Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar..
ptesi tiroid kontrolüne gittim.. sıkıntı yokmuş.. gayet iyi çalışıyor dedi dr.. ama kilo vermekte acayip zorlanıyorum. hastane çıkışı tavsiye edilen bi diyetisyene gittim.. (Bilgi almak amaçlı..) Bana dediki; Kilo verememenin tek sebebi tiroid çalışmaması değil, insülin direnci de çok büyük etken dedi... bende bugün gittim hastaneye.. kan verdim. insülin direnci, d vitamini, B12 felan bakılacak.. Duruma göre sanırım diyetisyene başvuracağım.. malum düğüne kadar biraz versem güzel olacak...

canım sonuçların ne zaman çıkıyor . tekrar diyetisyene git tabi. verirsin canım benim .

canım sonuçların ne zaman çıkıyor . tekrar diyetisyene git tabi. verirsin canım benim .
birazdan geçecm hastaneye sonuçları almaya.. ama bitanesi 1 hafta sonra çıkar dediler.. diyetisyende doğum için 1 ay ayrılacakmış yerinden.. yetiştirebilirim inşallah...
Kendim halledemedim napim.. veremiyorum. profesyonel bir destek almam şart gibi geliyor bana..

Sonuçları aldım.. sadece B12 çıkmadı.. 1 hafta sonra dediler.
D-3 biraz düşük..İnsülin direncim normalin üstünde çıktı.. birde demir eksikliği çıktı.. bunların eksikliği zaten kilo vermeye engel dedi dr... ilaç yazdı bunlar için..Acaba bu ilaçları kullanmaya başlayınca yediklerime dikkat etmeme devam etsem sonuç almaya başlar mıyım ki? Yoksa illede diyetisyene gitmeli miyim? bilemedim...

bizim burada bi hocamız var inisilün direnci var .
ona sorayım .
hep tatlı yemek istiyor o
ama kilo verme konusunda isterse veriyor . dikkat etmezse almıyor .
ilaç belki ilk yıllar kullandı ama şimdi ilaç falan kullanmıyor . hiç duymadım ondan ilaç vs . yarın sorarım senin için .

hadi bakalım . maşallah sana. ne yedin kahvaltıda.

yedim getirdiklerimi ama canım tatlı istedim bi parça tahin helvası buldum yedim. yaklaşık 30 gr. kadar
Klasik kahvaltı yaptık çok detaylı değildi. Bildiğin zeytin peynir reçel sucuklu yumurta.
Canım mekanın adı Havzan etli ekmeği bölmeden 1.5 metre veya daha uzun olabilir tahta üzerinde getiriyorlar tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim Mevlana caddesine yakındır inşallah. Uzak olsada taksiyle gideriz.

Saol canım.. banada dr sürekli ilaç kullanacaksın demedi zaten..ilaçların bitince tekrar tahlil yaparız dedi.. ben sürekli tatlı yemek istemiyorum ama genel anlamda severim tatlıyı.. ama ciddi ciddi hiç yemediğim dönemler oldu.. 1 ay boyunca ekmek pilav hiç yemedim ama gitmedi kilo.. demek ki bundanmış.. öğrendiğim iyi oldu tabi..en azından kilo veremiyorum diye yakınıp durmayacam artık.. sebebi belli, çaresi belli... Diyetisyenede uğrayacağım en kısa zamanda.. bakalım o ne diyecek..

Ellerine saglik canm
bazen oluo dun mideyi gebislettiusen bigun de ondan yimek istiosun canm muhtemelen

bnde de i sukin direnci vardi cnm.bi ara ilac kullandim cok yiyodum baya sisiodum ama ilac bi ise yaradi mi blmiorum ben diyetisyene gittim cok sukur yavas yavas duzeldi beslenmem

evet canım mide genişleyebilir . haklısın . o kaadar yemeği bi kerede alması garip zaten .ve buna ragğmen doymamam daha garip.
bugün geç kaldım saati duymadım. bi parça peynir yedim. işe geldim .süt aldım marketten .kafeinsiz kahvem vardı. kahve yaptım , içiyorum.
marketen yoğurt aldım . evden kuruüzüm.zerdeçal.tarçın.yulaf ezmesi.2 adet şeftali getirim. bunlarla yoğğğurdu karıştırıp yemeyi düşünüyorum. nasipse.

akşam saat 9 da eve girdim. sağ olsun çocuklarla parkta site etrafında gezdik.her akşam aynı. çok yorgunluk oluyor . eeve çıkınca brovni yaptım . her gün bi tatlı yapıyorum. çünkü aburcubur arıyorlar . büyük oğlan yaz okulunda ama küçük oğlan yemek sonrası arıyor dolapları. umarım aklına gelir buzdolabında brovni olduğu .
çünkü ben brovni yi yaptım, pişirdim. o halıda uyuyakaldı. yani aklına gelmeyebilir akşam annesinin kek yaptığı. dolapta da bulamayabilir . dolap dolu çünkü.
aklıma gelip de söylemedim . kalkmıştı ben işe çıkarken.

ben ise akşam ne yedim . çocuklara ve eşime tereyağlı kaşarlı 6 yumurta ile omlet yaptım. ondan 2-3 çatal yedim .
eşime bu yumurtadan pilav yanına koydum.japon yemeklerini takip ediyorum bu bi kaç yıldır. onlar yumurtayı olsun ne olursa olsun hep pilav üstü yiyor. bende de çağrışım yaptı. eşim de pek bi sevdi.
sonra ben çay içtim bol. kekin tadına baktım 2 -3 çatal. akşam yemeğim o kadardı.

gündüz midem okyanus gibi iken akşam öyle bi derdim kalmıyor şükür .

dün burda dünyayı yedim öğlende. neredeyse 2 lt kadar mama tükettim. çoğu domatesti. şeftali idi. peynir ve zeytin çok bi yer kaplamıyor zaten .
neyse tabi bu öğlen yemeği sonrası benim mide yine doymamıştı. bi sürü çay içtim. goji berry çayım vardı. iştah kesiyor diye biliyordum ama tadını sevmedim o nedenle içmiyordum. ondan içtim 1 tane. üstüne 1 sade soda. onun üstüne 2 büyük ekşi elma. arkadaş kendi ağacından getirmiş. sonra okulun serasına girdim. biraz suladım. ve oradan roka , kekik, nane topladım .az az yedim. iştahımı kessin midem bulansın diye. şükür biraz bastırdı. midem tıkandı. regl öncesi arada böyle oluyorum. balık gibi doyduğumu hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…