canım sonuçların ne zaman çıkıyor . tekrar diyetisyene git tabi. verirsin canım benim .Selam kızlar..
ptesi tiroid kontrolüne gittim.. sıkıntı yokmuş.. gayet iyi çalışıyor dedi dr.. ama kilo vermekte acayip zorlanıyorum. hastane çıkışı tavsiye edilen bi diyetisyene gittim.. (Bilgi almak amaçlı..) Bana dediki; Kilo verememenin tek sebebi tiroid çalışmaması değil, insülin direnci de çok büyük etken dedi... bende bugün gittim hastaneye.. kan verdim. insülin direnci, d vitamini, B12 felan bakılacak.. Duruma göre sanırım diyetisyene başvuracağım.. malum düğüne kadar biraz versem güzel olacak...
birazdan geçecm hastaneye sonuçları almaya.. ama bitanesi 1 hafta sonra çıkar dediler.. diyetisyende doğum için 1 ay ayrılacakmış yerinden.. yetiştirebilirim inşallah...canım sonuçların ne zaman çıkıyor . tekrar diyetisyene git tabi. verirsin canım benim .
Canım mekanın adı Havzan etli ekmeği bölmeden 1.5 metre veya daha uzun olabilir tahta üzerinde getiriyorlar tavsiye ederimSeylanin Gunlugu iyi gezmeler canım Konya çok güzeldir ünlü bir yer var etli ekmeği müthiş her yerde güzel gerçi
Sonuçları aldım.. sadece B12 çıkmadı.. 1 hafta sonra dediler.canım sonuçların ne zaman çıkıyor . tekrar diyetisyene git tabi. verirsin canım benim .
bizim burada bi hocamız var inisilün direnci var .Sonuçları aldım.. sadece B12 çıkmadı.. 1 hafta sonra dediler.
D-3 biraz düşük..İnsülin direncim normalin üstünde çıktı.. birde demir eksikliği çıktı.. bunların eksikliği zaten kilo vermeye engel dedi dr... ilaç yazdı bunlar için..Acaba bu ilaçları kullanmaya başlayınca yediklerime dikkat etmeme devam etsem sonuç almaya başlar mıyım ki? Yoksa illede diyetisyene gitmeli miyim? bilemedim...
Klasik kahvaltı yaptık çok detaylı değildi. Bildiğin zeytin peynir reçel sucuklu yumurta.hadi bakalım . maşallah sana. ne yedin kahvaltıda.
yedim getirdiklerimi ama canım tatlı istedim bi parça tahin helvası buldum yedim. yaklaşık 30 gr. kadar
Çok teşekkür ederim Mevlana caddesine yakındır inşallah. Uzak olsada taksiyle gideriz.Canım mekanın adı Havzan etli ekmeği bölmeden 1.5 metre veya daha uzun olabilir tahta üzerinde getiriyorlar tavsiye ederim
Saol canım.. banada dr sürekli ilaç kullanacaksın demedi zaten..ilaçların bitince tekrar tahlil yaparız dedi.. ben sürekli tatlı yemek istemiyorum ama genel anlamda severim tatlıyı.. ama ciddi ciddi hiç yemediğim dönemler oldu.. 1 ay boyunca ekmek pilav hiç yemedim ama gitmedi kilo.. demek ki bundanmış.. öğrendiğim iyi oldu tabi..en azından kilo veremiyorum diye yakınıp durmayacam artık.. sebebi belli, çaresi belli...bizim burada bi hocamız var inisilün direnci var .
ona sorayım .
hep tatlı yemek istiyor o
ama kilo verme konusunda isterse veriyor . dikkat etmezse almıyor .
ilaç belki ilk yıllar kullandı ama şimdi ilaç falan kullanmıyor . hiç duymadım ondan ilaç vs . yarın sorarım senin için .
Afiyet olsun... biber candır can...7 km yürüyüş yaptım şimdilik.
10 gündür gece gündüz biber yiyorum. Bugün de zeytinyağlı dolmasını yaptım. Memleketimin biberi bal gibi.
Ellerine saglik canmyeşil mercimek yedim yarım kase. akşam yedim yani. 2-3 çatal magnolia tatlısı.
eşim geç geldi. ben çocuklarla sokaktaydım. kızın peşine. saat 9 a doğru eve çıktık . yatmaları vs . 10 oldu. ve vişne almıştım . 3 kg. onu ayıkladım. sabah reçel yaptım .eşim reçel hastası. özellikle vişne , çilek, ahududu, kuşburnu. başka yemez .
bazen oluo dun mideyi gebislettiusen bigun de ondan yimek istiosun canm muhtemelenevet akşam yemedim . öğlen yedim . 2 simit ve bi sürü domates peynir zeytin. aslında 5 simit almıştım . çocuklara kahvaltıya ısıtırım diye düşünerek .kahvaltı begendiremiyorum onlara . her gün ne yapsam diye diye .neyse o 5 simiti de inan yerdim. ve yine doymazdım diye düşünüyorum . feci bi şey . doyma hissimi yitirdim dün. bugün de aynı gibiyim .sabah onca şeyi yedim ama doygunluk yok .
bnde de i sukin direnci vardi cnm.bi ara ilac kullandim cok yiyodum baya sisiodum ama ilac bi ise yaradi mi blmiorum ben diyetisyene gittim cok sukur yavas yavas duzeldi beslenmemSonuçları aldım.. sadece B12 çıkmadı.. 1 hafta sonra dediler.
D-3 biraz düşük..İnsülin direncim normalin üstünde çıktı.. birde demir eksikliği çıktı.. bunların eksikliği zaten kilo vermeye engel dedi dr... ilaç yazdı bunlar için..Acaba bu ilaçları kullanmaya başlayınca yediklerime dikkat etmeme devam etsem sonuç almaya başlar mıyım ki? Yoksa illede diyetisyene gitmeli miyim? bilemedim...
amin canım cümle hastalarımıza inşallah teşekkür ederimçok geçmiş olsun..Allah şifa versin inşallah ikinize de...
baktım da tea bo. çok hoş . benim de seveceğim türde bi egzersiz . benlik. teşekkürler .ben de yaparımKızlar köyden geldim.
Vee 20 dk tae Bo 1 saat de pilates yaptım.
evet canım mide genişleyebilir . haklısın . o kaadar yemeği bi kerede alması garip zaten .ve buna ragğmen doymamam daha garip.Ellerine saglik canm
bazen oluo dun mideyi gebislettiusen bigun de ondan yimek istiosun canm muhtemelen
bnde de i sukin direnci vardi cnm.bi ara ilac kullandim cok yiyodum baya sisiodum ama ilac bi ise yaradi mi blmiorum ben diyetisyene gittim cok sukur yavas yavas duzeldi beslenmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?