Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canımcım en iyisi ücretsiz izin alabilmen hoş ben ücretsiz izindeyim ama böyle daha çok yoruluyorum çalışsam daha az yorulurdum gibime geliyor:) :)

bende daralttırmak zorundayım canm ama daha önce 5 kg verip de daralttırdığım pantolonu bir kere bile giyemeden yine bol gördüm o yüzden belirli bir kiloya gelip ondan sonra daralttıracağım

Acaba dukan mı yapsam ben de hiç de sevmem öyle diyetleri ben herşeyden az az yemeliyim sağlıklı şeylerden o da çok kısıtlıyor yok bu gün sırf protein falann

bnde yenulenmeyi cok seviorum ne guzel oluo alisveris falan ben haftasonu yaptim

Acaba dukan mı yapsam ben de hiç de sevmem öyle diyetleri ben herşeyden az az yemeliyim sağlıklı şeylerden o da çok kısıtlıyor yok bu gün sırf protein falann
ben dukan denedim kitabini aldim da cok zor canm orotein agizda kurluk ve koku yapio arti en ufak diyet disi bisey ye direk siskinlik yapio zordu yani

ay güldürdün ama beni sen. inşallah diyelim o zaman . azim ile ...

kaçamakları kaldırsan olacak o zaman canım .
zaten bu hafta pazara kadr yapacağım diyetimi cnm. ondan sonra pazartesi ameliyat hazırlıkları için hastaneye gideceğim. haftaya salı da dikkat etmem o kdr kasmam kendmi çnkü ertesi gün 1.30 da ameliyata gireceğim en az gece 24.oo'den itibaren bir şey yememiş olmam gerek. o hafta zaten liste kimse izinli sayar artık beni

hamur mayaladım lavaş yapacağım :) ufak ufak yaparım en azından arasına marul peynir domates ile 1 öğün olur bana. fazla geleni de sarar buzdolabına kaldırırm
hadi bakalım kolay gelsin. bitmiş halini de at bize
merak ettim.
ben ne yaparım bu akşam bilmiyorum . nohut pişirdim evden çıkmadan.
ondan yerim sanırsam. ama acısız turşusuz da yenmez o şimdi.
turşum var ama acı değil.

her gün ne pişirsem bilemiyorum . bi de o iş var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…