Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dün doğum gününmüydüü doğum günün kutlu olsun diyettaşım :) kaç yaşına girdin bakalımmm

geçmiş olsun canım

tamam canım çok saol :)

akrabalarımın bu tepkiyi verme sebebi de aslında aşırı düşkün olmaları . kızları gibi sevmeleri. kötü niyetleri yok ama ben bozuluyorum tabi.

canım taklılmamaya çalış çünkü kilolu olduğunda da ayy ne kadar kilolusun diyecekler ağızlarını kapatamazsın sen kendini nasıl mutlu ediyorsan öyle ol

akrabalarımın bu tepkiyi verme sebebi de aslında aşırı düşkün olmaları . kızları gibi sevmeleri. kötü niyetleri yok ama ben bozuluyorum tabi.
aynı durum canım ben onlara kendi isteğiyle zayifladigimi anlatıyorum ama boş bende memnun değilim yüzümün gitmesinden yoksa 55 e kadar inerim
nice mutlu yıllara canım insallah yeni yaşında daha mutlu olursun

çok geçmiş<olsun canım..benimki de tansiyon hastası biliyorsun..korkutuyorlar bizi arada...Aman dikkat..Allah beterinden saklasın
gidersiniz canım eşine de kızına da iyi olur ..iyi eğlenceler...

Aman çoğuna yaranamazsın canım akrabaların alırsın ayyy ne çok almışın verirsin ayyy çökmüşsün..sen kendine bak

İyi tatiller canım nereye gidiyorsunuz arada gel muhabbete katıl tatil dönüşü bekleriz zayıflamak için olmasa da muhabbete bekleriz :))

iyi tatilerrr

50 kiloyla tatile gidiyorsun hem de, harika

Canım cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…