Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bizi bağrına basan güzel Konyalılara minnettarım.

Bavulumu trene kadar taşıyan otobüs şoförünü, Ömer'le trencilik oynayan Hızlı tren yolcularını, Gittiğimiz çoğu yerlerde çocuklar misafirimiz deyip çocuklardan para almayan güzel gönüllü insanları hiç unutmuycam. #gönüllerşehrikonya da çok güzel bir haftasonu geçirdik. Karşıma iyi insanları çıkaran Rabbime şükürler olsun. Elhamdülillah. inşallah yine gideriz

Bizim ülkemiz de insanları da çok güzel...
arada kötüler tabiki olacak ama genel olarak iyiyiz biz dimi yaaa... Allah daim etsin inşallah..
gezmelerinin keyifli geçmesine de çok sevindim canım.. iyi eğlenceler..

ayy bende çok gitmek istiyorum konya ya ne iyi yapmışsınız

Bizim ülkemiz de insanları da çok güzel...
arada kötüler tabiki olacak ama genel olarak iyiyiz biz dimi yaaa... Allah daim etsin inşallah..
gezmelerinin keyifli geçmesine de çok sevindim canım.. iyi eğlenceler..
Dünyayı gezmiş her tür milletten insan tanımış biri olarak söylüyorum, Türk milletinin bir benzeri yok dünyada.

iyi bir tatil olmuş cocuklarda örnek alır bize de kısmet olsun inşallah

Günaydıınnnnnn...:)
Buralar ne kadarda sessiz sakin oldu bu aralar...
kızlar ben bu sabah ciddi ciddi Karatay diyetine başladım.. Diyetisyene gidecektim bana biraz pahalı geldi...(malum düğün yapacaz, para lazım..) Dün bir spor salonuyla konuştum maşallah orası da uçmuş.. dedim ki kendi kendime; ben bu işi halledebilirim.. bende nette yaptığım incelemede Karatay Diyetini kendime en uygun olarak buldum.. ayrıca İnsülin direncine de iyi gelen bir diyet olduğu yazıyordu. İnternetten kitabını da sipariş ettim.. onuda okuyacağım. belki çok hızlı olmaz ama elbet olur...
Kahvaltım:
2 adet haşlanmış yumurta
4 adet gün kurusu
7 zeytin
2 dilim süzme peynir
birazcık ceviz
yeşil çay (ama zaman yetmediği için çok az içebildim..)

kolay gelsin canım insallah düğünden önce istediğin kiloya ulasirsin

günaydın arkadaşlar
dün bakıcımız ile yollarımızı ayırdık . kırılmadan darılmadan diyerek biraz çocuklara çeki düzen vereceğim dedim.
ve iş yerindeyim bugün iki küçük ile. mecburen. büyük yaz okulunda bu cuma son onun da
neyse önce 4 ay ücretsiz izin hakkım kalmış . onu kullanacağım . 16 kasım a kadar
eğer daha önce işlerimi yoluna koyar ve kıza bi bakıcı ya da kreş ayarlarsam daha önce dönerim işe. şimdilik böyle.
ipad ı buluncaya kadar da buralara gelemem . hafta sonuna kadar buralardayım . ama yine çok giremem . çocuklar yanımda.
az önce küçük kızımı aşağıda uyuttum. 1 saate yakın uyur umarım. bi boş anım yok geldiğimden beri. yağmur da yağıyor. ayakkabıları ıslatmış. yedek 2 çanta getirdim . çoraptan çamaşıra . bez ıslak mendil vs
cuma gününe kadar böyleyim .
sabah 2 yumurtalı domatesli omlet
öğlen çiğ köfte dürüm .
malesef yemek de saçma oldu bugün .

memnun değil miydin sen çalışıyorsun nasıl bakacaksınız

Allah kolaylık versin.. biraz zor geçecek bu ara senin için belli... kolaylıklar diliyorum sana arkadaşım...

hayırlı sabahlar canlar nasılsınız dünden bu yana kuyruk sokumu yeri ağrıyor oturamıyorum resmen ama malesef masabaşı çalışıyorum napıcam bilmiyorum geçenlerde damacana kaldırdım ondan oldu herhalde diye düşünüyorum çok ağrıyorrrrrrrr

geçmiş olsun canım acaba kıl dönmesi olabilir mi doktora git istesem ihmal etme kendini

çok geçmiş olsun canım.. bi ara bende de olmuştu o ağrı. ama geçti zamanla. olmuyor artık. neden kaynaklanıyordu bilmiyordum bile.. ama sen git bi dr a anlat derdini.. benim gibi yapma...
acil şifalar canım..

geçmiş olsun canım acaba kıl dönmesi olabilir mi doktora git istesem ihmal etme kendini

çok geçmiş olsun canım.. bi ara bende de olmuştu o ağrı. ama geçti zamanla. olmuyor artık. neden kaynaklanıyordu bilmiyordum bile.. ama sen git bi dr a anlat derdini.. benim gibi yapma...
acil şifalar canım..

haklısınızz bnmde zamanla geçicek sanırım bir kere daha olmuştu ama ağrının neresi olduğunu anlamamıştım şimdi birde damacana taşıyınca hay aklıma arttı bildiğiniz oturamıyorum çalışamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…