- 30 Ocak 2013
- 29.452
- 43.945
- 798
lavaş hamuruna maya koydun mu canım
Gunaydin sekerler.
kahvaltim
yarim dilim ekmek ve kasar peyniri. 1 bardak balli cay
simdi ofise geldim ara ogun icin yanimda havuc getirdim tavsan gibi onu yicem.
oglen icin dun hindili sandvic yaptim yaninda bol yesillik.
Aksam sadece corba icerim. artik biraz kilo vermem lazim.
spor olarakta bu aksam evde bisiklet surcem insallah.
Sağol canimcimEki Görüntüle 1963686 mesmeser yolladim cnm
teşekkür ederim canım. sizler olmasanız bende bu kadar azimli olamazdım sanırım
inşallah hepimiz eksilerde olacağız :)bu kadar uyumlu bir topik bulduğum için şanslıyım valla. Bakalım bu hafta nasıl olacak
evet cnm dun gittilerSağol canimcimalternatif olması çok iyi .
Misafirlerin gitti mi kaldı mi
Afiyet olsun. Tepsin cok seker :0)akşam yemeğim 6.30da yendi :)
2 kepçe tavuklu kırmızı mercimek çorbası
1 bardak ayran
1 parça tam buğday unundan lavaş
Afiyet olsun. Tepsin cok seker :0)
teşekkürler canım:)Afiyet olsun. Tepsin cok seker :0)
Çocukları ne yaptın canım arada bir başa takılmak çok iyi geliyor bizimde öyle bir planımız vardı kaynanam Dun akşam merdivenden düşmüş ayağı incinmis yatıyor akşamüstü gittim yanına eltim kalıyordu yarin da ben giderim ev işini falan yapar yemeğini de yaparımAkşam kocişle 35 dk tempolu yürüdük gelince de yarım tabak ıspanak yemeği Bulgurlu ve 1 kase yoğurt yedim şimdi de kahvemi içiyorum bu yürüyüşler iyi geliyor bugün çocuklarda yoktu aşk tazeledikk el ele ruhuma da iyi geldi :)
Uyuyorlardı anneme bıraktık 35 dk bile yetti çocuklara aldatınca kendimizi eşimizi unutuyoruzÇocukları ne yaptın canım arada bir başa takılmak çok iyi geliyor bizimde öyle bir planımız vardı kaynanam Dun akşam merdivenden düşmüş ayağı incinmis yatıyor akşamüstü gittim yanına eltim kalıyordu yarin da ben giderim ev işini falan yapar yemeğini de yaparım
Geçmiş olsun canım.Çocukları ne yaptın canım arada bir başa takılmak çok iyi geliyor bizimde öyle bir planımız vardı kaynanam Dun akşam merdivenden düşmüş ayağı incinmis yatıyor akşamüstü gittim yanına eltim kalıyordu yarin da ben giderim ev işini falan yapar yemeğini de yaparım
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım.
Benimki debiraz önce yattı ben de acıktım ama bisey koymayacam ağzımaÇocuklar uyumak bilmedi acıktım sanki birazdan süt içicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?