Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

oleyyyyyyuu bugün 69.8 i gördüm umarım bu ayarim bozulmaz. Eğer eski ayarim olursa ben birden 68 e düşerim ama ondan sonrasını kırmak çok zor oluyordu 67 ye kadar herşey normal hepinizi öpüyorum
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr
kadınlar günümüz kutlu olsun bu arada
yazılar küçük kaldı zor okudum . her yerini de okuyamadım.
bu kadar şartlara bağlı kalmak kolay mı. ben hiç gitmedim diyetisyene ama saatli , şartlı zor olmuyor mu. o mamaları o an bulunduruyor musun mesela evde.

Ben de dün pantolonumu denedim aldığımda tam oturuyordu şimdi bollasmis esimde sağ olsun dün güzel bir eşarp almış bana haftasonu amcasigil nisan yapacak kiyafetime uyar.
güzel günlerde kullan eşarbını. kadınlar günü hediyen herhalde.

sizde nişan tebrik düğün bitmiyor sanki mesmeser.

sersum . geçmiş olsun . ameliyat iyi geçmiş . bi tarafındaki akciğeri tamamen alındı demiştin. ağrısı oluyor mu . nasıl durumu babanın. hastanedesiniz değil mi.

canim aslinda ayrinti degil hep yedigim seyler bicok secenek oldgu icin ne yaptiysam onu yiyebiliorum sattler de her gun belli benim yanimda oluo genelde yiuecekler

ah kuzum maşallah o kadar enerjiyi nasıl buluyorsun. 3 çocukla.

afiyet olsun. menuler benim sevdiğimin aynıları.

sabah 1 avuç fındık yedim . tahin pekmeze bandırıp .
bi taraftan bol ıspanaklı 2 yumurtalı omleti yaptım. ama pişince yine doydum. sanıyorum tahinli pekmezli fındık tıkıyor insanı.
sonra omleti öğlen için yanıma aldım. nohut yemeği koydum ayrı bi kaba. ve akşamdan kalan mor lahana, havuç , turp lu salatamı getirdim.
bunlar yeter bana.

akşam için bilmiyorum ne yerim.
sabah kalkınca tereyağlı pilav pişirdim çocuklara.
ablaya da patates yemeği yaparsın kız fırsat verirse dedim . tamam dedi

dün akşam eve gidince eve giremedim

direk parkta durdum . ç ocuklar parktaydı.
saat 7 yi çeyrek gece eve çıktık.
çocukları yedirdim.
ben ne yedim .eeee.

ay yine unuttum beee.

canim aslinda ayrinti degil hep yedigim seyler bicok secenek oldgu icin ne yaptiysam onu yiyebiliorum sattler de her gun belli benim yanimda oluo genelde yiuecekler
az önce bi arkadaş geldi . dün diyetisyene gitti. ona da liste vermiş doktor. şimdi gidip bakacağım listesine.
bir de boş çizgelge vermiş . ne yiyorsan yaz demiş . ne yediğini bileyim demiş . kaçamak takipi için mi anlamadım . ama güzel uygulama . sevdim.

akşam ne yediğimi hatırladım. eşime biberli omlet yapmıştım. ondan yedim.
salata yedim 3-4 kaşık
ve 1 tatlı kaşığı tahin pekmez .

güzel günlerde kullan eşarbını. kadınlar günü hediyen herhalde.

sizde nişan tebrik düğün bitmiyor sanki mesmeser.
Evet canım benim akrabalarimin olduğu il ilçe buraya çok yakın eşimin akrabaları da hep burda oturuyor ve birbirlerine acayip düşkünler grip olup yatsak amcası akrabaları hep gelir hafta içi perdemi geç acsam komsularim sorar hasta misin diye

evet cnm cnku biz kacamak yapmadgimizi sanioruz ama ufak tefek seyler buyuyo o yuzden yazmak iyidir ben beceremedim yzmayi ama biseye ihtiyacim olursa soluorum o hemen degistirio

çok iyi. harika bi yerde yaşıyorsun . kıymetini de biliyorsun eminim.
Günaydın hatunlar Kadınlar gününüz kutlu olsun
kutlu olsun . bugünün diğer günlerden bi farkı yok ki. bi farkı olmalı kadınlar için.
bugün kadınları serbest bıraksınlar . istediğimizi yapalım mesela. işe gelmeyelim. vs
evet cnm cnku biz kacamak yapmadgimizi sanioruz ama ufak tefek seyler buyuyo o yuzden yazmak iyidir ben beceremedim yzmayi ama biseye ihtiyacim olursa soluorum o hemen degistirio
katılıyorum. kaçamak yapmadığımızı sanıp da aslında arada bi şeyler yiyoruz. sağlıklı besleniyoruz vs ama kaçamklar olmasa tam olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…