selam canlar...dün kızımın veli toplantısı vardı akşam 17-19 arası eşimle gittik..çıkarken hava çok güzel metroyla gidelim dedik hem de kızılayda rahat rahat dolaşırız..çıkarken eşime dedim hava güzel ama akşam soğur mu mont alsak mı ^yok be dedi^..dedim şemsiye alayım mı ^saçmalama dedi^...veeee sonuç saat 19:30
Eki Görüntüle 1992181
montsuz,arabasız,şemsiyesiz 40 dk mahsur kaldık okul bahçesinde
..okul bahçesi çok büyük hani desek girişe gidip taksi çevirelim o bile mümkün değil sucuk gibi oluruz çünkü üstümüzde sadece gömlek var
..biz sıhiyede kızım kızılayda 40 dk bekledik azcık azaldı hemen karşıya migrosa sığındık bu sefer de hatunun gelmesi 20 dk sürdü arkadaşlarıyla gülüş cümbüş
..5 liralık o malum acil şeffaf şemsiyelerden almış neyseki..metroya kadar bizi idare etti
Yanii neymiş koca sözüne bakmayıp sen bildiğini okuyacak mışsın
dün 2. öğünümün üstüne acıkmadım diyordum ki yanılmışım tabii 13 de yemiştik duramadım ayran ve ekmeğin köşesinden yaptığım peynirli,zeytinli minik bir sandviç yedim...
bu sabah
küp patatesli omlet(patatesleri bizim hatuna doğrattım
)
bol yeşillik
peynir zeytin
2 dilim kızarmış köy ekmeği
1 dilim portakal
2 dilim karpuz(sezonu açtık güzel de çıktı
)
ben de bu kadar..şimdiden regl şişkinliği başladı geçen ay 15 iydi bu ay bugün yarın gelir ..benim hep 1 hafta önce geliyor..bugün yürüyüş yapıcam inşallah..belim şimdilik iyi..bi kilo versem daha da rahatlıyacak..sabır sersum..
Ayyy ne çok konuştum
..herkeşler gezmede sanırsam..biz evdeyiz lakin ankara hava kapalı
..şimdi ata demirelin son filmini izleyip azcık gülmece diyorum..öpüldünüz..