Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilonuzu biliyorsanız, cumadan cumaya tartiliyoruz.1 haftadan önce tartılmiyor muyuz
cuma günleri kilo bildirim günü.Hangi gün tartiliyoruz
görelim bakalım seni de. boy 162 ise seni de bekliyoruz kilo verme yarışına. kaç yaşındasın. evli misin .çocuk var mı.1.62 boy ve 67.9 kilo. En az 5 kilo vermeliyim. Sonrasini sonra dusunuruz Yariş halinde olunca daha eglenceli olacak. Listeye beni de ekleyin
canım benim . bildirim yapamadın ama . vermiş misin kilo.selam kızlar kaç gündür yoktum geçmişi okuyamadım nasılsınız oğlum internetimden video izlemiş erken bitti.
diyete èlimden geldikçe dikkat ediyorum akşam yemeklerini yemiyorum meyve falan yiyorum cuma günü bildirim de yapamadım
ilk hafta listeye girilmiyor . sonraki hafta giriyorsun. ama her gün ne yedin ne içtin . menü bildirimi yapabilirsin. bu sabah ne yedin mesele. öğlen ve akşam. ara öğünler dahil.1 haftadan önce tartılmiyor muyuz
eşine geçmiş olsun kanel . canım başla artık . kendini daha iyi hissedeceksin .Merhaba kızlar
Eşimin rahatsızlığı ve benim iş yoğunluğu dolayısı ile gelemedim
.. diyet falan yok .. maalesef ..
Bu gün biraz dikkat ettim yediklerime .. artık yarın tam protein olarak başlayacağım .. çünkü kendimi hiç
İyi hissetmiyorum ..kilo vermem şart
cumartesi arkadaşımızın babyshower partisi vardı. düşünün artık. pastalar börekler çörekler kurabiyeler.
ohooooo yedim yedim.
dün de kahvaltıya gittik tanıdığımıza. ohooo. gözleme. su böreği. sarma. patates , patlıcan kızartma. sigara böreği. vs . ohooooooooooo
yine dünya yedim .hiç hayır demedim.