Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hepinize selamlar kızlar internet paketin çok az kalmış sık ugrayamiyorum pazartesi 24 saatlik hediye var onu kullanırım sonra çarşamba günü faturam kesiliyor artık pek ugrayamam
Z zeze_35 canım liste için eline sağlık evde olsaydım ben yapardım ama akşamda isim vardı sabahtandir da yatak odasını temizliyorum çocukların eşyası çıkınca odayı düzenledik.

Çok bi fazlan da yokmus canım maşallah nasıl değişiklik yapacam diyordun diyetimde neler yaptin
proteini artirdi canim somra bu hafta bal recel koydu izmire gdecegim icin sutlu tatli koydu aslinda cok alyernatifim var da ben bisye taktim mi takiorum cnm ya degisiklik yapmak gerekio arada

Ikindide sutlu kahve ictim aksama da balik salata var ins siz neler yaptiniz aksam kizlar
Benim dünden mercimek çorbam ve taze fasülyem var zeytin yağlı dün misafir gelecek diye pek yiyemedik hem akşam yemeği hazırladım dün hem de poğaça yaprak sarması tiramisu yaptım akşama
öğlen ki misafirlere poğaça patates salatası revani sadece revani vardı annemde dün iki tepsi poğaça pişti kaç çeşit yemek yapmışım vay be bi de temizlik canım çıktı

Sabah acı biberli kahvaltimi yaptım klasik oglene lahana baslayacam aksama nohut sulusu yapacam azar azar yerim gelebildikce gelecem size o kadar alismisim ki gelmeden olmuyor.
Ayy insan alışınca gerçekten zor oluyor ben 1 haftayı zor geçirmiştim: (

Aylık mı yoksa her kontrol için mi
yok canm aylik daha dogrusu 3 kez gdiorum

vay be hamarat hatun seni yedin mi yaptiklarindan

Birinciyi kutlarım kızlar.
Bugün sabahtan 2 yumurta peynir, 1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı da fıstık ezmesi.
Öğlen köye gittik mangal yaptık et ve köfte ama inanın ki kaç tane yediğimi saymadım baya bi yemisimdir. Ama şu saat itibari ile çok acıktım bu aralar bağırsaklarım çalışmıyor eve gelince banyo yapmadan önce tartildim ve 64 gördüm yaa. Çok can sıkıcı.
Bu arada yarın ygs e giren evlatlarımıza yada şansını deniyeceklere bol şanslar..

Bırakmayı düşündüm ama sonra daha kötü olmasından korkuyorum inşallah buradayım

ficans cım tiroidlerinde vardır bir sorun bi kaç haftada 3 4 kilo Alman tuhaf ilacın yetersiz geliyordur ben de 150 mg içiyorum hamilelikte arttırdılar şimdi de emziriyorum diye doz aynı kaldı

çok kilo aldım canım

Hafta içi gidicem dr a kan vericem canım bakalım belki dozu değişebilir sonuca göre

Bence o odemdir hergun duzenli o kadar yag almak zor cnku

İnşallah yerleşik değildir canım verebilirim umarım

Sabah acı biberli kahvaltimi yaptım klasik oglene lahana baslayacam aksama nohut sulusu yapacam azar azar yerim gelebildikce gelecem size o kadar alismisim ki gelmeden olmuyor.

Afiyet olsun canım sen de özlem gibi akşamları eşinden gir bi şekilde gel :)

Bi de çocuklar maşallah canım sana dinlen güzelce

Nohut sulusu bulgur pilavi yanına kuru sogan var canim

Nohut sulusu ne canım menü çok güzel ben de yarın yapsam bulgur pilavı ayranla

Afiyet olsun canım.
Fırında tavuk soslu
Bulgur pilavı
Salata
Ayran

Afiyet olsun canım menü süper

Benim de misafirim geldi profiterol yaotim ama yemedim

Bravoss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…