Aaa kilo verememiş misin hafta sonu bırakmasaydın iyiydimerhaba arkadaşlar
kilom aynı . hiç değişmemiş .
hafta sonu bıraktım diyet falan hak getire.
ne bulduysam yedim .
aburcubur da yedim.
bugün düzene girerim inşallah
sabah lorlu 2 yumurtalı omlet
ara öğün nescaayfe
şimdi yoğurt yulaf iki elma. hepsini karıştırdım.
ara öğün süt getirdim.
canım vermemişim.Aaa kilo verememiş misin hafta sonu bırakmasaydın iyiydi
Cuma günü yoğun bi misafirlerim vardı Cumartesi de bebek görmeye gittik tabağımdakileri kızıma yedirdim 3 çiğköfte yedim kadın kendi yapmış çok övünce yedim öyle sabah da klasik kahvaltı yaptım temizlik yaptım biraz önce de çamaşır astım dolaptan tavuk çıkarıp akşama tavuk sote yapayım diyorum bayadır yemedik bulgur pilavı eşliğinde ben 3 4 kaşık yerim pilavdan o da yersemcanım vermemişim.
dün adet oldum. bi kaç gün sonra yine tartılacağım. bakayım adet öncesi şişkinlik miydi o .
çünkü gerçekten pantolonlardan vs lerden verdim gibi hissetmiştim.
bilemedim .
öyle işte.
sen ne yaptınh
ben diyetisyene gdiorum cnm 4 parmak ye dedi cok da severim peyniri :)Bence 1 kibrit kutusu kadar ideal
afiyet olsun cnimcim1 saat önce kayısılı form çay
1 ceviz
Teşekkürler canımben diyetisyene gdiorum cnm 4 parmak ye dedi cok da severim peyniri :)
afiyet olsun cnimcim
Afiyet olsun canımAksam için gözleme yapacam sacda birazdan yemekten sonra merdivenleri yikayacam o yüzden bir tane yerim zaten çok büyük yapmıyorum
Offf saçta gözleme neli yapacaksınAksam için gözleme yapacam sacda birazdan yemekten sonra merdivenleri yikayacam o yüzden bir tane yerim zaten çok büyük yapmıyorum
Kiymali yaptım canimOfff saçta gözleme neli yapacaksın
Sağol canım yerim de musait haftada bir yapiyorummesmeser afiuet olsun cnm masallah cok becerikslisin
Sık yapıyorsun gözümden kaçmıyooSağol canım yerim de musait haftada bir yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?