Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ay koptum gülmekten. kırılmıyosun dimi ?

gözümde avrupa yakasındaki burhan altıntop'un aslı'nın arkasından "çok üzülüyorum ben bu kıza yaa" diyip ağlayışı canlandı
hahahah. öyle bi sahne mi vardı.
asla kırılmam tabi.
çünkü gülünecek bi durum yaşanılan.

çok şükür doğurdum da . zayıfım diye doğuramam sanmışlar.

olsun olsun. bol bol enerjiye dönüşüp yakman dileğiyle
evet ya. arada lazım galiba bunlar . ben bağımlıydım bi kaç ay önce. çok yerdim . her gün yerdim
arada yenirse sıkıntı değil demi ya. dayanamadım. kimisi bi sigara yakar . kimisi böyle kaçamak yapar .

taze bezelye yemeği= 126 kalori
enginar yemeği =33 kalori

öğlen yemeğim bunlardı. ve şu an anladım ki aslında benim abur cubura saldırmamın nedeni doymamış olmammış .

öğlen 159 kalori almışım.

sabah 200 kalori almıştım .

359 kalori almışım yediklerimden ki hiç bir şey zeze cim. sanıyorum ondan kan şekerim düşmüş ve kantine koşmuşum.

piko =107 kalori

olala =156 kalori

saklıköy=200 kalori

aburcuburdan 463 kalori almışım.

toplam 822 kalori sabah beri aldığım kalori

Sabah kahvaltım;

kepek ekmeği arası
domates
marul
peynir
çay

ara yaptım vitamin ilaçlarından 1 bardak içtim başımı kaldırmıyorum burnum tıkandı

öğlen yemeğim;

çorba
ıspanak 2 kaşık
yoğurt
salata yanında 2 kaşık kavrulmuş erişte

Abur cubur yememiş olsaydın çok az almışsın aslında olsun eritirsin arada olur benim de arada abur cubur yiyesim geliyor da tutuyorum kendimi

sağol canım benim

sağol canım bakalım eşim gelsinde

kuzum anneciğine geçmiş olsun . Allah şifa versin .

akşam iştahın gitmiş gerçekten . ama leblebinin kalorisi yüksek. seni tutmuştur o yüzden .
sağol canım gerçekten iştahım gitti leblebiyide çay dokunmasın diye yemiştim

ayyy insanın siniri bozuluyo demi ama sen mutlu olduğun kilodasın boşver onları bak herkez zayıf olabilmek için çırpınıyo burda olsun tv lerde çıkıyo doğru olanı yapıyosun çok fazla verme ideal kiloda kal hastalanınca daha çok çöküyor insan
bi ara ben çok hastalanmıştım hiç bişey yiyemiyoerdum 49 kiloya düşmüştüm hastalık verdiriyor insana düşünsene öle bişey olsa allah korusun hastaneye düşersin çok çok zayıf olmakta iyi deyil ama o zaman böyle bilgim olsaydı zayıflamışken kilo almazdı mbak işi nerelere bağladım

doğum günün kutlu olsun kuzuuuuuuuuuu nice yıllara sevdiklerinle beraber

geçmiş olsun canım
sağolasın canım

sağol canım aynen kıs paniğe kapılıyoz bu hastalıkta kalıcı bişey bende çok korkuyom bizdede olur diye evde alet var sıkıntım olunca ölçüyorum ama benim tansiyonum düşük çıkar hep

iyi tatiller canım bolca eğlen bakalım

Canım cok gecmis olsun

rumuz: sabahvesen
başlangıç tarihi:17 mart 2017
başlangıç kg :63
geçen hafta:60
güncel: 59
fark:-1000
yüzde:%0.983
sağol canım 59 lara düşüşsün maşallah darısı başıma tabi ben bi 69 u görürsem gerisi gelir aslında şimdilik 63 düşünüyorum daha kendiliğimden verirsem bilmiyorum tabi aynı sistem yemeye çok alıştım midem şişmiyo çok rahat ediyorum

sağ ol canım . haklısın .

evet ya. arada lazım galiba bunlar . ben bağımlıydım bi kaç ay önce. çok yerdim . her gün yerdim
arada yenirse sıkıntı değil demi ya. dayanamadım. kimisi bi sigara yakar . kimisi böyle kaçamak yapar .
inanamıyorum abur cubur bağımlısıydın ve bıraktın öyle mi? ve şuanda irade konusunda ekolsün. idolümsün biliyorsun değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…