Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

inşaallah cnm teşekkür ederim haklısın iyi insanlar ama yaranılmıyor

Bnde ikindi de 1 bardak sur su yeni cikanlardan protein orani arttirilmis olanlardan yanina 8 badem
Aksam da kaba yemegi bi dilim ekmek ve cacik

Canim bunlar senin dun boyunca yediklerin mi

Evet canım benim yemek yeme işim öğlen 3 gibi başlıyor akşam 7-8 gibi de bitiriyorum geri kalan saatlerde açlık orucu uyguluyorum bu leptin hormonu için. Artı iş yerinde öyle düzenli yemek yeme şansım yok bir restoranda müdürüm garsonuyla müşterisiyle uğraşırken oturup yemek yiyecek vakit yok hiç. :/

Dün yediklerim:
1 çay bardağı çikolatalı smoothie
Bol su
1 beyaz peynirli tost
6-7 patates kızartması

Başka bir şey yemedim sanırım hatırlamıyorum ya da. Dün sabah +200 gram fazlaydım önceki gün çok karbonhidrat yüklenmiştim. Bu sabah attım o 200 gramı yeniden 54.7'im. Darısı 53'lere artık hadi bakalım.

bu kadar az yemen metobilizmani cok yavaslatmaz mi cnm

selam kızlar... şimdi bakma şansım oldu buraya..
sabah 2 küçük dilim tam bugday ekmeği ile yapılmış yağsız kaşarlı tost+yarım bardak yarım yağlı süt
öğlen ise; 1 fırında pişmiş but+200 ml ayran+2 minik dilim tam bugday ekmeği..
akşam ise: bir küçük tabak türlü yemeği (zeytinyağlı)+küçük bi kase yoğurt yemeyi planlıyorum...
ara öğün yapmama kararı aldım. sadece sabah 9.30- 10 gibi sadece kahve içiyorum...(ondanda vazgeçemem yani..)

cok guzel canim tam diyetlik menu

öğlen yemeğim;

sebze çorbası
tel şehriye peynirli
biber patlıcan patates kızartmasından azıcık yanına aldım dayanamadım

4 gibi bir küçük halley yedm :) hasta olacam dur diyemiyorum kendime
bnde oldum cok sukur hep kuru uzum ve cevizke batirmisyim ihtiyacimi:)

Ben saat 8 da 1 tabak türlü yemeği yedim sadece.. acikma olasılığım yüksek tabi 1-2 saate... tarcinli süt mu içsem diyorum.. yada başka bir.oneriniz var mı kızlar?

Bende ikindi de bir bardak sutlu kahve bir avuc dolusi leblebi yedim arkadasim getirmis corumdan yenirdi yani 10 ader badem 1 yemek kagi kuru uzum aksam da yemek yemedim bunlar kesti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…