Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Öğlen misafirim geldi bi cay icecem dedi yemeğe kaldı bende yumurta haslamistim hemen bir tane yedim hazır kek aldım önce bir dilim ondan yedim akşam gözleme yaptım sacda iki lokma yedim dört bardak şekersiz cay ictim şu an çok acıktım ama bekleyecem

Canım öyle düşünme ben son iki hafta ilk 71.0 ikinci hafta 71.4 dum bak sabah 70.6 çıktım zaman zaman oluyor bildirim yapmak daha motive ediyor bence vazgecme. Vermesende sabit kalmaya bak

Son 4 gun o kadar spor yaptim hic kilo vermemisim hatta yarim kilo almisim
Fast food yada aburcubur yemedim. sadece 2 kere enerji bar ve kek yemistim sekersiz kahveyle. icecek olarakda sadece su ictim.
Sanirim 50 kiloya dusmem aylarimi alacak.
En azindan dengeli ve saglikli beslendigimi dusunuyorum o yuzden diyeti birakmayi dusunmuyorum.

Arkadaşlar babam 4 saattir ameliyatta inşallah iyi olacak..dualarınızı bekliyorum lütfen..

Sersumcum Allah şifalar versin babacığına ,inşallah iyi olacak ve eski sağlığına kavuşacak

Allahım sizin de yardımcınız olsun canım

Bu sabah 6 km yürüyüş yaptım

Havalar çok güzelleşti burada uzun aradan sonra başladım yürüyüşe inşallah düzenli çıkarım Allah ın izniyle

Kahvaltım

Menemen, peynir zeytin ve domatesten oluşan zeytinyağlı limonlu salata, ceviz 2 gün kurusu kayısı

Akşam

Kremalı mantar çorbası 1 parça yağlama

Marul yada salatalik yesen limonla yada sirke seviyorsan en guzeli sirke ile. ben ne zaman cok aciksam boyle yapiyorum. tatli bisey yemek istersem elma yiyorum.

Ayran yaptım onu içiyorum canım hem de iyi uyurum bu sayede inşallah

Bu arada burada saat 23:12

Iyi geceler herkese

Oh ne güzel yapmışsın böyle devam edersin inşallah canım. Havalar artık güzel bol iyi yürüyüşler

sersum çok geçmiş olsun canım insallah babam tez zamnda sağlığına kavuşur. Size de kolay gelsin hasta bakmak da zor iyi olsun da insallah

Sabah kahvaltimi yaptım akşamdan kalan yarim gozlemem vardı onu yedim kendime zaten küçük yapmıştım içine de tereyağı koymuştum her sabah yediğim ekmek kadar. Dört bardak da şekersiz limonlu çay.
Dün banyoda legene merdiven kilimlerini basmistim onları yikayacam sabah sporu niyetine bir sürü çamaşır var yoğun bir gün beni bekliyor.

Canım ne yoruyorsun kendini at makineye yıkansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…