Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam canlarım..Umarım hepiniz iyisinizdir...Biz babamla uğraşıyoruz malum..sizleri bilgilendireyim diye geldim sadece..Çarşamba günü ağır bir ameliyat daha geçirecek..Lütfen dualarınızı esirgemeyin..İnşallah hayırlısıyla atlatır ve şifasına kavuşur..Sizleri özledim ama hiç buraya takılacak modda değilim..İnşallah her şey yoluna girer de mutlulukla yanınıza dönerim..Hepinizi çok öptüm..Mutlu haberlerle görüşmek üzere sağlıcakla kalın...

idare ediyor canım biz evdeyiz arada geziyor dönüyoruz hava sıcak çocuklarla olmuyor bide bahçe işlerimiz var.
maalesef bir kilo almışım ama kendimi derhal toplamam lazım
toparlarsin canim yazin toplasak kisin rahat ederiz inanki cnku yazin sicakken insanin cani bisey yemek istemio

canim benim bizde seni cok ozledik rabbim.i sallah babani sagkigina kavusturcak bunu en gonulden istiyorum sen de guclu ol canim ne zaman destege ihtiyacin olursa burdayiz allah yardimciniz olsun

çok gecmis olsun canım insallah herşey yolunda gider baban sağlığına kavuşur

Canım Allah ım acil şifalar versin inşallah iyi geçer ameliyatı babanın hayırlısıyla atlatırsınız canım

Selam kızlar

1 aydır yoktum yeni geldik evimize tatildeydik bu arada ve öncesinde gelemedim yoğunluktan

Kilom aynı bu sefer ama gitmeden önce almıştım zaten burada veririz inşallah

Herkesler iyidir inşallah yazın sakin olur buralar

sersum acil şifalar.

kızlar her birinizi çok özledim, ben de hiç giremiyorum.

okuyucuu 60 kiloda sabitim diyetdaşım şu aralar.
canm bizde seni ozledik sen neden gremiosun bakalim

hosgeldin cnm.evet yazin cidden sakin oluo ama var yine de bikac kisi

Kahvaltımı yazmıştım

Arada 1 şeftali az da üzüm yedim

Akşam karışık kızartma yanında buğdaylı cacık susuz

Makarna da yapmıştım ama yemedim çocuklara paylaştırdım

Sabah 6 km ve akşam 4 km yürüyüş

Bi süre yani yapabildiğim kadar günde 2 tur yürümeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…