Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam..moralim bozuldu çünkü koşu bandım bozuldu..Ara tara garanti belgesini de bulamadık derken gözümün önündeymişş..neden bozuldu yaww daha alalı 4 ay oldu en fazla
benim yürüme de yattı gitti..
2. öğünde canım kısır istedi

bolcana kısır
1 tane tb unundan peynirli sarma krep
çayyy

geçmiş olsun canım çok çabuk bozuldu ya daha alali ne oldu

baya baya bi macera yasamissiniz canm aksilikler ust uste geldi sanirim bu ara uzuldum erken bozulmus cidden ben kac sene kullandim bi garanticisi gelsin baktir cnm

Benm de esim bugun gece caliscak o yuzden evdeydi bugun birazdan gitcek sabah
1 yumurta leynir 3 zeutin 2 dilim ekmek 1 tatli kasigi yereyag
Ikindi 3 biskuvi ve bikac erik
Aksam da balik salata ve 4 tane hosbes

canım ne çabuk daha yenii aldın kıs çok mu yürüdün dicem eskittin (şaka tabi) neyse canım garantisi var en azından
geçmişş olsun canım yağmur altınnda inşallah hasta olmazsınız
annem iççin koşturuyorum hala canım bugünde uğraşştım burayada gellemmedim inşallah yeni hapları iyi geliir
beklemedeyiz canım

diyete devam ediyorum zaten iştahım hiç yok moralim bozuk olunca ben böyle olurum
benimde işime geliyo bugün pazara gittim daha sonra annemle uğraştım ilaçlarıyla falan baya yoğundum yiiyecek iççecek düşünecek halim yoktu

canim cok xok gecmis olsun annene insllh tez zamanda iyilesir

Sabah
Yarım tam tahıllı ekmek bir dilim peynir
arada bir paket tuzlu çubuk iki bardak bitki çayı

Öğlen
yarım tabak yoğurtlu ıspanak

Akşam
salata cacık ve ızgara et

Daha sonra bir tombul fincan sütlü türk kahvesi

Şu chia tohumu nedir kullanan var mı kızlar bu aralar pek popüler

canım tekrar geçmiş olsun. annen henüz iyileşmedi mi? ama başlangıçtan daha iyi değil mi?

benim annem de tansiyon yükseldikten sonra en az 2-3 gün yataktan kalkamaz. 1 haftaya güne falan toparlanır.

Günaydın kızlar herkesin anneler günü kutlu olsun çocuklarımızla nice anneler gününe...

sabah:
bir kase yoğurt
iki kaşık yulaf kepeği

öğlen:
bir tabak taze bakla
bir elma

şimdi hafif tempoda yürüyüş

yavaş tempoda 7,5 km yürüyüş. bir ara bir cafede oturup kahve içtim.

bir de bugün dondurma yiyecektim ama almak istediğim yer çok kalbalıktı. başka yerden de canım istemedi. sonra baktım aslında canım dondurma da istemiyor. vazgeçtim. ama bir kez niyetlendim ya, almayınca sanki kötü bir şey olmuş gibi içime dert oldu. ah bu takıntılarım

akşam:
160 gr ton balığı
haşlanmış karnabahar
üstünde ketçap mayonez acısos

bundan sonrası bol su, çay, kahve artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…