Bence motivasyonun düşmesin canım bak nasıl da farklar var.
salata yiyorum zaten canımolacak .
ne yapabilirsin bilmiyorum . ama yap bi şeyler .
marul ye bol bol . olmaz mı.
Bence motivasyonun düşmesin canım bak nasıl da farklar var.
Bende bu hafta 2 pantolonumu daralttim yeni almak istemedim daha verecem diye. Giyecek pantolonum kalmamıştı. Terziden gelirken çocuk gibi mutluydum hafiflemek çok güzel: ))
Bende 15 gündür 70.5 de kaldım bir türlü gitmiyor ne aldım ne verdim.62'de kaldım gıdım gitmiyor5'leri görsem süper olacak
ben bir süre akşam sadece çorba ve ayran tüketeceğim bakalım cumaya kadar kıracak mıyımBende 15 gündür 70.5 de kaldım bir türlü gitmiyor ne aldım ne verdim.
Pfff ne yapsak ki
Bende öyle yapıyorum 2 gündür akşam sadece çorba içtim yarım bardak ayran. Bir hafta böyle yapayım bendeakşama ne yapsam yemek olarak bilmiyorum
ben bir süre akşam sadece çorba ve ayran tüketeceğim bakalım cumaya kadar kıracak mıyım
bnde yenulenmeyi cok seviorum ne guzel oluo alisveris falan ben haftasonu yaptimKendimi yenilemek istiyorum işe saçımdan başlayıp alışveriş yapmak istiyorum ama3 4 kilo vermem lazım kot almak istiyorum dap dar tişörtün içinde cılız kalmak istiyorum kollarım parmaklarım incecik dursun nolurrr
ben dukan denedim kitabini aldim da cok zor canm orotein agizda kurluk ve koku yapio arti en ufak diyet disi bisey ye direk siskinlik yapio zordu yaniAcaba dukan mı yapsam ben de hiç de sevmem öyle diyetleri ben herşeyden az az yemeliyim sağlıklı şeylerden o da çok kısıtlıyor yok bu gün sırf protein falann
Afiyet olsun canımOglen cop sis bi dilim ekmek salata ayran
ay güldürdün ama beni sen. inşallah diyelim o zaman . azim ile ...Kendimi yenilemek istiyorum işe saçımdan başlayıp alışveriş yapmak istiyorum ama3 4 kilo vermem lazım kot almak istiyorum dap dar tişörtün içinde cılız kalmak istiyorum kollarım parmaklarım incecik dursun nolurrr
kaçamakları kaldırsan olacak o zaman canım .dün akşam 1 sandviç 1 bardak ayran 5-6 acı biber ve yarım kase de puding yedim ağzına kadr dolu değildi. günah çıkartayım burada :)
Hangisine güldün şekerimmay güldürdün ama beni sen. inşallah diyelim o zaman . azim ile ...
güldüğüm yazısını alıntı yapmıştım zaten . itiraf etmiş . günah çıkrayım demiş . ona güldüm. götürmüş pudingin yarısını. .Hangisine güldün şekerimm
inşallah faydasını görürüz canımBende öyle yapıyorum 2 gündür akşam sadece çorba içtim yarım bardak ayran. Bir hafta böyle yapayım bende
zaten bu hafta pazara kadr yapacağım diyetimi cnm. ondan sonra pazartesi ameliyat hazırlıkları için hastaneye gideceğim. haftaya salı da dikkat etmem o kdr kasmam kendmi çnkü ertesi gün 1.30 da ameliyata gireceğim en az gece 24.oo'den itibaren bir şey yememiş olmam gerek. o hafta zaten liste kimse izinli sayar artık benikaçamakları kaldırsan olacak o zaman canım .
hadi bakalım kolay gelsin. bitmiş halini de at bizehamur mayaladım lavaş yapacağım :) ufak ufak yaparım en azından arasına marul peynir domates ile 1 öğün olur bana. fazla geleni de sarar buzdolabına kaldırırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?