Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Biz sıcaktan pişiyoruz sen serin diyorsun. Hangi şehirdesin merak ettim.

Sabah sporumu yaptım 50 dk tae Bo. Şimdi şehir merkezine iniyorum. Gelince listeyi yaparım. Sizlerde bildirimlerinizi bu arada tamamlarsiniz.

Rumuz:nslhn001
Geçen hafta:63.00
Bu hafta:62.700
Fark:---300

Kızlar listeyi saat 18 e kadar yaparım bilgilerinize.. herkese bol şans.
Canım ben senin kilonu 60 diye hatırlıyordum ne ara 63 oldun bayramda mı aldın ben mi yanlış hatırlıyorum

günaydın

rumuz: izole
başlangıç: 15.03.2017 67 kg
beslenme: düzensiz
spor: bu hafta yok
geçen cuma: 60,25
bu cuma: 59,25
fark: -1000 gr
%-1,659
vaaaaaaavvv süperrrrrr . tebrik ederim izole. mucuk .
Vanilyalı niye koydun anlamadım :))
meyveli yoğurt yaptım . kuru üzümlü şeftalili. vanilya koyarım ben . sen de dene bayılırsın. bazen sütümün içine de vanilya katarım ki. çocuklara da öyle yaparım arada. harika oluyor . dene bence.

Canım senin avantajın öğlen abartsan bile akşam yemeği yemiyorsun iki çatal ondan bir çatal bundan yiyorsun yersen o da yemek yerine geçmez
evet aynen öyle.
akşamları yemiyorum . dün akşam soğanlı 2 yumurtalı omlet yedim mesela. ekmeksiz . 200 kalori bi şey . ama işten çıkınca 9 a kadar oturmadım . 3 saat sürekli ayaktaydım . kızın peşinde. o yediğim de kalmıyordur .

bi görün canım .
Biz sıcaktan pişiyoruz sen serin diyorsun. Hangi şehirdesin merak ettim.
düzce deyim seyla cım.

böyle. sabah hiç güneş yoktu. çok çok serindi . 1 haftadır sabahları 10 a kadar güneşi görmüyoruz . çok çok serin oluyor

Eklentiler

• Adsız.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 43
maşallah ne güzel besleniyorsun :)
bu aralar meyveli yoğurda taktım . çok severek yiyorum .
bıkana kadar yerim artık . sen de yesen ya . hem yaz günelirinde böyle serinletici şeyler yemek lazım .
gerçi azıcık üşüdüm hırkamı giydim üstüme şimdi. yoğurt soğuk geldi. üşüttü.
dün 1 kg a yakın yedim . bugün de 1 kg a yakın yedim yoğurdu. 3 kg lık almıştım. aşağıda dolaba koyuyorum .

oh maşaallah benim gözüm aç karnım doysa yoğurtla mı geçindim derim daha fazla yerim o bnm ara öğünüm olacak ancak :)

öğlen yemeğim .
büyük bi kase yoğurt
1 şeftali
1 elma
2 kaşık kuruüzüm
2 ceviz
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı zerdeçal
1 paket vanilya.
oooooo süper bi öğün bence... afiyet olsun canım... en kısa zamanda bende deneyeceğim..

Nee hırka mı biz tişörtle yanıyoyoruz gece uyuyamıyorum sıcaktan klima çocukları çarptı hastalar oğlanı dr götürdük dün kusuyor ateşi da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…