pasta muhabbeti olmuşken anlatayım. annem ben doğumgünümde pasta istemeyince bana doğumgünü pizzası yaptı.
dün akşam tam buğday unundan ve işlenmemiş-taze malzemelerden ev pizzası yedim. içindeki sucuk bile elyapımı sucuktu.
itiraf ediyorum acı sosun yanında mayonez de döktüm üstüne kızlar, olsun artık o kadarcık
küçük boy pizza kadardır sanırım emin değilim. aslında dün onu götürmesem daha hafif çıkardım ama pişman değilim. anneciğimle birlikte yaptık çok çok çok mutlu oldum
topla canım . bekliyoruz bakalım. haftaya burdayız nasipse. inşallah .
slm kızlar yine gelemedim annem çok rahatsızlandı akşam üzeri onu hasteneye götürdüm tansiyonu çıkmış başını bekledim
ordan bize getirdim kardeşimde geldi gelinle hep birlikteydik kurabiye pasta falan koydum çay yaptım
annemede tavuk haşladım bende bişey yememiştim akşam iştahım gitti annemden dolayı ama yinede iyi deyil içim rahat deyil o yüzden öğlen konuşucaz bakalım nasıl durumu
bu akşamda eşimle kızımla otele gidicez işlerini yetiştirememiş mesai yapacak illa sizde gelin gezersiniz yemek yersiniz dedi animasyon varmış onu izleyin dedi eşim yeni girdiği için buraya hiç gitmemiştik
ailede biri hasta olunca insan husursuz oluyo ama eşimede uymak zorundayım bakalım aksilik olmassa gidilecek
dün yediklerim
sabah = nesfit
öğlen= salata+tavuk ciğer+turşu kahve
akşam=bişey yiyemedim sadece 1 avuç leblebi
canım hepimizde bu iniş çıkışlar zamanla oldu insallah sen de tekrar verirsin tatilin tadını aldığım kiloyla bozma
ben hep böyle az az veriyorum canım -1 biraz zor ama insallah 67 yi görürüm.
yüzüm zaten çıktı kızımın yüzü benimkinden iyi
@filiztoprak çok geçmiş olsun insallah annecigin tez zamanda iyileşir
akrabalarımın bu tepkiyi verme sebebi de aslında aşırı düşkün olmaları . kızları gibi sevmeleri. kötü niyetleri yok ama ben bozuluyorum tabi.
pazartesiydi canım. ama ben istemeyince pasta kesmemiştik. annem de böyle bir çözüm bulmuş.dün doğum gününmüydüü doğum günün kutlu olsun diyettaşım :) kaç yaşına girdin bakalımmm
pazartesiydi canım. ama ben istemeyince pasta kesmemiştik. annem de böyle bir çözüm bulmuş.
34 doldu canım
sağol canım benim. sevdiklerimizle nice yıllarımız olsun.kıyamam ona ben :) hayırlı olsun yeni yaşın canımm :)
aynı durum canım ben onlara kendi isteğiyle zayifladigimi anlatıyorum ama boş bende memnun değilim yüzümün gitmesinden yoksa 55 e kadar inerimakrabalarımın bu tepkiyi verme sebebi de aslında aşırı düşkün olmaları . kızları gibi sevmeleri. kötü niyetleri yok ama ben bozuluyorum tabi.
nice mutlu yıllara canım insallah yeni yaşında daha mutlu olursunpasta muhabbeti olmuşken anlatayım. annem ben doğumgünümde pasta istemeyince bana doğumgünü pizzası yaptı.
dün akşam tam buğday unundan ve işlenmemiş-taze malzemelerden ev pizzası yedim. içindeki sucuk bile elyapımı sucuktu.
itiraf ediyorum acı sosun yanında mayonez de döktüm üstüne kızlar, olsun artık o kadarcık
küçük boy pizza kadardır sanırım emin değilim. aslında dün onu götürmesem daha hafif çıkardım ama pişman değilim. anneciğimle birlikte yaptık çok çok çok mutlu oldum
sağol canım. inşallahnice mutlu yıllara canım insallah yeni yaşında daha mutlu olursun
çok geçmiş<olsun canım..benimki de tansiyon hastası biliyorsun..korkutuyorlar bizi arada...Aman dikkat..Allah beterinden saklasınslm kızlar yine gelemedim annem çok rahatsızlandı akşam üzeri onu hasteneye götürdüm tansiyonu çıkmış başını bekledim
ordan bize getirdim kardeşimde geldi gelinle hep birlikteydik kurabiye pasta falan koydum çay yaptım
annemede tavuk haşladım bende bişey yememiştim akşam iştahım gitti annemden dolayı ama yinede iyi deyil içim rahat deyil o yüzden öğlen konuşucaz bakalım nasıl durumu
bu akşamda eşimle kızımla otele gidicez işlerini yetiştirememiş mesai yapacak illa sizde gelin gezersiniz yemek yersiniz dedi animasyon varmış onu izleyin dedi eşim yeni girdiği için buraya hiç gitmemiştik
ailede biri hasta olunca insan husursuz oluyo ama eşimede uymak zorundayım bakalım aksilik olmassa gidilecek
dün yediklerim
sabah = nesfit
Aman çoğuna yaranamazsın canım akrabaların alırsın ayyy ne çok almışın verirsin ayyy çökmüşsünakrabalarımın bu tepkiyi verme sebebi de aslında aşırı düşkün olmaları . kızları gibi sevmeleri. kötü niyetleri yok ama ben bozuluyorum tabi.
İyi tatiller canım nereye gidiyorsunuz arada gel muhabbete katıl tatil dönüşü bekleriz zayıflamak için olmasa da muhabbete bekleriz :))Rumuz: be your self
Gecen haftaki kilom: 51.2
Bugun: 50.7
Fark: -500
Kızlar ben tatıle gidiyorum. Çok sağolun destegınız için.20 gün yokum. Aranızdan ayrılıyorum ama arada bakar yazarm cıkarm :)
Hepinize bol eksiler :)
iyi tatilerrrRumuz: be your self
Gecen haftaki kilom: 51.2
Bugun: 50.7
Fark: -500
Kızlar ben tatıle gidiyorum. Çok sağolun destegınız için.20 gün yokum. Aranızdan ayrılıyorum ama arada bakar yazarm cıkarm :)
Hepinize bol eksiler :)
Canım cok gecmis olsunslm kızlar yine gelemedim annem çok rahatsızlandı akşam üzeri onu hasteneye götürdüm tansiyonu çıkmış başını bekledim
dün yediklerim
sabah = nesfit
sağol canımmm hepimize inşallah
Memlekete uğrayıp ordan geçecegiz canım. Gelirim tabiİyi tatiller canım nereye gidiyorsunuz arada gel muhabbete katıl tatil dönüşü bekleriz zayıflamak için olmasa da muhabbete bekleriz :))
Wuhuuuu evettiyi tatilerrr
50 kiloyla tatile gidiyorsun hem de, harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?