Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bazen şöyle düşünüyorum . 1 -2 öğün yemesen bile ölmezsin
ya da 1 gün bile hiç bi şey ağzına götürmesen ölmezsin.
hiç bir şey yemeyelim demiyorum ama yani 5-6 saat olan açlıklara dayanabilmemiz lazım.

olur atarım cnm yolunun üstünde yok mu acı turşu satan bir yer. bende mercimek çorbası yaptım. patates havuç soğan mercimek kırmızı tatlı biberi tavuk suyu ile kaynattım bir tavada 1 yemek kaşığı hamur yoğurduğm tam buğday unundan kavurdum. hoppp blendardan çektim. içine de didiklenmiş tavuk attım azıcık :) limon suyu ayran turşu acı biberle akşam öğün olacak bana.

Öğlen çiğköfte yedim kendim togurdum komsuda aslında büyük iştahla sofraya oturdum misafirlerden birinin cocugunda bişey gördüm midem almadi portakal büyüklüğünde bir porsiyondu çocuklarla beraber yedik ben ancak dört ve sıkım kadar yemisimdir
Esim aksama yok cocuklara yogurtlu makarna yapacam kendime de lahana haslarim.

Gunaydin sekerler.
kahvaltim
yarim dilim ekmek ve kasar peyniri. 1 bardak balli cay
simdi ofise geldim ara ogun icin yanimda havuc getirdim tavsan gibi onu yicem.
oglen icin dun hindili sandvic yaptim yaninda bol yesillik.
Aksam sadece corba icerim. artik biraz kilo vermem lazim.
spor olarakta bu aksam evde bisiklet surcem insallah.

amin canım çok sevindim inşallah herşey daha iyi olacak Allahım acil şifalar versin

sersum cok sukur bugunun en guzel haberi bu oldu

İnşallah daha da iyi olur sersum

Sersumcum Allah şifalar versin babacığına ,inşallah iyi olacak ve eski sağlığına kavuşacak

Allahım sizin de yardımcınız olsun canım

sersum çok geçmiş olsun canım insallah babam tez zamnda sağlığına kavuşur. Size de kolay gelsin hasta bakmak da zor iyi olsun da insallah
Allah razı olsun kızlar..Çok çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…