hahahah. öyle bi sahne mi vardı.ay koptum gülmekten. kırılmıyosun dimi ?
gözümde avrupa yakasındaki burhan altıntop'un aslı'nın arkasından "çok üzülüyorum ben bu kıza yaa" diyip ağlayışı canlandı
evet ya. arada lazım galiba bunlar . ben bağımlıydım bi kaç ay önce. çok yerdim . her gün yerdimolsun olsun. bol bol enerjiye dönüşüp yakman dileğiyle
hesaplayım dur . geliyorum şimdiOoo baya baya fazla olmuş bugün toplam kaç kalori aldın
Çok sağol canımbe your self canım % ni hesaplamamissin ben hesapladim şimdilik ama yüzdelere dikkat edersek iyi olur tatlım.
Liste bende kızlar hadi bakalım
sersum
@ficans
@Seylanin Gunlugu
Abur cubur yememiş olsaydın çok az almışsın aslında olsun eritirsin arada olur benim de arada abur cubur yiyesim geliyor da tutuyorum kendimitaze bezelye yemeği= 126 kalori
enginar yemeği =33 kalori
öğlen yemeğim bunlardı. ve şu an anladım ki aslında benim abur cubura saldırmamın nedeni doymamış olmammış .
öğlen 159 kalori almışım.
sabah 200 kalori almıştım .
359 kalori almışım yediklerimden ki hiç bir şey zeze cim. sanıyorum ondan kan şekerim düşmüş ve kantine koşmuşum.
piko =107 kalori
olala =156 kalori
saklıköy=200 kalori
aburcuburdan 463 kalori almışım.
toplam 822 kalori sabah beri aldığım kalori
Güle güle kullan foto ararsın artık eteklerinle falan :)cicilerim çok güzel :) bugün öğlen geldiler elbisem biraz kısa ama olsun babam görmeden bayramda giyerim o zaman görür
fotoları isteriz . ne kadar kısa şeker . rüzgara dikkat et .cicilerim çok güzel :) bugün öğlen geldiler elbisem biraz kısa ama olsun babam görmeden bayramda giyerim o zaman görür
sağol canım benimcanım hepimizde bu iniş çıkışlar zamanla oldu insallah sen de tekrar verirsin tatilin tadını aldığım kiloyla bozma
ben hep böyle az az veriyorum canım -1 biraz zor ama insallah 67 yi görürüm.
yüzüm zaten çıktı kızımın yüzü benimkinden iyi
filiztoprak çok geçmiş olsun insallah annecigin tez zamanda iyileşir
sağol canım bakalım eşim gelsindecanımmmmmmgeçmiş olsun. seni çok iyi anlıyorum. annem ağır hastalanınca ben de böyle mahvoluyorum.
bence de gitmelisin ne güzel. hiç kendini kötü hissetme. çocuğunun mutlu olacağını düşün. seninle "annesiyle" güzel bir gün geçirecek.
sağol canım gerçekten iştahım gitti leblebiyide çay dokunmasın diye yemiştimkuzum anneciğine geçmiş olsun . Allah şifa versin .
akşam iştahın gitmiş gerçekten . ama leblebinin kalorisi yüksek. seni tutmuştur o yüzden .
ayyy insanın siniri bozuluyo demi ama sen mutlu olduğun kilodasın boşver onları bak herkez zayıf olabilmek için çırpınıyo burda olsun tv lerde çıkıyo doğru olanı yapıyosun çok fazla verme ideal kiloda kal hastalanınca daha çok çöküyor insanben de dün dayımlara uğradım iş çıkışı .
