- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Biz sıcaktan pişiyoruz sen serin diyorsun. Hangi şehirdesin merak ettim.dışarıdan eve gelince kızı yıkadım. çünkü parkta kumlarla oynadı. elleri ayakları toz oldu.
hava yine kapalı. öğlen üstü bulutlar dağılıyor . ve çok sıcak oluyor .
şükür .
yaz mevsimi çok çok kısa geliyor bana. çünkü tam başlarken bitiyor sanki. ve yazı çok seviyorum . diğer günler ise çok yağmurlu. kışın da çok çok soğuk geçiyor batı karadeniz .
oooooo süpersin..günaydın
rumuz: izole
başlangıç: 15.03.2017 67 kg
beslenme: düzensiz
spor: bu hafta yok
geçen cuma: 60,25
bu cuma: 59,25
fark: -1000 gr
%-1,659
Canım ben senin kilonu 60 diye hatırlıyordum ne ara 63 oldun bayramda mı aldın ben mi yanlış hatırlıyorumRumuz:nslhn001
Geçen hafta:63.00
Bu hafta:62.700
Fark:---300
Kızlar listeyi saat 18 e kadar yaparım bilgilerinize.. herkese bol şans.
vaaaaaaavvv süperrrrrr . tebrik ederim izole. mucuk .günaydın
rumuz: izole
başlangıç: 15.03.2017 67 kg
beslenme: düzensiz
spor: bu hafta yok
geçen cuma: 60,25
bu cuma: 59,25
fark: -1000 gr
%-1,659
meyveli yoğurt yaptım . kuru üzümlü şeftalili. vanilya koyarım ben . sen de dene bayılırsın. bazen sütümün içine de vanilya katarım ki. çocuklara da öyle yaparım arada. harika oluyor . dene bence.Vanilyalı niye koydun anlamadım :))
evet aynen öyle.Canım senin avantajın öğlen abartsan bile akşam yemeği yemiyorsun iki çatal ondan bir çatal bundan yiyorsun yersen o da yemek yerine geçmez
bi görün canım .Günaydın kızlar bu ara ben de @demirleke gibiyin doymuyorum sanki yedikçe yiyesim geliyordu olamadığım regl yaklaştı ondan sanırım dün olmalıydım 1 sene oldu Doğum yapalı olamadım doktora gidicem artık
düzce deyim seyla cım.Biz sıcaktan pişiyoruz sen serin diyorsun. Hangi şehirdesin merak ettim.
öğlen yemeğim .
büyük bi kase yoğurt
1 şeftali
1 elma
2 kaşık kuruüzüm
2 ceviz
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı zerdeçal
1 paket vanilya.
bu aralar meyveli yoğurda taktım . çok severek yiyorum .maşallah ne güzel besleniyorsun :)
diyetdaşım sonunda bayram ve tatil dönüşünü toparladık galibaMerhaba kızlar
dün akşam regl oldum.
rumuz: Onclmelek
geçenhafta: 59.2kg
bu hafta: 58.8 kg
fark: 300 gr
şaşırdım hem reglm hemde gram da olsa azalmış ben şok :)))
bu aralar meyveli yoğurda taktım . çok severek yiyorum .
bıkana kadar yerim artık . sen de yesen ya . hem yaz günelirinde böyle serinletici şeyler yemek lazım .
gerçi azıcık üşüdüm hırkamı giydim üstüme şimdi. yoğurt soğuk geldi. üşüttü.
dün 1 kg a yakın yedim . bugün de 1 kg a yakın yedim yoğurdu. 3 kg lık almıştım. aşağıda dolaba koyuyorum .
diyetdaşım sonunda bayram ve tatil dönüşünü toparladık galiba
şimdi hedef 55 kg
oooooo süper bi öğün bence...öğlen yemeğim .
büyük bi kase yoğurt
1 şeftali
1 elma
2 kaşık kuruüzüm
2 ceviz
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı zerdeçal
1 paket vanilya.
Nee hırka mı biz tişörtle yanıyoyoruz gece uyuyamıyorum sıcaktan klima çocukları çarptı hastalar oğlanı dr götürdük dün kusuyor ateşi da varbu aralar meyveli yoğurda taktım . çok severek yiyorum .
bıkana kadar yerim artık . sen de yesen ya . hem yaz günelirinde böyle serinletici şeyler yemek lazım .
gerçi azıcık üşüdüm hırkamı giydim üstüme şimdi. yoğurt soğuk geldi. üşüttü.
dün 1 kg a yakın yedim . bugün de 1 kg a yakın yedim yoğurdu. 3 kg lık almıştım. aşağıda dolaba koyuyorum .
Yok canım siteye tekrar geri döndüğümde beri 62 idim 63 e çıktım ama bayramda değil ne oldu ise ondan sonra oldu.Canım ben senin kilonu 60 diye hatırlıyordum ne ara 63 oldun bayramda mı aldın ben mi yanlış hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?