Dün ananem çok eskiden yaptığı bir börek yapmış en son çocukluğumda yemiştim babamlar o kadar çok zorladı ki yemedim çünkü aşırı yağlıydı boyoz gibi hatta daha yağlı diyebilirim babam kızdı hatta :)
ben sadece bildirim yapıcam kuralımıza göre haftaya listede olurum
şu an 74.oo kilom
bu hafta dışarı çıktım dünde müsafirim vardı özen gösteremdim aslında 73 lere inmiştim bi ara ama düzen bozulunca almışım çok ta yürümüştüm
Sahura kalktım şimdi sabah namazını bekliyorum.
Sahurda kuvvetli yemeye çalıştım
2 yumurta,1 dilim ekmek, papaya mousse ve çay toplam 280 kalori
Bugün spor yapamayacağım için İftara hafif bişeyler hazırlıycam.
Benim adetim yeni bittiği için veremediğimi biliyordum zaten. Hatta almış bile olabilirim diyordum ama çok şükür aynı kalmışım. Adetliyken ne yaparsam yapayım veremiyorum çünkü.
Mesafeler sinir tanımıyor canım bak sen nerdesin biz nerdeyiz hepimiz farklı şehirlerde yaşıyoruz ama bunu her hafta yapabiliyoruz insallah haftaya kilo almada bulusmayiz
Dualarınız için sağolun Allah razı olsun şekerler ben namaz kılıp yatmaya gidiyorum muhabbetiniz bol olsun Allah nasip ederse 6-7 saat sonra görüşürüz.
Dualarınız için sağolun Allah razı olsun şekerler ben namaz kılıp yatmaya gidiyorum muhabbetiniz bol olsun Allah nasip ederse 6-7 saat sonra görüşürüz.
Mesafeler sinir tanımıyor canım bak sen nerdesin biz nerdeyiz hepimiz farklı şehirlerde yaşıyoruz ama bunu her hafta yapabiliyoruz insallah haftaya kilo almada bulusmayiz
rumuz:sabahvesen
başlangıç tarihi:13.03.2017
başlangıç kg:63
geçen hafta:60
bu hafta : 60
fark: 0
yüzde:0
maalesef veremedim spor yaptığım için kitledi vücut kendini. bugün free günüm ve yarından sonra 3 günlük detoks yapacağım sadece yoğurt ve çilek olarak. bakalım salı sabahı kaç çıkacağım ): şu 60'ı kırıp 59 u görmeliyim artık