- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Bizim burdakilerde çok zayıf sevmiyor ben biraz zayifladim ya millet iltifat yağdırıyor esimde öyle çok zayıf sevmiyor 63 olsam yetecek galibaBugün sahilde gezerken kadınlara baktım ne kadar bakımlı ve zayıflardı offf ben de ince bacaklı seviyorum kadını takıntılıyım çubuk gibi olsa keşke bacaklarım 50 52 kiloyken öyleydim off bayan arkadaşlar bacaklarımla belime imrenirdi bu sefer veremiyorum sinir oluyorum yok gitmiyor
Ohh miss gibi afiyet olsun canım. Bende hep kaynanamgile gidince çok seviyorum yayik ayranini sağolsun ben gidince ayarlar hep yapar.Acıktım bir bardak tarcinli zencefilli ayran ictim bugün ayran yaydim yağını aldığım için gönül rahatlığı ile iciyorum
Ya aynı şeyi hep bana da söylüyorlar fazla zayıflama çirkin olursun falan diyorlar. Eşim zayiflayabildigin kadar zayıfla diyor ideal kiloma kadar yani durmak yok inşallah şu hedeflerimize ulasalimda.Bizim burdakilerde çok zayıf sevmiyor ben biraz zayifladim ya millet iltifat yağdırıyor esimde öyle çok zayıf sevmiyor 63 olsam yetecek galiba
Inşallah canım ben takmiyorum önemli önce sağlık sonra fiziksel memnuniyetYa aynı şeyi hep bana da söylüyorlar fazla zayıflama çirkin olursun falan diyorlar. Eşim zayiflayabildigin kadar zayıfla diyor ideal kiloma kadar yani durmak yok inşallah şu hedeflerimize ulasalimda.
Afiyet olsun canım tatil güzel de insan gerçekten yoruluyor ev gibisi yok valla.Evimize geldik çok şükür.
Sabah kahvaltım
1 kupa Küba kahvesi az şekerli.
2 tane tarçınlı bisküvi.
Öğlen
2 dilim patatesli börek ve çay
Akşam
1 kaşık pilav
1 kaşık sebzeli tavuk
1 kaşık piyaz
Bol roka salatası
1 kase bol acılı bol limonlu şehriye çorbası.
Burda saat 18:45 Şimdi 1 kupa form çayı içiyorum.
Bugün bu kadar yeter.
oh oh maşallah pilavı da yemişisn seyla . yemezdin sen . nolduEvimize geldik çok şükür.
Sabah kahvaltım
1 kupa Küba kahvesi az şekerli.
2 tane tarçınlı bisküvi.
Öğlen
2 dilim patatesli börek ve çay
Akşam
1 kaşık pilav
1 kaşık sebzeli tavuk
1 kaşık piyaz
Bol roka salatası
1 kase bol acılı bol limonlu şehriye çorbası.
Burda saat 18:45 Şimdi 1 kupa form çayı içiyorum.
Bugün bu kadar yeter.
Allah şifasını versin inşallah .Hepinize günaydın kızlar güzel sağlıklı bir hafta geçirmemiz dileğiyle. Bugünsersum un babası ameliyat olacaktı dua edelim unutmayalım
baş ağrısı da zordur canım .sık ilaç alman lazım sanıyorum. 6 saatte 1 paarrol alırsan iyi olur. yada başka bi ağrı k esiciSabah kendi yaptığım ekmekten bir parça beş zeytin iki dilim köy peyniri bir tane acı biber
Dört şekersiz cay bir lokmada tereyağ bal yedim yarin kase yogurda bir tatli kaşığı çörekotu koydum en son onu yiyecem.
Dundendir acayip bir baş ağrısı var ilaç ictim ama sadece hafifleti tam geçmedi
İnşallah faydasını görürsünüz çocuklar uyumayınca onlara da zor bize dekahvaltım domatesli peynirli olmet,
taze fındık yiyemedim. fırsat yaratamadım .
akşam biber dolması doldurmuştum. onu pişirdim kalkınca.
çocuklara tost yaptım. beslenmeye de koydum .ve süt , yulaf ezmesi elma aldım yanıma.
buradan 12 de çıkacağım . ama bi şekilde bi yerde yemem lazım bu mamalarımı.
oğlanı çocuk psikiyatristine götürüyoruz .
uyku problemleri hat safaya ulaştı. 10 yaşında. doğduğundan beri sıkıntılı uykuları ama artık dayanılmaz oldu.
yok canim aslinda bulgur da var menumde bi tek 2 minik parca cikolata kacamak olduSon zamanlarda senden gördüğüm en kacamakli menü
o kaçamakları bırakırsan çok hızlı kilo veriyorsun biliyor musun. o minik parçalırın büyük etkisi oluyor. olmaz diyorsun küçük diyorsun ama oluyor .yok canim aslinda bulgur da var menumde bi tek 2 minik parca cikolata kacamak oldu
afiyet olsun. azmış . normalde menu bu kadar mı yetişemedin mi ben gibi.Gunaydin kizlar sabah 1 tane yumurta ve yesil cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?