani. kaç kalori yaktım bilmiyorum.

Sabah kendi yaptığım ekmekten bir parça beş zeytin iki dilim köy peyniri bir tane acı biber
Dört şekersiz cay bir lokmada tereyağ bal yedim yarin kase yogurda bir tatli kaşığı çörekotu koydum en son onu yiyecem.
Dundendir acayip bir baş ağrısı var ilaç ictim ama sadece hafifleti tam geçmedi

baş ağrısı da zordur canım .sık ilaç alman lazım sanıyorum. 6 saatte 1 paarrol alırsan iyi olur. yada başka bi ağrı k esici

kahvaltım domatesli peynirli olmet,
taze fındık yiyemedim. fırsat yaratamadım .
akşam biber dolması doldurmuştum. onu pişirdim kalkınca.
çocuklara tost yaptım. beslenmeye de koydum .ve süt , yulaf ezmesi elma aldım yanıma.
buradan 12 de çıkacağım . ama bi şekilde bi yerde yemem lazım bu mamalarımı.
oğlanı çocuk psikiyatristine götürüyoruz .
uyku problemleri hat safaya ulaştı. 10 yaşında. doğduğundan beri sıkıntılı uykuları ama artık dayanılmaz oldu.

İnşallah faydasını görürsünüz çocuklar uyumayınca onlara da zor bize de

yok canim aslinda bulgur da var menumde bi tek 2 minik parca cikolata kacamak oldu
o kaçamakları bırakırsan çok hızlı kilo veriyorsun biliyor musun. o minik parçalırın büyük etkisi oluyor. olmaz diyorsun küçük diyorsun ama oluyor .
artı bir de çikolata vs gibi şeyler az da olsa her gün yemek bağımlılığı sabitliyor.
ben öyleyim yani. küçük yiyorum zaten diyordum.
sonra koca bi çikolata görünce de aman yiyim hepsini diyordum.
hiç yemeyince aramıyorsun. çok uzattım . pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…