beni gördüler . ay sen ne oldun böyle. ay çok zayıflamışsın . vs vs . baya moralim bozuldu. onlar istiyorlar ki etli , etli ol. zayıf olduğun zaman seni hasta gibi görüyorlar . acıyorlar . moralim gitti dün ama neyse. bu sabah 55. 3 çıktım. ki ben 52 kilolarda - 48( ramazanda ) kilolarda olmuş insanım. hani bu kadar kötü tepki hep akrabalarımdan geliyor nedense. başka kimseden almıyorum bu tepkileri
doğum günün kutlu olsun kuzuuuuuuuuuu nice yıllara sevdiklerinle beraberpasta muhabbeti olmuşken anlatayım. annem ben doğumgünümde pasta istemeyince bana doğumgünü pizzası yaptı.
dün akşam tam buğday unundan ve işlenmemiş-taze malzemelerden ev pizzası yedim. içindeki sucuk bile elyapımı sucuktu.
itiraf ediyorum acı sosun yanında mayonez de döktüm üstüne kızlar, olsun artık o kadarcık
küçük boy pizza kadardır sanırım emin değilim. aslında dün onu götürmesem daha hafif çıkardım ama pişman değilim. anneciğimle birlikte yaptık çok çok çok mutlu oldum
sağolasın canımgeçmiş olsun canım
sağol canım aynen kıs paniğe kapılıyoz bu hastalıkta kalıcı bişey bende çok korkuyom bizdede olur diye evde alet var sıkıntım olunca ölçüyorum ama benim tansiyonum düşük çıkar hepçok geçmiş<olsun canım..benimki de tansiyon hastası biliyorsun..korkutuyorlar bizi arada...Aman dikkat..Allah beterinden saklasın
gidersiniz canım eşine de kızına da iyi olur ..iyi eğlenceler...
Aman çoğuna yaranamazsın canım akrabaların alırsın ayyy ne çok almışın verirsin ayyy çökmüşsün..sen kendine bak
iyi tatiller canım bolca eğlen bakalımRumuz: be your self
Gecen haftaki kilom: 51.2
Bugun: 50.7
Fark: -500
Kızlar ben tatıle gidiyorum. Çok sağolun destegınız için.20 gün yokum. Aranızdan ayrılıyorum ama arada bakar yazarm cıkarm :)
Hepinize bol eksiler :)
Canım cok gecmis olsun
sağol canımrumuz: sabahvesen
başlangıç tarihi:17 mart 2017
başlangıç kg :63
geçen hafta:60
güncel: 59
fark:-1000
yüzde:%0.983
sağ ol canım . haklısın .sağol canım gerçekten iştahım gitti leblebiyide çay dokunmasın diye yemiştim
ayyy insanın siniri bozuluyo demi ama sen mutlu olduğun kilodasın boşver onları bak herkez zayıf olabilmek için çırpınıyo burda olsun tv lerde çıkıyo doğru olanı yapıyosun çok fazla verme ideal kiloda kal hastalanınca daha çok çöküyor insan
bi ara ben çok hastalanmıştım hiç bişey yiyemiyoerdum 49 kiloya düşmüştüm hastalık verdiriyor insana düşünsene öle bişey olsa allah korusun hastaneye düşersin çok çok zayıf olmakta iyi deyil ama o zaman böyle bilgim olsaydı zayıflamışken kilo almazdı mbak işi nerelere bağladım
annen nasıl oldu canımcım. daha iyi inşallah .sağol canım benim
sağol canım bakalım eşim gelsinde
inanamıyorum abur cubur bağımlısıydın ve bıraktın öyle mi? ve şuanda irade konusunda ekolsün. idolümsün biliyorsun değil mievet ya. arada lazım galiba bunlar . ben bağımlıydım bi kaç ay önce. çok yerdim . her gün yerdim
arada yenirse sıkıntı değil demi ya. dayanamadım. kimisi bi sigara yakar . kimisi böyle kaçamak yapar .
hahah atayım canım :)fotoları isteriz . ne kadar kısa şeker . rüzgara dikkat et .
teşekkürler cnm giydikçe atarm :)Güle güle kullan foto ararsın artık eteklerinle falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?