canım benimde birçok şeye inancım kaybolmuştu...ama bir anda herşey bambaşka olabiliyor. yaş ne olursa olsun AŞK her zaman gelebilir ve o heyecanı , mutluluğu yeniden yaşayabilirsin.. pes etme asla... geç olsun güç olmasın... inancını kaybetme.. herşeyin zamanı var sadece.. o anı bekliyor inan..aaa o zaman benim için de hala umut var (34'üm). benim evlenmek istemekten önce, beni seven birine rastlayacağıma inancım yok.
Günaydın canım.. bayram tatili malum genelde herkes için yoğun geçmiştir.. sıkıntı yapma..gunaydin kizlar ..bayram yatili misafir hastane kontrolleri ve yogun is temposu derken sizleri ihmal ettim.. nasilsiniz
?
beni sorarsaniz bayram misafir olayi olunca diyet iptal edildi .. nasil da guzel giderken ...
bu gun yine aksamciyim..
bu gun biraz kendimi toplamayi umuyorum..
tatile iki aydsn az kaldi en azindan 8-9-10 kilo versem super olacak ve bunun icin gercekten elimden geleni yapacagim.. onumuzdeki hafta sirf protein yapmayi dusunuyorum cunku ben kilolarimi genellikle karatay veya protein ile verebiliyorm.. bbekleyip calisip terleyip girecegiz artik :)
Günaydın canımGünaydınnnn....
Günaydın canım hoşgeldin.gunaydin kizlar ..bayram yatili misafir hastane kontrolleri ve yogun is temposu derken sizleri ihmal ettim.. nasilsiniz
?
beni sorarsaniz bayram misafir olayi olunca diyet iptal edildi .. nasil da guzel giderken ...
bu gun yine aksamciyim..
bu gun biraz kendimi toplamayi umuyorum..
tatile iki aydsn az kaldi en azindan 8-9-10 kilo versem super olacak ve bunun icin gercekten elimden geleni yapacagim.. onumuzdeki hafta sirf protein yapmayi dusunuyorum cunku ben kilolarimi genellikle karatay veya protein ile verebiliyorm.. bbekleyip calisip terleyip girecegiz artik :)
Günaydın canım.günaydın. bu hafta bildirim yapıyor muyuz? yapıyorsak geçen cumaya göre mi yapıyoruz? ben hala toparlanamadım
çok değil fark . sıkıntı yok . verilir bu hafta oRumuz : Onclmelek
Geçen Hafta :58.2 kg
Bu hafta: 58.9 kg
Fark: + 700 gr
Şaşırdımmı tabiki şaşırmadım :)))))))))
çok değil fark . sıkıntı yok . verilir bu hafta o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?