Canım öyle düşünme ben son iki hafta ilk 71.0 ikinci hafta 71.4 dum bak sabah 70.6 çıktım zaman zaman oluyor bildirim yapmak daha motive ediyor bence vazgecme. Vermesende sabit kalmaya bakKızlar artık kilo bildirimi yapmıcam ben de bi haller var Cuma'ya göre 1 kilo almış görünüyorum ilginç ya benim tartı iyice kafayı yedi ya bana bi haller oluyor kaçtır belim ayaklarım ağrıyor regl olcam herhalde ay olurum inşallah belki hormonlarım düzene girer
Arkadaşlar babam 4 saattir ameliyatta inşallah iyi olacak..dualarınızı bekliyorum lütfen..
Size de geçmiş olsun canım..Allah yardımcınız olsun..
Kızlar Allah razı olsun hepinizden...
Babamın ameliyatı 5 saat kadar sürdü..çok şükür drlar sonuç iyi dedi sol akciğer komple alındı kitle temizlendi..Allahın izniyle başka bir sorun çıkmazsa düzelecek her şey daha iyi olacak..O bekleme süresi çok zordu..Allah bir daha göstermesin..tüm hastalara şifa versin..Hepinizi çok öptüm
Marul yada salatalik yesen limonla yada sirke seviyorsan en guzeli sirke ile. ben ne zaman cok aciksam boyle yapiyorum. tatli bisey yemek istersem elma yiyorum.Çok acıktım midem kazınıyor resmen
nasıl küçülür bu mide
Marul yada salatalik yesen limonla yada sirke seviyorsan en guzeli sirke ile. ben ne zaman cok aciksam boyle yapiyorum. tatli bisey yemek istersem elma yiyorum.
Iyi geceler canimAyran yaptım onu içiyorum canım hem de iyi uyurum bu sayede inşallah
Bu arada burada saat 23:12
Iyi geceler herkese
Oh ne güzel yapmışsın böyle devam edersin inşallah canım. Havalar artık güzel bol iyi yürüyüşlerBu sabah 6 km yürüyüş yaptım
Havalar çok güzelleşti burada uzun aradan sonra başladım yürüyüşe inşallah düzenli çıkarım Allah ın izniyle
Kahvaltım
Menemen, peynir zeytin ve domatesten oluşan zeytinyağlı limonlu salata, ceviz 2 gün kurusu kayısı
Akşam
Kremalı mantar çorbası 1 parça yağlama
Canım günaydın listeni musait bir zamanda yollarsan sevinirimGunaydin kizlar sabah 1 yumurta peynir 2 ceviz yesillik 1 wasa bir kayisi
Tamam canm yolliyim ins aksamCanım günaydın listeni musait bir zamanda yollarsan sevinirim
Canım ne yoruyorsun kendini at makineye yıkansınSabah kahvaltimi yaptım akşamdan kalan yarim gozlemem vardı onu yedim kendime zaten küçük yapmıştım içine de tereyağı koymuştum her sabah yediğim ekmek kadar. Dört bardak da şekersiz limonlu çay.
Dün banyoda legene merdiven kilimlerini basmistim onları yikayacam sabah sporu niyetine bir sürü çamaşır var yoğun bir gün beni bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?