Ohh sefan olsun :))Ikindide puding yedim bugun:)
Canımmmselam kızlar...babam cuma taburcu oldu çok şükür iyi ..artık kontrollerimiz var..beni bir süre daha idare edin..hepinizi özledim ve öpüyorum..geçmişi okuyamadım umarım her şey yolundadır..görüşmek üzere.
Sen bi geldin gittin göremedik seni bir daha nasilsin gorusmeyeli kilo durumun nasıl
Sağol teşekkürlerEllerine sağlıkafiyet olsun
Sağol bir buçuk aydır yarım kilo verdim anca çünkü bığazımı pek kesemedim dün başladım tekrarSen bi geldin gittin göremedik seni bir daha nasilsin gorusmeyeli kilo durumun nasıl
oh cok sukurler olsun cnm bizde seni ozledik ins aramiza guzel haberlerle donceksinselam kızlar...babam cuma taburcu oldu çok şükür iyi ..artık kontrollerimiz var..beni bir süre daha idare edin..hepinizi özledim ve öpüyorum..geçmişi okuyamadım umarım her şey yolundadır..görüşmek üzere.
afiyet oldun cnm kacamak yapmaman iyi ins 69 u gorceksinSelam kızlar bi bakayım dedim pek kimse uğramamış zaten bu hafta sonu az kaçamak oldu bugün bir dilim baklava yedim akşam yemeğini beşte yedim pirinç pilavı nohut sulusu salata yedim yarin tekrar son sürat devam bu cuma insallah tam 69 u görürüm haftaya da veririm ondan sonra durur yine
Bende bendeeoh cok sukurler olsun cnm bizde seni ozledik ins aramiza guzel haberlerle donceksin
afiyet oldun cnm kacamak yapmaman iyi ins 69 u gorceksin
Evet sendeeee:)Bende bendee
gayet guzel canim menu hic canini uzme kan ver bakalim bi ne dicek dr
bana dedin sanirim canimcim etket yok ama :) evet kas ve kemik oranim yuksek bide vucut siki benim
afiyet olsun cnm benim de yeni bitti o donem halsizlik yapio insan da
selam kızlar...babam cuma taburcu oldu çok şükür iyi ..artık kontrollerimiz var..beni bir süre daha idare edin..hepinizi özledim ve öpüyorum..geçmişi okuyamadım umarım her şey yolundadır..görüşmek üzere.
Selam kızlar bi bakayım dedim pek kimse uğramamış zaten bu hafta sonu az kaçamak oldu bugün bir dilim baklava yedim akşam yemeğini beşte yedim pirinç pilavı nohut sulusu salata yedim yarin tekrar son sürat devam bu cuma insallah tam 69 u görürüm haftaya da veririm ondan sonra durur yine
hosgeldin canim diyet fikri die dusunme biz burda saglikli beslenip vermeye calisioruz yasam boyu devam etcek bisey yani o yuzden botle dusunirsen strest yapmaSin hergun menunu paylas cuma gunleri de kilonuMerhaba bende araniza katilmak istiyorum
2 cocuk annesiyim 30 yasindayim
Boyum 164
Kilom malesef 67
Bel bölgem göbegimde tüm kilom
60 olmak istiyorum ama bir turlu bir diyete odaklanamiuorum.burada sizinle berabr hedefime ulasmak istiyorum
Gunaydin kizlar sabah kahvaltim
2 yumurta
Yarim wasa
Peynir
2 ceviz
Yesillik domate s salatalk proteine saldirrrrrr:) kas yapmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?