akşam yemeğim
acılı melemen
salata
lor
acı biber turşusu
yemekten sonra
1 şişe sade soda
bende seviyorum bu tabağı 3 tane var :) becel'in tabağı diye hatırlıyorumKalpli tabağa bayıldım. Ben de şu saate kadar 1 minik elma yedim ama baya minikti.Birazdan akşam yemeğini hazırlayacağım bende foto atarım.
1200 kalori senin kilodaki biri için ideal gibi geldi bana. Zaten yavaş kilo vermelisin. Çok hızlı verirsen hemen geri alırsın.Günaydınnnn...
Tavsiyen için çok teşekkür ederim.. kalori sayma işini bende yapmaya çalışıyorum birkaç gündür.. evet etkili olabilir diye düşünüyorum bende... benim hesabım genelde 1200 kaloriyi buluyor.. Çok değil dimii?
Brüksel lahanasını çok severim. Biraz gaz yapıyor ama olsun o kadar yawEveet akşam menüm
Terbiyeli köfteli enginar
Haşlanmış brüksel lahanası (yemekle yememek arasında kararsızım aslında gaz yapar belki de)
Ekmek yok
Ekmeği sadece kahvaltılarda yiyorum
Yalnız babam ve eşim tabi tatlı matlı alarak sabote etmeye devam ediyorlar beni
Onlar da haklı ne diyim
Benim tartım pound gösteriyorAcaba tartı günlerimizde tartıdayken fotoğraf çekip onu da koysak mı
Ben becerebilirsem tabi foto koymayı
Yediğim tek dondurma bayılıyorumEki Görüntüle 1982077
Besin Değerleri;
Magnum Classic
Karbonhidrat: 26 g
-Şeker: 20 g
Protein: 3
Yağ: 14 g
-Doymuş Yağ: 9g
Magnum Beyaz
Yağ: 16 g
Magnum Antep Fıstık
Karbonhidrat: 24 g
-Şeker: 19 g
-Doymuş Yağ: 10 g
Magnum Double Karadut&Böğürtlen
Karbonhidrat: 28 g
-Şeker: 21 g
Protein: 2
Bende 1200 kaloriye denk getirmeye çalışıyorum zaten.. 1740 kalori aldığım da ne kilo alıyorum ne de veriyorum yani...Evde değildim canım şehir değiştirmem gerekti iş gün olunca bazen böyle durumlar oluyor. Dün döndüm o yüzden bugün diyete devaaam. Kendime 10 günlük bir maraton çizelgesi yaptım gün gün onu uygulucam şimdi. ^^
1740 kalori çok olur. Önceki mesajında 1200 demiştin o ideal canım. Ben günde 600 alarak 5-6 günde 3-4 kilo falan vermiştim protein diyeti ile.
Aynen canım.. 1200 iyidir iyi..1200 kalori senin kilodaki biri için ideal gibi geldi bana. Zaten yavaş kilo vermelisin. Çok hızlı verirsen hemen geri alırsın.
Brüksel lahanasını çok severim. Biraz gaz yapıyor ama olsun o kadar yaw
Benim tartım pound gösteriyor
760 gr fasülyeyi nasıl bitirdin vay be ben yarım kilo yapıyorum 2 3 kişi yiyoruz :))
Günün kalorisi: 600
5 gram ceviz içi
1 küçük elma
760 gram taze fasulye
300 gram yoğurt
Tüm gün içerisinde yediklerim. Bugün de bitti hadi bakalım gelsin yarın.
Pvvb fena bi postEki Görüntüle 1982077
Besin Değerleri;
Magnum Classic
Yağ: 14 g
Magnum Beyaz
Magnum Antep Fıstık
Karbonhidrat: 24 g
-Şeker: 19 g
Magnum Double Karadut&Böğürtlen
Karbonhidrat: 28 g
-Şeker: 21 g
Protein: 2
760 gr fasülyeyi nasıl bitirdin vay be ben yarım kilo yapıyorum 2 3 kişi yiyoruz :))
760 gr fasülye yiyeceğine alternatif bişeyler kosaydınız kaloriyi paylaştırsaydın olmaz mıydı hem gözün hem miden doyardı :)
tesekkur ederim canimAfiyet olsun fıstığım :)
hosgeldin canimGünaydın şekerler ben geldiiimmmm!
bnde turk kahvesi iciodum cnm zaten ama diyetisyene gdiorum ya o sadece kahve icme dedi kefir bedem kayisi verdi oh be dedim bnde dunya varmisSağol canım inşallah.
Benim için en etkili yöntem kalori hesaplamak oldu. İlk başlayınca biraz meşakkatli oluyor ama sonradan otomatikleşiyor. Yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum. Kaçamak olayı ise çok nadirdir benim için. Yinede günlük kalori bütçemi asla geçmeden kaçamak yapıyorum. Mesela dün öğlen hamburger yedim ama akşam kalorisi düşük mısır gevreği yiyerek dengeledim 1000 kaloriyi geçmedim.
Sabah kahvaltı sevmiyorsanız kahve için kilo kaybettirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?