evet cnm bazilati oyle motive oluo bnde cok cikinca strest oluorum az cikinca da yiyesim gelio o yuzden biraktim:)Ben de diğer gün fazla çıkınca yediklerinin sonucunu gördüğüm için daha dikkatli oluyorum
Haftasonu gorumcem geldi en küçüğü beni görünce çok zayiflamissin dedi bana diyete ilk başladığım zaman zayiflayamazsin boşuna uğraşma diyordu görünce de öyle kaldı
misafirlerin varmış .mamalar da yapmışındır.Cuma günü yoğun bi misafirlerim vardı Cumartesi de bebek görmeye gittik tabağımdakileri kızıma yedirdim 3 çiğköfte yedim kadın kendi yapmış çok övünce yedim öyle sabah da klasik kahvaltı yaptım temizlik yaptım biraz önce de çamaşır astım dolaptan tavuk çıkarıp akşama tavuk sote yapayım diyorum bayadır yemedik bulgur pilavı eşliğinde ben 3 4 kaşık yerim pilavdan o da yersem
Haftasonu gorumcem geldi en küçüğü beni görünce çok zayiflamissin dedi bana diyete ilk başladığım zaman zayiflayamazsin boşuna uğraşma diyordu görünce de öyle kaldı
ağrılı takıldı . aslında daha önce kullandığım bi şeydi . ama takılırken bu kadar ağrı olduğunu hatırlamıyorum. bu kez çok ağrı oldu takılırken. takıldıktan sonra aşırı kanama oldu. tansiyonum düştü ve belim kasıklarımda aşırı ağrı oldu. ağrı eşiğim yüksek olduğu halde zorlandım. eve gittim biraz yattım . 3-4 saat uzandım salonda. arada şekerleme yaptım 2-3 saniyelik tabiki. gürültüden ancak o kadar oluyor tabi.@demirleke gecmis olsun cnm ins bi sorun olmadan halletmissindir
Geçmiş olsun canım . Yakma sen onları her zaman heryerde öyle insanlar çıkıyor sanki kendileri mükemmel yaağrılı takıldı . aslında daha önce kullandığım bi şeydi . ama takılırken bu kadar ağrı olduğunu hatırlamıyorum. bu kez çok ağrı oldu takılırken. takıldıktan sonra aşırı kanama oldu. tansiyonum düştü ve belim kasıklarımda aşırı ağrı oldu. ağrı eşiğim yüksek olduğu halde zorlandım. eve gittim biraz yattım . 3-4 saat uzandım salonda. arada şekerleme yaptım 2-3 saniyelik tabiki. gürültüden ancak o kadar oluyor tabi.
bugün iyiyim şükür .
takılmadan önce kan sayımı yaptılar. kanama çok oluyor diye sanıyorum .adetli iken takılıyor .
normal çıktı herşey.
odada 7-8 kadın vardı. hepsi birbirinden meraklı. nasıl bi muhabbet var aralarında anlatamam. çok eğlenceli insanlardı.
kayıt aldılar . kaç çocuğun var .
3 dedim.
düşük kürtaj var mı?
2 tane
kadınların gözü kocaman açıldı. benim 3 çocuk bakabileceğimi düşünmediler sanıyorum. sarı saçlı . ve bende çocuk bakacak hava da yok aslında. sanıyorum ona şaşırdılar. ama umurumda değil.
Bakiosun ama miss gbi onemli olan da bu belki guzel dusunmuslerdir:)ağrılı takıldı . aslında daha önce kullandığım bi şeydi . ama takılırken bu kadar ağrı olduğunu hatırlamıyorum. bu kez çok ağrı oldu takılırken. takıldıktan sonra aşırı kanama oldu. tansiyonum düştü ve belim kasıklarımda aşırı ağrı oldu. ağrı eşiğim yüksek olduğu halde zorlandım. eve gittim biraz yattım . 3-4 saat uzandım salonda. arada şekerleme yaptım 2-3 saniyelik tabiki. gürültüden ancak o kadar oluyor tabi.
bugün iyiyim şükür .
takılmadan önce kan sayımı yaptılar. kanama çok oluyor diye sanıyorum .adetli iken takılıyor .
normal çıktı herşey.
odada 7-8 kadın vardı. hepsi birbirinden meraklı. nasıl bi muhabbet var aralarında anlatamam. çok eğlenceli insanlardı.
kayıt aldılar . kaç çocuğun var .
3 dedim.
düşük kürtaj var mı?
