- 30 Ocak 2013
- 29.450
- 43.945
- 798
bu sabah tartildim 53 kiloydum. Kilo almisim galiba.Afiyet olsun canım tatil güzel de insan gerçekten yoruluyor ev gibisi yok valla.
Canım tartildim mi kaç çıktın.
oh oh maşallah pilavı da yemişisn seyla . yemezdin sen . noldu
porsiyonların da büyük aslında. 1 kaşık dediğin bizim yemek yediğimiz kaşıklar değil mi. tencerede kullandığımız kaşıklar gibi senin porsiyonlar
Size de geçmiş olsun canım..Allah yardımcınız olsun..uyku terörü . gece terörü
çocuk bağırarak uyanıyor. yatakta ağlamaya bağırmaya başlıyor. anne anne diye çığlık atıyor. gidiyorum. burdayım diyorum. beni görünce daha çok bağırıyor annem gelsin. anne annnee vs diye.
gözler açık . ama uyanık değil.
o zamanda kendisine zarar gelmeden bu süreyi atlatmaya çalışıyoruz. çünkü uyanmıyor. ağlamaya devam ediyor.
sabah ise kesinlikle hatırlamıyor. böyle bi durumda asla sabah anlatılmamalı zaten. gece böyle böyle oldu diye. ki biz 1,5 yaşından beri yaşıyoruz . dönem dönem artıyor . azalıyor.
Canım iyi olacak inşallah dualarimiz seninleanneme de ilettim oda okuyor baban için ıcini ferah tut canım. Iyi haberlerini bekliyoruz.
Herşey güzel olur inşallahsersum
@demirleke geçmiş olsun canım kolaylıkla atlatırsınız inşallah
sersum sağ salim çıkacak inşallah baban dualarımız seninle
sersum baban nasıl ameliyat nasıl geçti bir gelişme var mı
canım babandan haber var mısersum
sersum canim ara ara bizi durumdan haberdar et ins
sersum canım inşallah herşey yolundadır. Haberlerini bekliyoruz
Gecmis olsun canim cok sevindim. Insallah baban en kisa zamanda eski sagligina kavusur.Size de geçmiş olsun canım..Allah yardımcınız olsun..
Kızlar Allah razı olsun hepinizden...
Babamın ameliyatı 5 saat kadar sürdü..çok şükür drlar sonuç iyi dedi sol akciğer komple alındı kitle temizlendi..Allahın izniyle başka bir sorun çıkmazsa düzelecek her şey daha iyi olacak..O bekleme süresi çok zordu..Allah bir daha göstermesin..tüm hastalara şifa versin..Hepinizi çok öptüm
Size de geçmiş olsun canım..Allah yardımcınız olsun..
Kızlar Allah razı olsun hepinizden...
Babamın ameliyatı 5 saat kadar sürdü..çok şükür drlar sonuç iyi dedi sol akciğer komple alındı kitle temizlendi..Allahın izniyle başka bir sorun çıkmazsa düzelecek her şey daha iyi olacak..O bekleme süresi çok zordu..Allah bir daha göstermesin..tüm hastalara şifa versin..Hepinizi çok öptüm
bol su ic canim ins gecicek bnde refl donemi deyim korkuorum diyetisyene gitmeye:)Biraz da ödem var sanırım bi de wc sorunu offf
Canım 1 dilim yeseydin zaten emziriyorsun ve kendini böyle cezalandırmış gibi hissediyorsun bu da seni olumsuz yönde etkiler.Bizimkiler fıstıklı baklava yediler ben de seyrettim
Çok iyi olur canım bir süre denerimYok cnm ne guzel yazmissin haklisin dediklerine katiliorum bnde benim ailem ve kayinvalidemler burdaydi haftasonu bicok sey vardi ama bn sadece onlari terxih ettim
yiyemedim cnim istemedi cnm
canim benim nemun cok kapsamli ben tavuk yiyorum ama balik kofte kirmizi etim var ben tavugu tercih ettigim icin yiuorum istersen sana listemi atabilirim ordan bakabilirsin tek bi cesit sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?