Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Şimdibaktım bir tane içli köfte 163 kaloriymiş iki tane laf arasında bile gider 326 kaloriyi şimdiden almış olursun öyle işte canımcımm

Dün ananem çok eskiden yaptığı bir börek yapmış en son çocukluğumda yemiştim babamlar o kadar çok zorladı ki yemedim çünkü aşırı yağlıydı boyoz gibi hatta daha yağlı diyebilirim babam kızdı hatta :)

Sen de yarin gidiyorsun doktora değil mi canım gecenki fotoğrafta superdin en son kaç kiloydun
62 ydim cnm sanirsam tesekkr ederim kuzum

Klasik kahvaltımı yaptım 300 kaloriyi almış bulunmaktayım
kiraz sapi sagolsun cnm regl oldum sogan suyu da cok iyi

kızımda ödevini unutmuş gel derse okula gidicem duraktayken çaldırdım bakmadı telefona ah ah ergenuslar
canm geldi sersum babasini eve cikarmislar iyiymis

hoşbulduk canım sersuma ulaşamıyorum özelden attım cevap yok çok merak ettim kötü biey mi oldu acaba haberin varmı ficans
Canım babası kendinde kalıyor ameliyat oldu onunla ilgileniyor o yüzden gelemicek bir süre çok şükür iyilermiş arada girip yaziyor sağolsun.

bildirimler gelmeye başladı demek ki bu hafta da yine bir bütün olarak aynı kalmışız bende ayniyim
Kızlar biz bunu nasıl başarıyoruz, telepati yoluyla mı?

Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 52.350
Bu hafta : 52.350
Fark: 0
Yüzde: 0

Allah kabul etsin canım

bizim kadar uyumlu bir topik yoktur herhalde

Mesafeler sinir tanımıyor canım bak sen nerdesin biz nerdeyiz hepimiz farklı şehirlerde yaşıyoruz ama bunu her hafta yapabiliyoruz insallah haftaya kilo almada bulusmayiz

tünaydın kızlar :)

rumuz:sabahvesen
başlangıç tarihi:13.03.2017
başlangıç kg:63
geçen hafta:60
bu hafta : 60
fark: 0
yüzde:0

maalesef veremedim spor yaptığım için kitledi vücut kendini. bugün free günüm ve yarından sonra 3 günlük detoks yapacağım sadece yoğurt ve çilek olarak. bakalım salı sabahı kaç çıkacağım ): şu 60'ı kırıp 59 u görmeliyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…