hadi bakalım kolay gelsin. bitmiş halini de at bize
merak ettim.
ben ne yaparım bu akşam bilmiyorum . nohut pişirdim evden çıkmadan.
ondan yerim sanırsam. ama acısız turşusuz da yenmez o şimdi.
turşum var ama acı değil.
her gün ne pişirsem bilemiyorum . bi de o iş var tabi
vaaaavvv şahaneeeeeeelavaşlarım :) bayağı gider bunlar bana. tek porsiyonluk ufak yaptım :)
Ellerine sağlık canım afiyet olsunlavaşlarım :) bayağı gider bunlar bana. tek porsiyonluk ufak yaptım :)
sağol canımEllerine sağlık canım afiyet olsun
Canım çok iyi olmuşsun maşallah aslında zayıfladığı motive olmak lazım ben öyleyim.bu aralar motivasyonum bayağı düşük
bakalım cnm şu önümüzdeki hafta geçsin tam gaz devam edeceğim :)Canım çok iyi olmuşsun maşallah aslında zayıfladığı motive olmak lazım ben öyleyim.
Ben de dün pantolonumu denedim aldığımda tam oturuyordu şimdi bollasmis esimde sağ olsun dün güzel bir eşarp almış bana haftasonu amcasigil nisan yapacak kiyafetime uyar.bakalım cnm şu önümüzdeki hafta geçsin tam gaz devam edeceğim :)
güle güle kullan canım :)Ben de dün pantolonumu denedim aldığımda tam oturuyordu şimdi bollasmis esimde sağ olsun dün güzel bir eşarp almış bana haftasonu amcasigil nisan yapacak kiyafetime uyar.
amin canım çok sevindim inşallah herşey daha iyi olacak Allahım acil şifalar versin
sersum cok sukur bugunun en guzel haberi bu oldu
İnşallah daha da iyi olursersum
Sersumcum Allah şifalar versin babacığına ,inşallah iyi olacak ve eski sağlığına kavuşacak
Allahım sizin de yardımcınız olsun canım
Allah razı olsun kızlar..Çok çok sağolunsersum çok geçmiş olsun canım insallah babam tez zamnda sağlığına kavuşur. Size de kolay gelsin hasta bakmak da zor iyi olsun da insallah
yazarhanim35 masallahin var cok iyi gidiyorsun bizede ilham kaynagisin sagol gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?