Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydınn kızlar...
15 gündür yoktum buralarda... ve neredeyse kilo almadan dönmüş olmak beni çookkk mutlu etti..

Sizler nasılsınız?
hoş geldin nerelerdeydin. kilo almımışsın iyi bari.
inanayım mı . bomba gibi geleceğine

aa tamam hatırladım. sağlıklı beslenip bol bol yüzecek ve spor salonundan faydalanacaktın.

Ooo kizlar masallh herkeste bi azim malum yaz gelio olsun o kadar da dimi ama:)
@demirleke cok yememissin aslinda cnm normal.senin bikac tane yemen hemen verirsin
Bnde pizzayi ayda yilda bir yerim sadece tatillerde mayonez ve ketcabi kullanirim

Anladım canım ya yazmıştın buraya bende dedim niye bildirim yapmamış acaba diye merak etmiştim neyseki sorun yok şükür
Rica ederim canım inşallah haftaya çok daha iyi oluruz

geçmiş olsun canım çok çabuk bozuldu ya daha alali ne oldu
sağol canım..şans işi bu tür şeyle kısmet..neyse ki garantili
baya baya bi macera yasamissiniz canm aksilikler ust uste geldi sanirim bu ara uzuldum erken bozulmus cidden ben kac sene kullandim bi garanticisi gelsin baktir cnm
aynen ne macera sormakısmet işte beyaz eşya gibi bu da şans işi napalım
he kıss koş koş eskittim
az bi kırıklık yaşadım aferinle hallettim ama regl gelecek onun halsizliği de var..
kolay gelsin kuzum bilirim anlıyorum stresini üzüntünü..hapları değişir düzene girer inşallah...aslında benimkinin de gitmesi lazım ama babamdan sıra gelemedi garibe..bu hafta gitsin randevu alayım da bi kontrol yaptırsın..malum ankarada acile kaldırmıştık ..Aman tekrarlamasın da
geçmiş olsun tekrar

AA bu hafta değil mi :)
değil değil..yoksa benimkileri boğardım bi kahvaltı bile hazırlamadınız bana diye

amanın dondurma da insanın sevdiği yerden yenir tabii ki..takıntı kötü şey..ben de çıkarken emin olsam bile takıldıysa kafama hemen geri girip kontrol ediyorum ocağı musluğu falan..halbuki eminim kapattım ama takıntı işte.

Günaydınn kızlar...
15 gündür yoktum buralarda... ve neredeyse kilo almadan dönmüş olmak beni çookkk mutlu etti..

Sizler nasılsınız?
hoşgeldin ve kazasız atlattığın için durumu tebrikler

günaydın güzeller...dün gelemedim bezgin halsiz mayışıp durdum..regl gelecek onun ağrıları başladı..hava da soğuk ve kasvetli tabii onun da etkisi var...
dün köy ekmeği yaptım çok güzel oldu ama tenceremi büyütmem lazım..daha da büyüyecek yeri kalmamış zavallının..
sabah

7-8 tane patates kızartması
yeşillik
peynir zeytin
salçalı omlet
pastırma sucuk
2 dilim köy ekmeği
kısaca tam hafta sonu kahvaltısı oldu

arada 2-3 kaşık kabak kereviz salatası vardı onunla 1 kupa ayran içtim

akşam

tavuk soteli hünkar beğendi
yoğurtlu semizotu salatası

bu sabah 4 te uyandım 7 ye kadar döndüm durdum..bizimkiler uyandı gitti anca dalmışım 7 de 10 da kalktım..kahvaltıya üşendim çilekli nesfit yedim ama tam doymadım gibi..ilerleyen saatlere bakıcaz bakalım..

aa tamam hatırladım. sağlıklı beslenip bol bol yüzecek ve spor salonundan faydalanacaktın.
Evet o işte benim o
Ama istediğim kadar aktif geçiremedim spor anlamında.. eğitim zamanımızı baya bi aldı çünkü.. elimden geldiğince yürüyüşlerimi ihmal etmemeye çalıştım...zaten öyle bi ortamda kilo almadan dönmüş olmak yetti bana yani..

Ooo kizlar masallh herkeste bi azim malum yaz gelio olsun o kadar da dimi ama:)
@demirleke cok yememissin aslinda cnm normal.senin bikac tane yemen hemen verirsin
Bnde pizzayi ayda yilda bir yerim sadece tatillerde mayonez ve ketcabi kullanirim
çok yememiş miyim . hiç yemiyordum ya ondan gözüme çok göründü galiba.

beni de doyurmuyor öyle sütlü gevrekler. içine kuru üzüm ceviz tarçın yulaf ilave etmezsem asla doyurmuyor.

öğlen için . 1 haşlanmış yumurta
15 zeytin
2 kibrit kutusu kadar izmir tulum peynir
1 büyük tarla domates
getirdim.
1 dilim nohut ekmeği getircektim . onu dolapta unuttum . almamışım yanıma.

öğlen için . 1 haşlanmış yumurta
15 zeytin
2 kibrit kutusu kadar izmir tulum peynir
1 büyük tarla domates
getirdim.
1 dilim nohut ekmeği getircektim . onu dolapta unuttum . almamışım yanıma.
Bunlarla doyacağını zannetmiyorum canım çabuk acıkırsın

Kahvaltım 300 kalori fasülye kırdım akşama taze fasülye var çocuklara köfte yapmayı düşünüyorum öğlene güveçte etli türlüm var dünden onu yerim

anca geldim kızlar bir yoğunluk bir yoğunluk işyerinde maşaallah :)))
dünde piknikteydim atladım zıpladımmm voleybol oynadımmm ne kadar özlemişim çoçuklar gibi oynamayıııı :)))

bu haftaya güzel başlıcam Allahın izniyle izole diyettaşıma sözüm var :)))
ama bu hafta regl olucam izole diyettaşım

ama olsunduuu moral bozmak yok :)

sabah çeyrek kepek ekmeğine marul salatalık peynir
2 bardak çay içtim

olsun olsun. haftaya da ben regl olucam. haftaya da ben ödemlenirim ödeşiriz

diyetdaşım

Selam kızlar
Haftasonu çok yoğun geçti misafir di çocuklar derken zaman nasıl geçti anlamadım.

Kahvaltım
1 yumurtalı omlet
1 dilim ekmek
2 bardak çay az şekerli
Yarım domates
2 kuru kayısı

Suan
Nescafe şekersiz

Akşam
Yeşil fasulye
Pilav ama ben yemem
Cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…