benimde acilen başlamam lazım ama hava sıcak bayiyorKahvaltımı yazmıştım
Arada 1 şeftali az da üzüm yedim
Akşam karışık kızartma yanında buğdaylı cacık susuz
Makarna da yapmıştım ama yemedim çocuklara paylaştırdım
Sabah 6 km ve akşam 4 km yürüyüş
Bi süre yani yapabildiğim kadar günde 2 tur yürümeyi düşünüyorum
Selam canlarım..Umarım hepiniz iyisinizdir...Biz babamla uğraşıyoruz malum..sizleri bilgilendireyim diye geldim sadece..Çarşamba günü ağır bir ameliyat daha geçirecek..Lütfen dualarınızı esirgemeyin..İnşallah hayırlısıyla atlatır ve şifasına kavuşur..Sizleri özledim ama hiç buraya takılacak modda değilim..İnşallah her şey yoluna girer de mutlulukla yanınıza dönerim..Hepinizi çok öptüm..Mutlu haberlerle görüşmek üzere sağlıcakla kalın...
geçmiş olsun arkadaşım... Allah şifa versin tez vakitte inşallah..hayırlı sabahlar dün akşam 2 semaver çay içmişimdir birde üzerine dondurma yedim şuan gribim
sabah kahvaltım;
1 dilim kepek ekmeği
1 çay
gecmis olsun canimhayırlı sabahlar dün akşam 2 semaver çay içmişimdir birde üzerine dondurma yedim şuan gribim
sabah kahvaltım;
1 dilim kepek ekmeği
1 çay
hoşgeldin biraz sakiniz bu aralar ama pişman olmazsinkolay gelsin herkese
bende ramazan bitimi anlamsız bir şekilde kilo aldım oysaki spor da yapıyorum ama gittikçe artıyor gibi. aranıza katılmak isterim
hosgeldin aramiza. Dikkat ettigin ve spor yaptigin halde kilo mu aliosunkolay gelsin herkese
bende ramazan bitimi anlamsız bir şekilde kilo aldım oysaki spor da yapıyorum ama gittikçe artıyor gibi. aranıza katılmak isterim
hoşgeldin biraz sakiniz bu aralar ama pişman olmazsin
hosgeldin aramiza. Dikkat ettigin ve spor yaptigin halde kilo mu aliosun
tebrikler canım inşallah hep beraberitiraf etmek gerekirse ramazanda çok pilav vs tükettim bunların dönüşü kötü oldu :S
ama dünden itibaren diyetteyim
:
hiç sorma diyetdaşım. her perşembe akşamı annem çok güzel bir yemek yapıyor benim de.diyettaşım bende 58 lerde dolaşıyorum cuma günü oluyor 59 oluyor :)))))
benimde acilen başlamam lazım ama hava sıcak bayiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?