Resim isterimmmkızların odasına yatak Y aptirmistik ben yola çıkınca adamlar getirmez mi eşim kaldı ben eltim gille gittim ev sahibi lahmacun yaptırmıştı bu konuda adiyaman firinlarinin üstüne tanımam kaç yıldır adiyaman lahmacunu yememistim oturdum sofraya fındık lahmacun 4 5 tane yedim sonra çarşıya çıktık kostur kostur alışveriş yaptık eve geldim cocuk odasını temizledik saatin bu kadar gittiğinin farkında değildim yemek yemiyecem bir kase yogurt yerim sadece
Canim akrabana gecmis olsun.cok vermis. Peki durumu nasilÇok bi fazlan da yokmus canım maşallah nasıl değişiklik yapacam diyordun diyetimde neler yaptin
gayet guzel canim menu hic canini uzme kan ver bakalim bi ne dicek drSelam kızlar
Kahvaltım omlet peynir zeytin sivri biber maydanoz
Akşam 1 çiğ köfte dürüm
Bütün gün temizlik ev işi spor niyetine
bana dedin sanirim canimcim etket yok ama :) evet kas ve kemik oranim yuksek bide vucut siki benimİdeal kilon çokmuş.ama kaslısın demek
afiyet olsun cnm benim de yeni bitti o donem halsizlik yapio insan daSabah peynirli omlet
Bol tahin pekmez ve ekmek
Sütlü kahve .az çikolata
Öğlen peynirli makarna
İkindi 1 kase yoğurt içine yulaf ve 2 adet elma doğradım
Akşam yine yedim ufak tefek
Kendimi iyi hissetmiyorum
Adet günüm yakın ondan sanırım
Artık benimde favorim böyle çörek otu da koyuyorum güzel oluyor.Cuma akşamı böyle yoğurt yaptım yedim? İsot ,kırmızı biber.nane
Iyi huyluymus canım daha iyi olur insallahCanim akrabana gecmis olsun.cok vermis. Peki durumu nasil
Tumor iyi huylu mu
Ben olsam yerdim dayanamam profiteroleBenim de misafirim geldi profiterol yaotim ama yemedim
Selam
Öğlen yemeği
Bir kase tavuklu salata
1 bardak ayran afiyet olsun cnm sen 2 ogunnmu yiyodun
Artık öğlen de yicem hafif şeylerbiraz değiştirmek iyi geldi
Afiyet olsun canımAra ogunu yapamadim sinav gorevindeydim oglen peynirli salata ayran
Ellerine sağlık
sagol cnmcim sana da afiyet olsun :)Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?