Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

katılıyorum.

@demirleke ah canım geçen sene bende 55 kiloydum aynısını dayım da bana yaptı. O kadar çok ısrar ettı ki sırf onun hatrina 5 kilo aldım ama bak şimdi gitmiyorlar. Veremiyorum bir türlü..
canım benim .
insan üzülüyor. ama sık görmüyorum onları.
her gördüklerinde aynı şeyi yaparlar yıllardır zaten
56 kilo ile evlendim.
onlar hep o kilomu baz alıyorlar . öyle hatırlarında kalmışım.
şimdi aslında 55 küsür kiloyum ama gel gör ki bu hal ne d iyorlar . noldu sana.?

oysa 52 kilo olmuşluğum öyle görüşmüşlüğüm de var . o zaman da aynı şeyleri söylediler . şimdi 55 kilo iken de aynı şeyler .

hamilelikte 63 kilo oldum . 3. doğumumda. bayramdı ziyarete gittim . el öptüm. doğuma az kalmıştı.

neyse ben oradan ayrıldıktan sonra büyükler ağlamış arkamdan. bu kız nasıl doğuracak diye. çok zayıf diye. ağlamışlar ya. biliyorum çok seviyorlar ama neden kilolu olmak onlar için sağlık demek . zayıf olmak sağlıksızlık bilmiyorum

Allahım bu hafta en az 8 km yaptım ama gene yerimde saydım.
Rumuz:nslhn001
Geçen hafta:62.00
Bu hafta:62.00
Fark: %0
Hedef:54
aldığın kalori fazla mı ki. yaktın evet . yürümüşsün ama aldığn kaloriyi mi yaktın sadece ki.

akşam yemeği yemeyeceğim tabi mecburen . aldığım kalori çok çok fazla. üstelik sağlıksız kalori

ay koptum gülmekten. kırılmıyosun dimi ?

gözümde avrupa yakasındaki burhan altıntop'un aslı'nın arkasından "çok üzülüyorum ben bu kıza yaa" diyip ağlayışı canlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…