Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım ne geç i hayırlısı ne zamansa o zaman olsun yaaa boşversene :) ben 25 yaşındayım aday adayım bile yok :) görücü var ama istek yok bende hep hayır diyorum :/ :)
bende öyleydim.. hem senin daha çok genç...aceleye gerek yok..
hayatıma girenler hep bişeyler alıp götürüyorlar.. en çokta güvenden gidiyor sanırım... sonrada inançtan.. Ama sabrın sonu iyi olsun inşallah.. Allah'a şükürler olsun.. benimki aşk üzerine bir evlilik olacak inşallah.. tabi mantıkla da uyumlu gitti şükür. çok sevildiğimi biliyorum ve çokta seviyorum.. Allah seninde gönlüne göre nasip edecektir..

inancım yüksek bir söz vardır çok severim her nasip vaktinin esiridir diye :) güvenden gittiği doğru insanları bu sefer seçiyorsun yaş ta ilerledikçe daha çok seçici oluyorumm

inancım yüksek bir söz vardır çok severim her nasip vaktinin esiridir diye :) güvenden gittiği doğru insanları bu sefer seçiyorsun yaş ta ilerledikçe daha çok seçici oluyorumm
acele etme canım . şimdilerde bi sevgili bulsan . 2-3 yıla evlensen . tam zamanı olur .
Sabah Kahvaltım;

1 Dilim Kepek Ekmek
1 Bardak Çay

Öğlen Yemeğim;

Ayran Çorbası
2 Kaşık Makarna Yanına Soğuk Barbunya Salatası
Kapuz 3 Dilim

Su İçiyorum Şimdi
afiyet olsun şekercim
güzel mamalar yemişsin . kahvaltıya ekmek ve çay yazmışsın. peynir zeytin yumurta yok mu.

ben önceden sabahları 2 yumurtalı omlet yerdim . pazartesi gününden beri omletlerimi 1 yumurta ile yapıyorum.

öğlen marul salata. tavuk haşlama ve 1 ayran .
sonra 4 adet taze peynir tatlısı. ama şekeri çok az kaçmıştı. neredeyse şekersiz olmuş. onları yedim.

ardından 2 kırmızı ekşi erik.
şimdi 1 bardak soğuk süte nescafee koydum . şekersiz içiyorum .

akşam çıkmadan yine kırmızı erik yiycem.
ve günü kapatacağım nasipse. akşam yemek yemem .

acele etme canım . şimdilerde bi sevgili bulsan . 2-3 yıla evlensen . tam zamanı olur .

afiyet olsun şekercim
güzel mamalar yemişsin . kahvaltıya ekmek ve çay yazmışsın. peynir zeytin yumurta yok mu.

inşaallah canım :) sabah midem biraz kötüydü bastırsın diye öyle bir dilim ekmek yedim cnm sadece teşekkürler canısı :)

afiyet olsun canım sanada :) yeme yeme yarın güzel çıkalım :)))

hava bugün iyi gibi.
umarım çok güneşli olmaz . yoksa çocuklar sokak diye tutturacak . park diye ağlayacak.
ve ben evde durmak istiyorum nedense. tatil dönüşü daha yorgunluk atmaya fırsat bulamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…