Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

cok sevndim canm hadi hayirlisi benm de kuzenim izmirde editor unlu bi yayinevinde cok guzel bisey kitaplarla ic ice ol.ak bu arada ozelden yaziorum

Dayanamadım aldım hemen :) şeftalili olan biraz daha kalorisi düşük canım bu dondurmalar aslında 1 porsiyon meyveye eşit kalorisi A aaadddaaa

Sutasin limon parçacıklı yoğurtlarina da bayıldım kalorisi hemen hemen aynı dondurmalar ile tadı harika :)

hoşbuldum canım babaannem ameliyat oldu onunla uğraştık vs derken topiğe adapte olamam diye yazmadım. ama şimdi artık buradayım tamamen.
Çok geçmiş olsun canım.. allah bir daha göstermesin...
Artık buradasinya...
Kızlar ben bugün oglende güzel yedim.. onun için akşam yemeğinde yarım yağlı süte 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi+1 yemek kaşığı kadar besfit+2 gunkurusu+ cok az da kuru üzüm karıştırıp yedim.. fazla mı oldu akşam için bilemiyorum ama 2,5 saat oldu ve halaaa acikmadim...

teşekkür ederim amin canım

hayırlı sabahlar kızlar;

eveeeeeeet regl oldum dün akşam nasıl ağrım var bilinmezzz şuan karnım o kadar şiş ki kendimi 100 kilo gibi görüyorum :)))))))))) ama geçen haftaki kilom harikaydı inşaallah regl bitince ona döneceğim çünkü emeğimin karşılığı o :))) resmen kabullenemiyorum kendimi :)))

bu arada diyettaşım neredeee yaa izole

aynen de ole:)

canim cok yedigin zamanlarda aksam meyve agirlikli bi ogun tuketme istersen dorek tavuk salata tuket ki yaglara donusmeden gitsin

bravoooo sana bi bitsin regl hariki oluo insan:)

günaydın kızlar

öğlen

tavada yumurta
1 dlim tb ekmeği
peynir
yeşil zeytin
domates
biber

biraz önce

1 sade türk kahvesi

akşam bizimkiler pide yaptıracakmış sadece 1 öğün olarak kaçamak yapacağım.

arada da A aaadddaaa nın dediği dondurmadan yiyeceğim :) bal bademlisi harika. birde vişnelisini deneyeceğim :)

Benim de favorim o :) visneli de yedim bi tek seftalili yemedim bugun de marketten bi suru aldim:)

Bnde sabah 1 dilim ekmek 1 dilim hindi fume oeynir ve bi bardak ayran oglen yemwgim kahvalti yaptik esimle
1 dikim ekmek
Peynir
4 zeytin
Bir yumurta seklinde ikindide bi tane
Bal bademli dondurmamdan
Bikac badem leblebi
Aksam karpuz arkadastaydim bir bardak ayran

tünaydın kızlar

öğlen

2 dilim tb ekmeği
2 biber
çeyrek domates
bir parça beyaz peynir
bir parça tulum peyniri
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin

Selam kızlar.. misafirim vardı dün.aksamdan yatılı.. akşam yemeğinde ekmek siz abartmadan yedim ama bu sabah kahvaltı biraz güzel oldu tabi aman napim canım.. arada olur o.kadar dimi? telafi sini yaparız ama sıkıntı.yok... leslie yaparım akşam üstü... hallederim

Hallderiz canm ya ben de bugun esim evdeydi kacirdim biraz ama napalim o kadar olur yarin i sallah telafi edicez

Gunaydin kizlar sun azcik kacirdim bugun insallah toplamak icinnprotein agirlikli beslenim diorum bir de sogan kurune basladim.bugun saracoglunun miyomlarim.icin ins midemi yakmaz sogan suyu gecen defa yaptigimda yanmisti

Günaydın kızlar... sabah 8 de kahvaltı: 3 kaşık yulaf ezmesi+1 kaşık nesfit +2 gün kurusu+ yarım çorba kaşığı kuru üzümle hazırladığım müsli... 10 dk önce de 1 sade kahve...

Gunaydin kizlar sun azcik kacirdim bugun insallah toplamak icinnprotein agirlikli beslenim diorum bir de sogan kurune basladim.bugun saracoglunun miyomlarim.icin ins midemi yakmaz sogan suyu gecen defa yaptigimda yanmisti
canım soğan suyu soğanın haşlanmasıyla yapıluyor diye biliyorum.. haşlanınca yakar mı mideyi? ben mi yanlış biliyorum yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…