hoş geldin nerelerdeydin. kilo almımışsın iyi bari.Günaydınn kızlar...
15 gündür yoktum buralarda... ve neredeyse kilo almadan dönmüş olmak beni çookkk mutlu etti..
Sizler nasılsınız?
inanayım mı . bomba gibi geleceğineah ben hep açım zaten
canım yemek konusunda çok bozmadım aslında. ama spor da yapmam lazım. yalnızca kalori düşürerek kilo vermek istemiyorum. kalori yakımımı artırarak vermek istiyorum. ve sporla sıkılaşarak.
her hafta buraya "bugün spora başlıyorum" yazıp sonra eve gidip uyuyorum. sporum günlük yarım saat yürüyüşle kalıyor.
ama bu hafta bomba gibi geliyorum kızlar
aa tamam hatırladım. sağlıklı beslenip bol bol yüzecek ve spor salonundan faydalanacaktın.10 gündür eğitim için açık büfe bir oteldeydim..malum sıkıntılı öyle yerler.. tabiki de sınırı aştım.. tabiki de herşeyden yedim içtim.. ama ekmek olayını kıstım her zamanki gibi.. tartı 1-2 kilo kadar farklı göründü elbette ama o kolay gidecek bi durum diye düşünüyorum.. ve gelir gelmez olaya el attım.. artık patron benim..!!
cuma günü tartıda bomba gibi gelmezsem al beni tefe koyinanayım mı . bomba gibi geleceğine
Anladım canım ya yazmıştın buraya bende dedim niye bildirim yapmamış acaba diye merak etmiştim neyseki sorun yok şükür
Rica ederim canım inşallah haftaya çok daha iyi oluruz
sağol canım..şans işi bu tür şeyle kısmet..neyse ki garantiligeçmiş olsun canım çok çabuk bozuldu ya daha alali ne oldu
aynen ne macera sormabaya baya bi macera yasamissiniz canm aksilikler ust uste geldi sanirim bu ara uzuldum erken bozulmus cidden ben kac sene kullandim bi garanticisi gelsin baktir cnm
he kıss koş koş eskittimcanım ne çabuk daha yenii aldın kıs çok mu yürüdün dicem eskittin (şaka tabi) neyse canım garantisi var en azından
geçmişş olsun canım yağmur altınnda inşallah hasta olmazsınız
annem iççin koşturuyorum hala canım bugünde uğraşştım burayada gellemmedim inşallah yeni hapları iyi geliir
beklemedeyiz canım
değil değil..yoksa benimkileri boğardım bi kahvaltı bile hazırlamadınız bana diyeAA bu hafta değil mi :)
amanın dondurma da insanın sevdiği yerden yenir tabii ki..takıntı kötü şey..ben de çıkarken emin olsam bile takıldıysa kafama hemen geri girip kontrol ediyorum ocağı musluğu falan..halbuki eminim kapattım ama takıntı işte.yavaş tempoda 7,5 km yürüyüş. bir ara bir cafede oturup kahve içtim.
bir de bugün dondurma yiyecektim ama almak istediğim yer çok kalbalıktı. başka yerden de canım istemedi. sonra baktım aslında canım dondurma da istemiyor. vazgeçtim. ama bir kez niyetlendim ya, almayınca sanki kötü bir şey olmuş gibi içime dert oldu. ah bu takıntılarım
hoşgeldin ve kazasız atlattığın için durumu tebriklerGünaydınn kızlar...
15 gündür yoktum buralarda... ve neredeyse kilo almadan dönmüş olmak beni çookkk mutlu etti..
Sizler nasılsınız?
Evet o işte benim oaa tamam hatırladım. sağlıklı beslenip bol bol yüzecek ve spor salonundan faydalanacaktın.
hadi bakalım. sıkı takibe aldım senicuma günü tartıda bomba gibi gelmezsem al beni tefe koy
çok yememiş miyim . hiç yemiyordum ya ondan gözüme çok göründü galiba.Ooo kizlar masallh herkeste bi azim malum yaz gelio olsun o kadar da dimi ama:)
@demirleke cok yememissin aslinda cnm normal.senin bikac tane yemen hemen verirsin
Bnde pizzayi ayda yilda bir yerim sadece tatillerde mayonez ve ketcabi kullanirim
beni de doyurmuyor öyle sütlü gevrekler. içine kuru üzüm ceviz tarçın yulaf ilave etmezsem asla doyurmuyor.günaydın güzeller...dün gelemedim bezgin halsiz mayışıp durdum..regl gelecek onun ağrıları başladı..hava da soğuk ve kasvetli tabii onun da etkisi var...
dün köy ekmeği yaptım çok güzel oldu ama tenceremi büyütmem lazım..daha da büyüyecek yeri kalmamış zavallının..
sabah
7-8 tane patates kızartması
yeşillik
peynir zeytin
salçalı omlet
pastırma sucuk
2 dilim köy ekmeği
kısaca tam hafta sonu kahvaltısı oldu
arada 2-3 kaşık kabak kereviz salatası vardı onunla 1 kupa ayran içtim
akşam
tavuk soteli hünkar beğendi
yoğurtlu semizotu salatası
bu sabah 4 te uyandım 7 ye kadar döndüm durdum..bizimkiler uyandı gitti anca dalmışım 7 de 10 da kalktım..kahvaltıya üşendim çilekli nesfit yedim ama tam doymadım gibi..ilerleyen saatlere bakıcaz bakalım..
Bunlarla doyacağını zannetmiyorum canım çabuk acıkırsınöğlen için . 1 haşlanmış yumurta
15 zeytin
2 kibrit kutusu kadar izmir tulum peynir
1 büyük tarla domates
getirdim.
1 dilim nohut ekmeği getircektim . onu dolapta unuttum . almamışım yanıma.
anca geldim kızlar bir yoğunluk bir yoğunluk işyerinde maşaallah :)))
dünde piknikteydim atladım zıpladımmm voleybol oynadımmm ne kadar özlemişim çoçuklar gibi oynamayıııı :)))
bu haftaya güzel başlıcam Allahın izniyleizole diyettaşıma sözüm var :)))
ama bu hafta regl olucamizole diyettaşım
ama olsunduuu moral bozmak yok :)
sabah çeyrek kepek ekmeğine marul salatalık peynir
2 bardak çay içtim
olsun olsun. haftaya da ben regl olucam. haftaya da ben ödemlenirim ödeşiriz
diyetdaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?