2 tane
kadınların gözü kocaman açıldı. benim 3 çocuk bakabileceğimi düşünmediler sanıyorum. sarı saçlı . ve bende çocuk bakacak hava da yok aslında. sanıyorum ona şaşırdılar. ama umurumda değil.
evet çok şükür bakıyorum . onlar da aslında eğlencesine söylediler sanki. kınamadılar da güldüler işte.Bakiosun ama miss gbi onemli olan da bu belki guzel dusunmuslerdir:)
ben de masa başı çalışıyorum.kızlar merhaba ;
ben de zayıflamak istiyorum ama sizin gibi azimli olamıyorum. hiç kontrol edemiyorum kendimiyaz geliyor ve benim zayıflamam lazım kışın bir şekilde örtebiliyorsunuz ama yazın öyle olmuyor 24 yaşındayım 60 kiloyum boyumda 1.61cm masa başı çalışıyorum elimden geldiğince kalıp hareket edip merdiven inip çıkıyorum ama yetmiyor sanki
Hoşgeldin canım yaşın genç daha kolay verirsin bizimle takil. Her için ara ogunlerini paylaş burada cuma günleri de kilo bildirimi var. Kaç kilo olmak istiyorsunkızlar merhaba ;
ben de zayıflamak istiyorum ama sizin gibi azimli olamıyorum. hiç kontrol edemiyorum kendimiyaz geliyor ve benim zayıflamam lazım kışın bir şekilde örtebiliyorsunuz ama yazın öyle olmuyor 24 yaşındayım 60 kiloyum boyumda 1.61cm masa başı çalışıyorum elimden geldiğince kalıp hareket edip merdiven inip çıkıyorum ama yetmiyor sanki
hosgeldin cnm bikac gun tutmak gerekio aslinda tum kadinlarin cani biseyler istio ama mecbur tutmak zorundayiz kendimizikızlar merhaba ;
evet çok şükür bakıyorum . onlar da aslında eğlencesine söylediler sanki. kınamadılar da güldüler işte.
ben de masa başı çalışıyorum.
önemli olar yakamayacağından fazlasını kalori olarak almaman.
yani az yemen gerekiyor. çünkü yakma olasılığın yok masa başında.
hoş geldin bu arada. yaşın çok gençmiş ne güzel. ve vermelisin o fazla kilolarını zaten azmış fazlalığın[/QUOTE
Teşekkür ederim hoşbuldum :)
yani 55 olsam yeterli ama o kadar gözümde büyüyorki sanki daha fazla alıyormuşum da veremiyomuşum gibi hissediyorum ya bir müşteri poğaça tatlı getiriyor insan dayanamıyor((
Hoşgeldin canım yaşın genç daha kolay verirsin bizimle takil. Her için ara ogunlerini paylaş burada cuma günleri de kilo bildirimi var. Kaç kilo olmak istiyorsun
hosgeldin cnm bikac gun tutmak gerekio aslinda tum kadinlarin cani biseyler istio ama mecbur tutmak zorundayiz kendimizi
Mümkünse her ogunu hatta ara ogunu zaten seni motive eden de bu olacak yazacağını bildiğin için biraz daha dikkat edeceksin bak görürsün buraya geldikçe sen de kendine hakim olacaksın biraz zaman alıyor alışmak ama alıyorsun yani sen de gayret edeceksinhoşbulduk cevapladığınız için anında hepinize teşekkür ederim:)
55 kilo olmak istiyorum yeterli diye düşünüyorum. tamam o zaman her öğünümü yazıcammı peki ?
birde benim problemim kendime dur diyememek bunu başaramıyorum.
Mümkünse her ogunu hatta ara ogunu zaten seni motive eden de bu olacak yazacağını bildiğin için biraz daha dikkat edeceksin bak görürsün buraya geldikçe sen de kendine hakim olacaksın biraz zaman alıyor alışmak ama alıyorsun yani sen de gayret edeceksin
Burda çoğu arkadaşımız iş yerine evden yemek götürüyor bunu deneyebilirsin pogacalari alıp başkasına ikram edebilirsin akşamüstü yemek için de yanına belli miktarda iki uc tane kuru kayisi badem veya meyve alabilirsin bu sekilde dengesiz beslenmek sana kalici kilo saglar burda @demirleke A aaadddaaa calisan arkadaslar onlarin menulerini takip ettamam o zaman başlıyorum bugünden ama bugünün sabahı kötü geçti
sabah kahvaltım 2 dilim kepek ekmeğine sürülmüş karper peynir yanına kaşar peynir ve zeytin ( ofisteki buzdolabımda ne kalırsa onu koyuyorum önüme :)))
sonrasında bir müşterim sıcacık poğaça gtirmişti yarımını yedim bunların yanında tabi toplam 4 bardak çay içtim
öğlen yemeğimiz 12.30 da malesef erken gibi acıkmadan yiyoruz. 18:30 da mesaim bitiyor. 4 gibi midem kazınıyor abur cubura yöneliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?