cok sevndim canm hadi hayirlisi benm de kuzenim izmirde editor unlu bi yayinevinde cok guzel bisey kitaplarla ic ice ol.ak bu arada ozelden yaziorumdaha önce bir kaç kere editörlük yapmıştım ancak hakkım yenip paramı alamamıştım şimdi pamuk gibi bir yazar ile kişisel olarak ikinci kitabımızın editörlüğü bitmek üzere bugün şükür paramın bir kısmını aldım. çok çok memnun kaldığım biri oldu daha da çalışacakmışız kendisi ile :)
amin canım teşekkür ederim :) okudum teşekkürlercok sevndim canm hadi hayirlisi benm de kuzenim izmirde editor unlu bi yayinevinde cok guzel bisey kitaplarla ic ice ol.ak bu arada ozelden yaziorum
Çok geçmiş olsun canım.. allah bir daha göstermesin...hoşbuldum canım babaannem ameliyat oldu onunla uğraştık vs derken topiğe adapte olamam diye yazmadım. ama şimdi artık buradayım tamamen.
teşekkür ederim amin canımÇok geçmiş olsun canım.. allah bir daha göstermesin...
Artık buradasinya...
Kızlar ben bugün oglende güzel yedim.. onun için akşam yemeğinde yarım yağlı süte 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi+1 yemek kaşığı kadar besfit+2 gunkurusu+ cok az da kuru üzüm karıştırıp yedim.. fazla mı oldu akşam için bilemiyorum ama 2,5 saat oldu ve halaaa acikmadim...
Saol canımmm.... günaydın :)
aynen de ole:)Dayanamadım aldım hemen :) şeftalili olan biraz daha kalorisi düşük canım bu dondurmalar aslında 1 porsiyon meyveye eşit kalorisi A aaadddaaa evet bnde meyve yerine tuketiorum bnde bademlisini cok sevvdim:) yogurtlu limonluyu da yedim meyveli yogurt o da cok guzel
Sutasin limon parçacıklı yoğurtlarina da bayıldım kalorisi hemen hemen aynı dondurmalar ile tadı harika :)
canim cok yedigin zamanlarda aksam meyve agirlikli bi ogun tuketme istersen dorek tavuk salata tuket ki yaglara donusmeden gitsinÇok geçmiş olsun canım.. allah bir daha göstermesin...
Artık buradasinya...
Kızlar ben bugün oglende güzel yedim.. onun için akşam yemeğinde yarım yağlı süte 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi+1 yemek kaşığı kadar besfit+2 gunkurusu+ cok az da kuru üzüm karıştırıp yedim.. fazla mı oldu akşam için bilemiyorum ama 2,5 saat oldu ve halaaa acikmadim...
bravoooo sana bi bitsin regl hariki oluo insan:)hayırlı sabahlar kızlar;
eveeeeeeet regl oldum dün akşam nasıl ağrım var bilinmezzz şuan karnım o kadar şiş ki kendimi 100 kilo gibi görüyorum :)))))))))) ama geçen haftaki kilom harikaydı inşaallah regl bitince ona döneceğim çünkü emeğimin karşılığı o :))) resmen kabullenemiyorum kendimi :)))
bu arada diyettaşım neredeee yaaizole
Benim de favorim o :) visneli de yedim bi tek seftalili yemedim bugun de marketten bi suru aldim:)günaydın kızlar
öğlen
tavada yumurta
1 dlim tb ekmeği
peynir
yeşil zeytin
domates
biber
biraz önce
1 sade türk kahvesi
akşam bizimkiler pide yaptıracakmış sadece 1 öğün olarak kaçamak yapacağım.
arada da A aaadddaaa nın dediği dondurmadan yiyeceğim :) bal bademlisi harika. birde vişnelisini deneyeceğim :)
bende biber alırken 3 tane daha aldımBenim de favorim o :) visneli de yedim bi tek seftalili yemedim bugun de marketten bi suru aldim:)
Hallderiz canm ya ben de bugun esim evdeydi kacirdim biraz ama napalim o kadar olur yarin i sallah telafi edicezSelam kızlar.. misafirim vardı dün.aksamdan yatılı.. akşam yemeğinde ekmek siz abartmadan yedim ama bu sabah kahvaltı biraz güzel oldu tabiaman napim canım.. arada olur o.kadar dimi? telafi sini yaparız ama sıkıntı.yok... leslie yaparım akşam üstü... hallederim
canım soğan suyu soğanın haşlanmasıyla yapıluyor diye biliyorum.. haşlanınca yakar mı mideyi? ben mi yanlış biliyorum yoksa..Gunaydin kizlar sun azcik kacirdim bugun insallah toplamak icinnprotein agirlikli beslenim diorum bir de sogan kurune basladim.bugun saracoglunun miyomlarim.icin ins midemi yakmaz sogan suyu gecen defa yaptigimda yanmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?