Bayram tatilinde isteme ve nişan yapıldı.. çok şükür hayırlısıyla sorunsuz şekilde hallettik..ayy harikaa ne oldu şimdii nişan düğün :)) anlatsana birazz çok heyecanlıııı :))))))))))
teşekkür ederim canım... darısı bekarların başına..aaaa hayırlı olsun
hayırlı olsun canım tebrikler bir ömür mutluluk dilerim e artık bir fotoğraf eklersin yüzükler takılırken merak ettimBen zaten aşıktım ki..
Sadece olayı resmileştirdik..
Huzur olunca guzel de mutsuzluk olunca çekilmiyor malesefGünaydınnnnn kızlar.. hayat ne güzel değil mi..?
canım 80 dk yürüyüşü dışarıda mı yapıyorsun. o ara çocuklara kim bakıyor.Bu sabahta klasik kahvaltı yaptım sonra 80 dk yürüyüş. 2 saate tamamlamak istedim ama sıcak bastırınca eve dönmek zorunda kaldım. Pazartesi koşu bandım geliyor inşallah daha uzun yürüyüşler yapabilirim. evde klima var rahat çok şükür.
Birazdan kız kardeşim gelecek birlikte bayramyerine gideceğiz. Orda muhtemelen Denizli'nin meşhur tandır kebabından yerim. Pidesinden çok az yicem ama yinede çok kalorili olduğundan eminim.Aslında şu anda içim kıyılıyor çok acıktım ve öğlen bile olmadı daha. Sanırım yürüyüş acıktırdı. Şimdi kız kardeşim aradı çıkıyorum ben.
hayırlı olsun canım . Allah tamamına erdirsin . mutlu mesut ettin Rabbim.
sana ne oldu özlem cim.Huzur olunca guzel de mutsuzluk olunca çekilmiyor malesef
tamam canım . öyle yap. zaten yaz. artık öyle yemek yenilmiyor diye düşünüyorum .tamam canısı öyle yapayım akşam da yemek yemicem salata falan la geçiştircem
Ben zaten aşıktım ki..
Sadece olayı resmileştirdik..
Bayram tatilinde isteme ve nişan yapıldı.. çok şükür hayırlısıyla sorunsuz şekilde hallettik..artık en kısa zamanda da düğün yapalım diyoruz..
teşekkür ederim canım... darısı bekarların başına..
Öyle canım ya ev içi huzursuzluklar işte.sana ne oldu özlem cim.
tamam canım . öyle yap. zaten yaz. artık öyle yemek yenilmiyor diye düşünüyorum .
anladım canımÖyle canım ya ev içi huzursuzluklar işte.
amiiinnnnn canım.. saolasın..hayırlı olsun canım . Allah tamamına erdirsin . mutlu mesut ettin Rabbim
Cok teşekkür ederim canım... darısı isteyenlerin başına inşallah...Canım hayırlı uğurlu olsun insallah.
Allah tamamına erdirsin.
Bir ömür boyu sağlık huzur mutluluk sevgi saygı eksik olmasın hayatınızda
Bayram tatilinde isteme ve nişan yapıldı.. çok şükür hayırlısıyla sorunsuz şekilde hallettik..artık en kısa zamanda da düğün yapalım diyoruz..
teşekkür ederim canım... darısı bekarların başına..
sana ne oldu özlem cim.
tamam canım . öyle yap. zaten yaz. artık öyle yemek yenilmiyor diye düşünüyorum .
saol canım.. :) niye ayıp olsun.. 38 yaşındayım..ay hadi hayırlısı canısı sevindim :))) kaç yaşındasın sorması ayıp :)
saol canım.. :) niye ayıp olsun.. 38 yaşındayım..
Amin canım saolasın..Allah tamamına erdirsin canım darısı bizlerin başına :)))))
Amin canım saolasın..
kızzzzz sende mi bekarsın.. Darısı başına inşalllahhhhhh....Allah gönlüne göre nasip etsin canım benim..
var mı aday?evet canım bekarım inşaallah :)
var mı aday?valla ben biraz geç kaldım gibi ama ne demişler geç olsun güç olmasın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?