- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Kuzum ben olamadım hala ya her yerim ağrıyor olsam da rahatlasam sana da geçmiş olsunBende eve geldim bugun aksam yemegi yemedim midemi rahat hissediorum suanda regl olcagim icin kiraz sapina basladim bi fincan gunde inanilmaz bi kuyruksokumu agrisi var bnde de
Tarifini verebilin şekerim on numara olur irmik var mı oralarda bi de tereyağAfiyet olsun helvaya bayilirim. ben pek beceremiyorum tatli olaylarini.
birkac sene once Istanbuldayken sokakta un helvasi ve irmik helvasi dagitiyolardi 3-4 kere siraya girip almistim utanmistim ust uste almaya ama o kadar guzeldiki utanmama ragmen gidip aldim.
Canım geçmiş olsunBende eve geldim bugun aksam yemegi yemedim midemi rahat hissediorum suanda regl olcagim icin kiraz sapina basladim bi fincan gunde inanilmaz bi kuyruksokumu agrisi var bnde de
isterukkkk isterukkkkkkSabah 300 kalori almıştım akşama kadar iş güç çocuklar derken yemeyi unuttum akşam yediklerim en fazla 300 400 kalori bugün baya az yemiş oldum şimdi de çayımı içiyorum eşim irmik helvasının yanına dondurmaya bayılır gelirken sipariş vermiştim onun için midesi iyi olmayınca o yemedi ben zaten yemicektim görmeyince dayanmak daha kolay oldu sütlaç da yemedim ama yarın helvadan yemeyi düşünüyorum annemler bayıldı ben yapmıştım helvayı laf aramızda güzel yaparım da :)
canim sanirim new york ta corlos dir cok unlu bi pastacinin yeri var surekli tlc de cikio hatta orayi cok merak ediorum ciddnBurdaki satilan tatlilardan goturursem kimse yemez
bende olamadim cnm bi ton agrisi var iste bnde de malesefKuzum ben olamadım hala ya her yerim ağrıyor olsam da rahatlasam sana da geçmiş olsun
Ohh ellerine sağlık canım benim. Yarın ödül olarak yersin ne güzel şimdiden afiyet olsunSabah 300 kalori almıştım akşama kadar iş güç çocuklar derken yemeyi unuttum akşam yediklerim en fazla 300 400 kalori bugün baya az yemiş oldum şimdi de çayımı içiyorum eşim irmik helvasının yanına dondurmaya bayılır gelirken sipariş vermiştim onun için midesi iyi olmayınca o yemedi ben zaten yemicektim görmeyince dayanmak daha kolay oldu sütlaç da yemedim ama yarın helvadan yemeyi düşünüyorum annemler bayıldı ben yapmıştım helvayı laf aramızda güzel yaparım da :)
Carlos harika şeyler yapıyor ben de sürekli izliyorumisterukkkk isterukkkkkk
canim sanirim new york ta corlos dir cok unlu bi pastacinin yeri var surekli tlc de cikio hatta orayi cok merak ediorum ciddn
bende olamadim cnm bi ton agrisi var iste bnde de malesef
Sağol canım bakalım yersem de az yerimOhh ellerine sağlık canım benim. Yarın ödül olarak yersin ne güzel şimdiden afiyet olsun
Türk marketi var irmik evde de var. Tereyağı zaten heryerde var. Sen yaz belki denemeye cesaret ederim.Tarifini verebilin şekerim on numara olur irmik var mı oralarda bi de tereyağ
Hiç duymadım corlos falan. 20 yıldır burdayım tlc gibi kanallara hiç bakmam. Belkide o yüzden duymamışımdır. Food Networks var bazan bakıyorum ama orda görmedim. Miami'de falanda var meşhur yerler denedim ama belkide ben tatlı sevmediğim için beğenmedim. Tatlı sevenler sever belki.isterukkkk isterukkkkkk
canim sanirim new york ta corlos dir cok unlu bi pastacinin yeri var surekli tlc de cikio hatta orayi cok merak ediorum ciddn
bende olamadim cnm bi ton agrisi var iste bnde de malesef
Canım yedin mi bilmiyorum ama ben olsam yerdim diğer gün de oruc tutardim ah benim yerime de biraz yeseydinGel bacım gel yaprak sarmasını unutmuşum ne yazık ki ben de yiyemicem hepsinden(
Canım ben yaparım listeyiBUGÜN LİSTEYİ KİM YAPACAK
Sıra bitti sersum gelene kadar gönüllü olarak yapacaz artık.
@sersum babanın iyi haberine sevindik insallah daha da iyi olur
carlo yu ben de izliyorum. zaten çok iyi tlc izleyicisiyim.Carlos harika şeyler yapıyor ben de sürekli izliyorum
kolay gelsin bebişim.Günaydın kızlarhayırlı cumalar olsun inşallah
Listeyi ben hazirlicam canlar
Tartı yüzümüzü güldürsün inşallah
Teşekkür ederim canım. Ohh öğlen menün enerji deposu afiyet olsun simdidenkolay gelsin bebişim.
dün akşam iftara az kala tartıldım. 55.5 geldim.
bugün oruç tutmuyorum.
sabah 2 yumurta yedim.
o kadar
işe geldim çay içiyorum.
öğlene 400 gr yoğurt , chia , yulaf , tarçın , kuru üzümlü karışım yiycem.
ay enerji deposu deyince sen . içine 2 de ceviz koycam.Teşekkür ederim canım. Ohh öğlen menün enerji deposu afiyet olsun simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?