proteini artirdi canim somra bu hafta bal recel koydu izmire gdecegim icin sutlu tatli koydu aslinda cok alyernatifim var da ben bisye taktim mi takiorum cnm ya degisiklik yapmak gerekio aradaÇok bi fazlan da yokmus canım maşallah nasıl değişiklik yapacam diyordun diyetimde neler yaptin
seni ozleriz cnm gelmeye calisSabah acı biberli kahvaltimi yaptım klasik oglene lahana baslayacam aksama nohut sulusu yapacam azar azar yerim gelebildikce gelecem size o kadar alismisim ki gelmeden olmuyor.
150 tl canim ayip degil ya:)
Aylık mı yoksa her kontrol için mi150 tl canim ayip degil ya:)
Benim dünden mercimek çorbam ve taze fasülyem var zeytin yağlı dün misafir gelecek diye pek yiyemedik hem akşam yemeği hazırladım dün hem de poğaça yaprak sarması tiramisu yaptım akşamaIkindide sutlu kahve ictim aksama da balik salata var ins siz neler yaptiniz aksam kizlar
Nohut sulusu bulgur pilavi yanına kuru sogan var canimIkindide sutlu kahve ictim aksama da balik salata var ins siz neler yaptiniz aksam kizlar
Ayy insan alışınca gerçekten zor oluyor ben 1 haftayı zor geçirmiştim: (Sabah acı biberli kahvaltimi yaptım klasik oglene lahana baslayacam aksama nohut sulusu yapacam azar azar yerim gelebildikce gelecem size o kadar alismisim ki gelmeden olmuyor.
Afiyet olsun canım.Ikindide sutlu kahve ictim aksama da balik salata var ins siz neler yaptiniz aksam kizlar
yok canm aylik daha dogrusu 3 kez gdiorumAylık mı yoksa her kontrol için mi
vay be hamarat hatun seni yedin mi yaptiklarindanBenim dünden mercimek çorbam ve taze fasülyem var zeytin yağlı dün misafir gelecek diye pek yiyemedik hem akşam yemeği hazırladım dün hem de poğaça yaprak sarması tiramisu yaptım akşama
öğlen ki misafirlere poğaça patates salatası revani sadece revani vardı annemde dün iki tepsi poğaça pişti kaç çeşit yemek yapmışım vay be bi de temizlik canım çıktı
Bnde 55 kiloydum cnm ah ben nerelere gittim bi bilsen 68.5 gormustum en son vok kotuydu suan 63 um ama ideal kilom 60 oldigu icin son uc kilo55 kilodan nerelere geldim.
mesmeser tebrikler canım
@sabahvesen tatlım sana da tebrikler
Bence almayıp aynı kalmak da bir başarı inşallah tartı yüzümüzü hep güldürür
Alan arkadaşlarımızdaficans canım vazgeçme lütfen en önemlisi sağlıklı beslenmek yeniden başlayabilirsin sık sık gelmeye çalış burada birbirimize her zaman destekçiyiz
Z zeze_35 canım sende aldın ama üzülme lütfen emziriyorsun ve bebeğin daha küçük o yüzden dikkat edemiyorsun ama emin ol sağlıklı ve düzenli beslenirsen kendini de öyle alistirirsin.
Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde vericez kızlar yeterki vazgecmeyelim
ficans cım tiroidlerinde vardır bir sorun bi kaç haftada 3 4 kilo Alman tuhaf ilacın yetersiz geliyordur ben de 150 mg içiyorum hamilelikte arttırdılar şimdi de emziriyorum diye doz aynı kaldı
Bence o odemdir hergun duzenli o kadar yag almak zor cnku
Sabah acı biberli kahvaltimi yaptım klasik oglene lahana baslayacam aksama nohut sulusu yapacam azar azar yerim gelebildikce gelecem size o kadar alismisim ki gelmeden olmuyor.
Benim dünden mercimek çorbam ve taze fasülyem var zeytin yağlı dün misafir gelecek diye pek yiyemedik hem akşam yemeği hazırladım dün hem de poğaça yaprak sarması tiramisu yaptım akşama
öğlen ki misafirlere poğaça patates salatası revani sadece revani vardı annemde dün iki tepsi poğaça pişti kaç çeşit yemek yapmışım vay be bi de temizlik canım çıktı
Nohut sulusu bulgur pilavi yanına kuru sogan var canim
Afiyet olsun canım.
Fırında tavuk soslu
Bulgur pilavı
Salata
Ayran
Benim de misafirim geldi profiterol yaotim ama yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?