Taze fasulye benimde favorim özellikle zeytinyağlı olan. Ama ben bugün iftar için mantı yapıcam.Olabilirdi tabi ki ama salatalık vs türü bir şey yemek istemedim yoğurtta zaten yedim. Protein dışında çok fazla bir seçeneğim yok zaten biliyorsun. Şehriye çorbası vardı onu da istemedim. Kısacası taze fasulyeye göz koymuştum affetmedim.
Taze fasulye benimde favorim özellikle zeytinyağlı olan. Ama ben bugün iftar için mantı yapıcam.
Çocuklarım çok seviyorlar bende seviyorum. kendi tabağıma mantıyı az yoğurdu bol koyuyorum ve acı biberli domates soslu yapıyorum yağınıda çok az koyuyorum. Böylece fazla hasara yol açmadan mantı yiyorum.
EceZ 10 günlük amacın ne kaç kilo vermek
Hadi bakalım yolun açık gazan mübarek olsun:)Kilo vermekten ziyade kiloya takıntı yapmadan kendi hedeflerimi gerçekleştirmek tabloda bir sürü şey var mesela günlük diş fırçalamak, saç bakımı yapmak, su içmek, yeşil çay içmek, almam gereken vitaminleri almak. gibi gibi gibi. Yani 10 günlük bir kendine bakma maratonu yapıcam balım. ^^
kilo verdikçe öyle güzel gidiyor ki onlar cnm :) eskiden bakıyorum simitlerim ile denize girerken şimdi yatakta sağa sola dönerken kemiklerim batıyor40 dk tempolu yürüyüş yaptım birazda bölgesel zayıflamaya yönelik hareketler yaptım (azcık simitlerim çıkmış :) birde basenli biriyim de azıcık :) )
Kızlar benide alın son 4 kilom kaldı onları sizle verebilşrmiyim . tartı günü ne zaman ve neler yapıyorızyarın free gnüm olacak ondan sonra haftaya pazara kadr serbest gnüm olmayacak bir dha :)
hoşgeldin canımKızlar benide alın son 4 kilom kaldı onları sizle verebilşrmiyim . tartı günü ne zaman ve neler yapıyorız
Ben serbest gün yapsam o serbest hafta serbest ay yıl filan diye gidiyo bi bıraktım mı diyet miyet bitiyoyarın free gnüm olacak ondan sonra haftaya pazara kadr serbest gnüm olmayacak bir dha :)
Ayy ne güzel dedin öyle günlerimi özledim eskiden benim de öyle zamanlarım olmuştu kemiklerimin çıktığı filankilo verdikçe öyle güzel gidiyor ki onlar cnm :) eskiden bakıyorum simitlerim ile denize girerken şimdi yatakta sağa sola dönerken kemiklerim batıyor
Selam hoşgeldiiinKızlar benide alın son 4 kilom kaldı onları sizle verebilşrmiyim . tartı günü ne zaman ve neler yapıyorız
Tamam canm sabah yazarm :)))hoşgeldin canım
her gün düzenli menü bildirimi yapıyoruz. ister yazarak ister resimli. ondan sonra haftada 1 gün cuma günleri sıra ile kilo verenler ve alanlar diye liste yapıyoruz. aramıza katılmak istersen yarın kilo bildirimi yapıp haftaya listede yer alabilirsin :) onun dışında gün içinde bol gırgır şamata vs :) her telden muhabbet ediyoruz. aile gibi olduk
Ben serbest gün yapsam o serbest hafta serbest ay yıl filan diye gidiyo bi bıraktım mı diyet miyet bitiyo
Ayy ne güzel dedin öyle günlerimi özledim eskiden benim de öyle zamanlarım olmuştu kemiklerimin çıktığı filan
Selam hoşgeldiiin
4 kiloyu hayli hayli verirsin burda önemli olan bizimle motive olman
Hergün menülerimizi yazıyoruz birbirimizinkine bakıyoruz motivasyon sağlıyoruz
Herkes kendine uygun bir beslenme düzeni yapıyor, bir liste yok yani.
Olabildiğince hareket tabi
Sen kaç kilosun yaşın kaç
Yarın sabah tartılıcaz
Kurallar var kaptanımız ve benden eskiler sana anlatır zaten
Başarılaaaar
Kilon iyi cnm senin korumaya bak bence :) ayy darısı başıma 53'leri görürüm inşallah :)Sagol canım. Yas 23. Kılo 53.4. . boyda 1.64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?