Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah klasik kahvaltı 3 dilim ekmekle
Öğlen 1 kase et çorbası
1 kase makarna
Akşam küçük bir kase etli patates yemeği
Yoğurt salata
Az önce çekirdek ailemle yürüdük 40 dk
Şimdi de iki tane hurma yiyorum sonrasında sa çay

Afiyet olsun canım tatil güzel de insan gerçekten yoruluyor ev gibisi yok valla.
Canım tartildim mi kaç çıktın.
bu sabah tartildim 53 kiloydum. Kilo almisim galiba. Gerci 3 gundur tuvalete cikmadim onun etkiside var sanirim.

Aslinda 1 yemek kasigi pilav cok degil ekmek yemiyorum sebzeli tavukta cogu sebzeydi zaten. normalde pilav sevmiyorum haklisin yemiyorum ama dun yoldan gelince cok acikmistim yoldada hic bisey yemedik sadece kahve ictim. eve gelir gelmez 2 minik parca patatesli borek yemistim ama butun gun baska hic bisey yemedigim icin icim bayildi. 1 kasikta pilav yedim olsun artik o kadar.

Kızlar artık kilo bildirimi yapmıcam ben de bi haller var Cuma'ya göre 1 kilo almış görünüyorum ilginç ya benim tartı iyice kafayı yedi ya bana bi haller oluyor kaçtır belim ayaklarım ağrıyor regl olcam herhalde ay olurum inşallah belki hormonlarım düzene girer

Size de geçmiş olsun canım..Allah yardımcınız olsun..
Canım iyi olacak inşallah dualarimiz seninle anneme de ilettim oda okuyor baban için ıcini ferah tut canım. Iyi haberlerini bekliyoruz.

Herşey güzel olur inşallah sersum

@demirleke geçmiş olsun canım kolaylıkla atlatırsınız inşallah

sersum sağ salim çıkacak inşallah baban dualarımız seninle

sersum baban nasıl ameliyat nasıl geçti bir gelişme var mı

canım babandan haber var mı sersum

sersum canim ara ara bizi durumdan haberdar et ins

sersum canım inşallah herşey yolundadır. Haberlerini bekliyoruz

Kızlar Allah razı olsun hepinizden...

Babamın ameliyatı 5 saat kadar sürdü..çok şükür drlar sonuç iyi dedi sol akciğer komple alındı kitle temizlendi..Allahın izniyle başka bir sorun çıkmazsa düzelecek her şey daha iyi olacak..O bekleme süresi çok zordu..Allah bir daha göstermesin..tüm hastalara şifa versin..Hepinizi çok öptüm

Gecmis olsun canim cok sevindim. Insallah baban en kisa zamanda eski sagligina kavusur.

amin canım çok sevindim inşallah herşey daha iyi olacak Allahım acil şifalar versin

Çok iyi olur canım bir süre denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…