Birkaç dilim miBnde aksam yemegimde tavuk ve salata yedim cheseese kek yaomistim bikac catal aldim ondan gun kapandi insallah
Canim benim dilim.degil bikac catal :) 3 isirik yaniBirkaç dilim miinçe bir dilim yesene canın çekmesin
benden idol olur mu ki.inanamıyorum abur cubur bağımlısıydın ve bıraktın öyle mi? ve şuanda irade konusunda ekolsün. idolümsün biliyorsun değil mi
resimler açılmıyor canımcım.
canım 3-4 tane N**** (Siyahi) yemek nasıl bir iradedir sen biliyo mısınbenden idol olur mu ki.
?????
günaydın .
hafta sonu güzeldi.
ama malesef yine aburcubur yedim.
ama pişman olmadım yine.
cips yedim .hem de midem bulanana kadar . zorla yedim resmen . cumartesi günü böyle oldu.
pazar günü de . biskiremm in yeni vişneli çikolatalısı çıkmış ondan yedim 3-4 tane. neggro yedim 3-4 tane.
ve çok bi dikkat etmedim . maşallah götürdüm. hem de akşam saatleri yaptım bu kaçamakları. sabah erken olsa yakardım yine dolanırken .
neyse . sabah tartıya çıktım . 56 geldim.
yani 700 gr almışım.
tabi bunun yanında dün akşama kadar hiç oturmadım desem yeridir.
tül astım .
ütü yaptım.
yemek .ocak sildim. wc yıka . banyo yıka. etrafı topla. pazar günü pazartesiye hazırlıkla geçiyor . çünkü sabah toparlanmış uyanmam lazım. cumartesiden yayıntı çok oluyor. çamaşırlar katlanmalı vs vs .
akşam 12 de yattım .
sabah 2 yumurtalı domatesli biberli omlet yedim .
az önce de çekmecemde 1 küçük bayram çikolatası buldum . arkadaş getirmişti. ingiltereye gitmiş . oradan gelişte herkese ikram etti.
neyse
ama bugün başlıyorum yine . bu saatten sonra diyim.
iradeye hakim olmak lazım. ramazan da geliyor . ramazanda tüm gün açlığa dayanıyorsak . normal günde de öğün aralarında açlığa dayanmak lazım .5-6 saat açlık ne olsun ki demi.
haklısın. bi tiksindim gerçekten.canım 3-4 tane N**** (Siyahi) yemek nasıl bir iradedir sen biliyo mısın? ben bir başladım mı paketi bitirmem gerek
bir de şu cips olayı için söyleyeyim. tıkanana kadar yeme işi de bir yöntem. sürekli canının istediği bir şeyi bir oturuşta "bıktıracak tiksindirecek" kadar çok yiyip bir daha yemeyi canının istememesi.
haftada 1 kilocuk versen çok şahane olur . zor değil . biraz açlık çekmen lazım.sabah kalkar kalkmaz sade kahvemi içtim.
şimdi yeşil çayımı içtim.
ay kızlar bu hafta çok sıkı tutmam lazım. yeter artık 250 250... böyle gitmez
sana da mı yaramadı. geçmişe bakayım hemen .@demirleke bu haftasonları hiçbirimize yaramadığı gibi sana da yaramamış
haftasonu niye böyle şaşırıyoruz yahuevet bence de haftasonu çok tehlikeli. benim de tüm yeme düzenim şaşıyor.
cumartesi ben de organik ev pizzası yedim gene. ama innncecik hamurluydu. tam buğday unundan.
ama pizza ve ton balığı bu ikisini ben mayonezsiz yemek istemiyorum. mayonez benim zayıf noktam. mayoneze çok karşı değilim ama bu kadar kalorili de olunmaz ki
haftaya anneler günü canım .arkadaşlar yazmıştır diye düşünüyorum . yazmayan varsa ben yazayım .Günaydın kızlar herkesin anneler günü kutlu olsun çocuklarımızla nice anneler gününe...
ah ben hep açım zatenhaftada 1 kilocuk versen çok şahane olur . zor değil . biraz açlık çekmen lazım.
merhabalar. hoşgeldin. aynen devam ediyoruz. sen neler yaptın? tatilde miydin?Günaydınn kızlar...
15 gündür yoktum buralarda... ve neredeyse kilo almadan dönmüş olmak beni çookkk mutlu etti..
Sizler nasılsınız?
10 gündür eğitim için açık büfe bir oteldeydim..malum sıkıntılı öyle yerler.. tabiki de sınırı aştım.. tabiki de herşeyden yedim içtim.. ama ekmek olayını kıstım her zamanki gibi.. tartı 1-2 kilo kadar farklı göründü elbette ama o kolay gidecek bi durum diye düşünüyorum.. ve gelir gelmez olaya el attım.. artık patron benim..!!merhabalar. hoşgeldin. aynen devam ediyoruz. sen neler yaptın? tatilde miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?