Haklısın ama biz diyet değil sağlıklı besleniyoruz aç kalarak değil ogunlerimize dikkat ederek yiyoruz..zaten bir zaman sonra bizlere ne yararlı ne zararlı hepsi öğrenmiş oluyoruz. Bizlerde bir kural yok topiğimiz gibi eğlenerek sohbet ederek birbirimize destek oluyoruz...Herkes Öneri sunmuş ama ben şahsen korkuyorum, Haberlerde hep görüyorum kötü sonuçlar ile biten diyetleri gördükçe çekiniyorum. her Bünyenin kendine has Diyet Programı olması gerek.
Tamam canım zamanlaman süperTriplimelek Megi ancak işten çıktım yeni. çok berbat bir gündü. yazıyorum hemen.
gene giremedim listeye. geçen hafta da girmedim. ona zaten içlenmiştim. şimdi de giremedim.
Tamam canım zamanlaman süper
Tebrik ederim canım.
Yeni haline bak canım listenin hemen ekledim seni unuturmuyumgene giremedim listeye. geçen hafta da girmedim. ona zaten içlenmiştim. şimdi de giremedim.
Güle güle kullan bebisimBende bugun cok mutluyum hediyelerim yeni geldi esim en cok istegim parfumu almos victoria secret bide tv istiodum 4k onu almis evliligin en guzel yonleri:))
Valla bazen yediklerimi yazarken utanıyorum o kadar yiyorumHerkes Öneri sunmuş ama ben şahsen korkuyorum, Haberlerde hep görüyorum kötü sonuçlar ile biten diyetleri gördükçe çekiniyorum. her Bünyenin kendine has Diyet Programı olması gerek.
az önce moral bozukluğundan ağlayacaktım. şuan sevinçten ağlayasım geliyor. çok teşekkürlerYeni haline bak canım listenin hemen ekledim seni unuturmuyum
Çok güzel olmuş canım eline sağlıkEveeet güzel ve bir okadar da uyumlu topiğimizin güzel hatunları
Bu haftaki listemizzz
KilO VerenleR
1.mizizole : % 1.185
2.miz Z zeze_35 : % 0.872
3.miz @Onclmelek : % 0.335
Kilo Alanlar
Şükürler olsun bu hafta alan yok inşallah hiç de olmasın
Veee topiğimizin uyum içinde olduğu kategorimiz
AynI KalanlaR
@Nslhn001
mesmeser
ficans
Seylanin Gunlugu
@sabahvesen
Triplimelek Megi
Inşallah haftaya hepimiz sadece kilo verenler listesinde oluruz
KilO veren arkadaşlarımı tebrik ederim
Kızlar iyiki varsınız birbirimizi bu güzel yolda bırakmayalım
Ayrıca sohbetleriyle bizlere iyi gelen motive eden arkadaşlarımız
A aaadddaaa
@demirleke
EceZ
Sizlerde iyiki bizimlesiniz teşekkürler
Hiç unuturmuyuz sizleri canım burdaki herkes kendince yeri çok farklı arkadaslaraz önce moral bozukluğundan ağlayacaktım. şuan sevinçten ağlayasım geliyor. çok teşekkürler
unutulmamak, aranmak, haber beklenmek, buradaki destek, bu güzel yürekler, sizleri tanıdığım için çok şanslı hissediyorum.
Yeni gelince ilk hafta sadece bildirim yapiyorsun sonraki hafta listeye giriyorsun bak hem de ilk hafta ilk sıra tebrik ederim canımgene giremedim listeye. geçen hafta da girmedim. ona zaten içlenmiştim. şimdi de giremedim.
Güle güle iyi günlerde kullan canım :)Bende bugun cok mutluyum hediyelerim yeni geldi esim en cok istegim parfumu almos victoria secret bide tv istiodum 4k onu almis evliligin en guzel yonleri:))
Unuturmuyuz hiç canım. Sende iyiki geldin aramızaaz önce moral bozukluğundan ağlayacaktım. şuan sevinçten ağlayasım geliyor. çok teşekkürler
unutulmamak, aranmak, haber beklenmek, buradaki destek, bu güzel yürekler, sizleri tanıdığım için çok şanslı hissediyorum.
çok teşekkür ederimmmmYeni gelince ilk hafta sadece bildirim yapiyorsun sonraki hafta listeye giriyorsun bak hem de ilk hafta ilk sıra tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?