günaydın.iyi akşamlar canım burada akşam oldu :) ben ısırarak havuç yiyemiyorum 12 sene önce ciğerime kaçmıştı
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrroleyyyyyyuu bugün 69.8 i gördüm umarım bu ayarim bozulmaz. Eğer eski ayarim olursa ben birden 68 e düşerim ama ondan sonrasını kırmak çok zor oluyordu 67 ye kadar herşey normal hepinizi öpüyorum
yazılar küçük kaldı zor okudum . her yerini de okuyamadım.Eki Görüntüle 1963686 mesmeser yolladim cnm
güzel günlerde kullan eşarbını. kadınlar günü hediyen herhalde.Ben de dün pantolonumu denedim aldığımda tam oturuyordu şimdi bollasmis esimde sağ olsun dün güzel bir eşarp almış bana haftasonu amcasigil nisan yapacak kiyafetime uyar.
canim aslinda ayrinti degil hep yedigim seyler bicok secenek oldgu icin ne yaptiysam onu yiyebiliorum sattler de her gun belli benim yanimda oluo genelde yiueceklertebriklerrrrrrrrrrrrrrrr
kadınlar günümüz kutlu olsun bu arada
yazılar küçük kaldı zor okudum . her yerini de okuyamadım.
bu kadar şartlara bağlı kalmak kolay mı. ben hiç gitmedim diyetisyene ama saatli , şartlı zor olmuyor mu. o mamaları o an bulunduruyor musun mesela evde.
ah kuzum maşallah o kadar enerjiyi nasıl buluyorsun. 3 çocukla.Gunaydin sekerler.
kahvaltim
yarim dilim ekmek ve kasar peyniri. 1 bardak balli cay
simdi ofise geldim ara ogun icin yanimda havuc getirdim tavsan gibi onu yicem.
oglen icin dun hindili sandvic yaptim yaninda bol yesillik.
Aksam sadece corba icerim. artik biraz kilo vermem lazim.
spor olarakta bu aksam evde bisiklet surcem insallah.
az önce bi arkadaş geldi . dün diyetisyene gitti. ona da liste vermiş doktor. şimdi gidip bakacağım listesine.canim aslinda ayrinti degil hep yedigim seyler bicok secenek oldgu icin ne yaptiysam onu yiyebiliorum sattler de her gun belli benim yanimda oluo genelde yiuecekler
Evet canım benim akrabalarimin olduğu il ilçe buraya çok yakın eşimin akrabaları da hep burda oturuyor ve birbirlerine acayip düşkünler grip olup yatsak amcası akrabaları hep gelir hafta içi perdemi geç acsam komsularim sorar hasta misin diyegüzel günlerde kullan eşarbını. kadınlar günü hediyen herhalde.
sizde nişan tebrik düğün bitmiyor sanki mesmeser.
evet cnm cnku biz kacamak yapmadgimizi sanioruz ama ufak tefek seyler buyuyo o yuzden yazmak iyidir ben beceremedim yzmayi ama biseye ihtiyacim olursa soluorum o hemen degistirioaz önce bi arkadaş geldi . dün diyetisyene gitti. ona da liste vermiş doktor. şimdi gidip bakacağım listesine.
bir de boş çizgelge vermiş . ne yiyorsan yaz demiş . ne yediğini bileyim demiş . kaçamak takipi için mi anlamadım . ama güzel uygulama . sevdim.
çok iyi. harika bi yerde yaşıyorsun . kıymetini de biliyorsun eminim.Evet canım benim akrabalarimin olduğu il ilçe buraya çok yakın eşimin akrabaları da hep burda oturuyor ve birbirlerine acayip düşkünler grip olup yatsak amcası akrabaları hep gelir hafta içi perdemi geç acsam komsularim sorar hasta misin diye
kutlu olsun . bugünün diğer günlerden bi farkı yok ki. bi farkı olmalı kadınlar için.Günaydın hatunlar Kadınlar gününüz kutlu olsun
katılıyorum. kaçamak yapmadığımızı sanıp da aslında arada bi şeyler yiyoruz. sağlıklı besleniyoruz vs ama kaçamklar olmasa tam olacak.evet cnm cnku biz kacamak yapmadgimizi sanioruz ama ufak tefek seyler buyuyo o yuzden yazmak iyidir ben beceremedim yzmayi ama biseye ihtiyacim olursa soluorum o hemen degistirio
tesekkurler cnm senindeGünaydın hatunlar Kadınlar gününüz kutlu olsun
sağ ol canımcım.@demirleke gule gule kullan canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?