Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşam yemeğim

acılı melemen
salata
lor
acı biber turşusu

yemekten sonra

1 şişe sade soda

Kalpli tabağa bayıldım. Ben de şu saate kadar 1 minik elma yedim ama baya minikti. Birazdan akşam yemeğini hazırlayacağım bende foto atarım.

1200 kalori senin kilodaki biri için ideal gibi geldi bana. Zaten yavaş kilo vermelisin. Çok hızlı verirsen hemen geri alırsın.

Brüksel lahanasını çok severim. Biraz gaz yapıyor ama olsun o kadar yaw

Acaba tartı günlerimizde tartıdayken fotoğraf çekip onu da koysak mı
Ben becerebilirsem tabi foto koymayı
Benim tartım pound gösteriyor

Böyle bir tarif buldum. Ama chia tohumunu 1 yemek kaşığından fazla kullanmayın, hamileler de kullanmasın deniyor.

Besin Değerleri;
Magnum Classic
Karbonhidrat: 26 g
-Şeker: 20 g
Protein: 3
Yağ: 14 g
-Doymuş Yağ: 9g

Magnum Beyaz
Karbonhidrat: 26 g
-Şeker: 20 g
Yağ: 16 g
-Doymuş Yağ: 9g

Magnum Antep Fıstık
Karbonhidrat: 24 g
-Şeker: 19 g
-Doymuş Yağ: 10 g

Magnum Double Karadut&Böğürtlen
Karbonhidrat: 28 g
-Şeker: 21 g
Protein: 2
-Doymuş Yağ: 10 g

Günde 500ml fazla su içmek metabolizmayı %20 hızlandırır.Bu küçük oran bile haftada 400 gram kaybetmenize sebep olabilir. Vücut günlük en az 2lt suya ihtiyaç duyar.
Su dışında;bitki çayları,greyfurt suyu ve ev yapımı buzlu çay da metabolizmayı hızlandıran sağlıklı içeceklerdir.

Yediğim tek dondurma bayılıyorum

Bende 1200 kaloriye denk getirmeye çalışıyorum zaten.. 1740 kalori aldığım da ne kilo alıyorum ne de veriyorum yani...

Aynen canım.. 1200 iyidir iyi..

Pvvb fena bi post

760 gr fasülye yiyeceğine alternatif bişeyler kosaydınız kaloriyi paylaştırsaydın olmaz mıydı hem gözün hem miden doyardı :)

Olabilirdi tabi ki ama salatalık vs türü bir şey yemek istemedim yoğurtta zaten yedim. Protein dışında çok fazla bir seçeneğim yok zaten biliyorsun. Şehriye çorbası vardı onu da istemedim. Kısacası taze fasulyeye göz koymuştum affetmedim.

Afiyet olsun fıstığım :)
tesekkur ederim canim

Günaydın şekerler ben geldiiimmmm!
hosgeldin canim

bnde turk kahvesi iciodum cnm zaten ama diyetisyene gdiorum ya o sadece kahve icme dedi kefir bedem kayisi verdi oh be dedim bnde dunya varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…