Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canımmm çok sevindim inan ohh çok şükür herşey yolunda
Ne zaman iyi olursan rahatladığında gel canım bizleri merak etme

Selam kızlar bi bakayım dedim pek kimse uğramamış zaten bu hafta sonu az kaçamak oldu bugün bir dilim baklava yedim akşam yemeğini beşte yedim pirinç pilavı nohut sulusu salata yedim yarin tekrar son sürat devam bu cuma insallah tam 69 u görürüm haftaya da veririm ondan sonra durur yine

Sen bi geldin gittin göremedik seni bir daha nasilsin gorusmeyeli kilo durumun nasıl
Sağol bir buçuk aydır yarım kilo verdim anca çünkü bığazımı pek kesemedim dün başladım tekrar
Günde 1200 kaloriye yapsam Emin'im gidecek beş kilocuğum kaldı ama işte .... sen napıosun nasıl gidiyo (ailesel sorunlar yaşadım onun da etkisi var kendimi rejime hazır hissetmedim)

oh cok sukurler olsun cnm bizde seni ozledik ins aramiza guzel haberlerle donceksin

afiyet oldun cnm kacamak yapmaman iyi ins 69 u gorceksin

gayet guzel canim menu hic canini uzme kan ver bakalim bi ne dicek dr

bana dedin sanirim canimcim etket yok ama :) evet kas ve kemik oranim yuksek bide vucut siki benim

afiyet olsun cnm benim de yeni bitti o donem halsizlik yapio insan da

Sağol canım hayırlısı bakalım

Gözünüz aydın canım daha iyi olur inşallah

Afiyet olsun canım olur o kadar hafta içi devam

Selam kızlar

Kahvaltım menemen sucuk 1 lokma patates peynir zeytin cevizli ezme az tahin helva

Arada yoğurda yulaf kuru kayısı kuru üzüm çiğ yer fıstığı susam ve çörekotu katıp yedim

Akşam domatesli şehriye çorbası ıspanak yemeği yoğurt 2 lokma ekmek

Merhaba bende araniza katilmak istiyorum
2 cocuk annesiyim 30 yasindayim
Boyum 164
Kilom malesef 67
Bel bölgem göbegimde tüm kilom
60 olmak istiyorum ama bir turlu bir diyete odaklanamiuorum.burada sizinle berabr hedefime ulasmak istiyorum
hosgeldin canim diyet fikri die dusunme biz burda saglikli beslenip vermeye calisioruz yasam boyu devam etcek bisey yani o yuzden botle dusunirsen strest yapmaSin hergun menunu paylas cuma gunleri de kilonu

Tunaydin kızlar iyi güzel sağlıklı bol kilo vermeli haftalar olsun inşallah

Kahvaltım
1 yumurta omlet
5 tane zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
2 çatal peynir
3 bardak çay

Öğlen
Sade türk kahvesi
1 küçük kare bitter çikolata

Kahvaltım geç olduğunu için öğlen böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…