Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

afiyet olsun cnm ya malesef haftasonları gezmelerden ötürü koy veriryoruz ama 1 hafta boyunca tutuyoruz o da hediyemiz olsun diyorum ama abartmamak lazım aslında :)))) ama dayanamıyoruzzzzz bende yedim yani pazar günü 2 de kahvaltı yaptım tek öğün durdum çünkü regl da şişirdi benii çarşambadan sonra rahatlıcam inşaallah regl bitiyor
evet canım . haklısın . hafta sonları ben hep abartırım zaten yıllar yılı.

öyle acıktım ki. sabah 1 yumurtalı menemen yedim. 100 -120 kalori kad ardı.
öyle acıktım ki seradan 1 salatalık buldum yedim. roka kopardım 2-3 dal yedim. ve midem kazınıyordu. 1 bardak 73 kalori kahve açtım . içiyorum . iyiyim şimdi.

ÖĞLEN YEMEĞİM;

KURU FASULYE
PİLAV
DOMATES SALATA AMA HEPSİ AZ AZ 1 ADET ÇAY
afiyet olsun şekercim.

ben de 5-6 kaşık yoğurt
2 küçük şeftali
2 küçük ekşi elma.
1 paket vanilya ile yoğurt yaptım . ama bu kez daha mükemmel oldu sanki.
açıktığımdan mı bilemedim ama . çok tatlı geldi yemesi.

şimdi markete gittim etiforum aldım . yarım paket yedim . çay ile.
bugün aldığım kaloriyi hesaplamayı düşünüyorum. hafta sonu baya bi kaçamaklı geçince.

canım benim . bildirim yapamadın ama . vermiş misin kilo.

ben cumartesi 53.7 idim. bu sabah 55.2 olmuşum. adet oldum dün . onun şişkinliği ve hafta sonu kaçamakları ile.
evet canim vermişim ama bugün büyük bdir bardak kola ve lokmalik gofret yedim oğlumla beraber.

mesmeser, zeze. sabahveben.
canimmm yalnız kalmisssin bugün MR çektirmeye gittim malatyaya cihaz bozulmuş adama arasaydiniz gelmezdim dedim o da gelir diye aramadık dedi sinir oldum haftaya çarşamba gidecem tekrar bu sicakta bosuna gittim

evet canim vermişim ama bugün büyük bdir bardak kola ve lokmalik gofret yedim oğlumla beraber.

canimmm yalnız kalmisssin bugün MR çektirmeye gittim malatyaya cihaz bozulmuş adama arasaydiniz gelmezdim dedim o da gelir diye aramadık dedi sinir oldum haftaya çarşamba gidecem tekrar bu sicakta bosuna gittim
adamın verdiği cevap ne kadar da sinir bozucu .
yalnızdım dün.

özlem de yok kaç zamandır.

dün akşam eve gidince 1 luppoo yedim.
2 yumurtadan menemen yedim.

işten çıkınca 3 saat parkta gezindim kızla. ama çok yorulmuştum ve aşırı acıkmıştım. eve çıkınca mamalara daldım işte. menemen ve luppooo

sabah yine 2 yumurtalı menemen.

öğlene 100 gr izmir tulum peynir . 20 zeytin
2 salatalık
2 kapya kırmızı biber
2 domates getirdim.
1 simit almayı düşünüyorum bunlara ilave.

adamın verdiği cevap ne kadar da sinir bozucu .
yalnızdım dün.

özlem de yok kaç zamandır.

dün akşam eve gidince 1 luppoo yedim.
2 yumurtadan menemen yedim.

işten çıkınca 3 saat parkta gezindim kızla. ama çok yorulmuştum ve aşırı acıkmıştım. eve çıkınca mamalara daldım işte. menemen ve luppooo

sabah yine 2 yumurtalı menemen.

öğlene 100 gr izmir tulum peynir . 20 zeytin
2 salatalık
2 kapya kırmızı biber
2 domates getirdim.
1 simit almayı düşünüyorum bunlara ilave.
afiyet olsun canım ben de bir dilim ekmek yarım pogaca yedim biraz da peynir.
bu aralar reyhan şerbetini çok yapıyorum bugün kayisi suyu yapacam dolaba koyuyorum iki sürahi bitiyor

reyhan şerbeti nasıl yapıyılor canım .afiyet olsun
teşekkürler canım.
bir deste kadar eğer büyükse yarısını yikiyorum tencereye bir bardak şeker bir çubuk tarçın bir tatli kaşığı limon tuzu koyuyorum üzerine bir lt den bir bardak fazla kaynar su dokuyorum şeker eriyen kadar karıştırıp içine reyhan koyup kapağını kapatıp soguyana kadar bekletiyorum sonra damak yazımıza göre su şeker ilavesi yapiyorum

20170718_100640-1.webp sabah sabah iki surahiden kalan bu tavsiye ederim yanına kurabiye pogacayla çocuklar baya sevdi

teşekkürler canım.
bir deste kadar eğer büyükse yarısını yikiyorum tencereye bir bardak şeker bir çubuk tarçın bir tatli kaşığı limon tuzu koyuyorum üzerine bir lt den bir bardak fazla kaynar su dokuyorum şeker eriyen kadar karıştırıp içine reyhan koyup kapağını kapatıp soguyana kadar bekletiyorum sonra damak yazımıza göre su şeker ilavesi yapiyorum
harika . eminim güzel oluyordur.
bi deste dediğn reyhan sanıyorum.
ilk cümlende geçen yani.

Günaydın kızlar. Konya çok güzeldi. Özellikle Konyalılar çok güzel insanlar çok sevdik. Hem Mevlana'yı ziyaret ettik hemde Cumartesi günü YHT ile Ankara'ya gidip geldik. Malum Amerikada YHT yok çocuklar çok özeniyordu bende trene bindirdim çok eğlendiler.
Bu arada sıcaktan bişey yiyemedim aynı kiloyla geri döndüm.

Eklentiler

• IMG_2422.webp
    IMG_2422.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_2461.webp
    IMG_2461.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_2495.webp
    IMG_2495.webp
    55 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_2503.webp
    IMG_2503.webp