Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tünaydın kızlar :)

dün

ara öğün

1 fincan sade türk kahvesi
1 adet yoğurtlu vişneli dondurma
akşam

1 çorba kasesi salata

ev yapımı galete unlu tavuk

2 kepçe mantar çorbası

ara

1 sade türk kahvesi

1 tane sütaş limonlu yoğurt

1 şişe sade soda

Bugün

Öğleden önce

1 büyük fincan sade türk kahvesi

öğlen

2 dilim tam tahıllı ekmek

1 çay kaşığı tahin-pekmez

4 yeşil zeytin

Çeyrek domates

2 biber

Peynir

Haşlanmış yumurta

canım soğan suyu soğanın haşlanmasıyla yapıluyor diye biliyorum.. haşlanınca yakar mı mideyi? ben mi yanlış biliyorum yoksa..
yakiyo canm aynen de oyle gerci hassas mideleei yakio ama cok faydali katlancam artik biraz

Bugün

Öğleden önce

1 büyük fincan sade türk kahvesi

öğlen

2 dilim tam tahıllı ekmek

1 çay kaşığı tahin-pekmez

4 yeşil zeytin

Çeyrek domates

2 biber

Peynir

Haşlanmış yumurta
normal beslenmeye gecmissin canim cok iyi

Bnde oglen salta ve firinda hindi gogus yedim bi saat snra kahve icerim sabah da 2 yumurtali menemen yemsitim

Ikinide 10 badem 1 ceviz ve 3 kayisi yedim anca bastirdi tatli ihtiyacimi :) baska da bisey yemedim ve yuruyus yaptim

Günaydııınnnnnnnn......
Günlerdir dün gece deliksiz bir uyku çektim ve bugün harika hissediyorum..
sabah yulaf ezmesi ve kuru meyvelerle hazırladığım müslimi yedim.. 2 bardak çayımı da içtim...şimdi mesaiye kaldığım yerden devam...

Afiyet olsun cnm

Bende bugun cok kotuyum dun geceden midem berbat yerimden kalkmaiorum salgin varmis bu aralar
aaaa çok geçmiş olsun... her sene böyle bi salgın çıkıyor maalesef...
böyle bi durumda ne iyi gelir pek bilgim yok ama sanırım mide sıkıntılarında nane+limon çayı dimi? Allah şifa versin canım. geçip gitsin biran önce inşallah...

Selam arkadaşlar..Sanırım duydunuz maalesef babamı kaybettik..Ameliyattan çıktı ama 2 gün sonra solunum yetmezliğinden vefat etti..Tek tesellimiz çok yatmadı, acı çekmedi yoğun bakımda uyuyarak vefat etti.çok zormuş Allahım sabır versin.10 gün oldu bile ..Annemi bana getirdim toparlanmaya çalışıyoruz..Hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..Allah hepinizden razı olsun..Bir süre daha gelemeyeceğim..görüşmek üzere...

Duyduk canım... Allah'ım büyük sabır versin. Mekanı cennet olsun.. Nurlar içinde uyusun inşallah...Çok zor evet..Metanetli olmak zorundasınız ama... Allah anneciğine uzun ömürler versin.. Başınız saolsun canım..
arada kafa dağıtmak içinde olsa uğra buralara..ne zaman istersen canım...

amin canm cok sagol bnde nane limonlu su yaptim bol bol onu ictim suanda cok sukur daha iyiyim

rabbim binlerce sabir versin cok cok zor Allah hayirli olum vermis canim aci cekmemis nurlar icinde yatsin ne zaman destege ihtiyacn olursa biz burdayiz

Bende bugun cok kotuyum dun geceden midem berbat yerimden kalkmaiorum salgin varmis bu aralar
çok geçmiş olsun canim salgın hastalıklar çok zor biri iyileşiyor diğerine bulaşıyor insallah iyi olursun bizde de eşim hasta oldu bulantı kusma ateş ishal hala etkisi sürüyor bu akşam da küçük kızım ishal olmuş inşallah çok uzun sürmez.
tekrar geçmiş olsun canısı

Basın sağ olsun Allah sana da annene de sabır versin inşallah mekanı cennet olsun

Geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin inşallah...

Günaydııınnnnnn....
Beslenme konusunda dikkat etmeye devam ama spor olayını oturtamadım halaa...
onuda bi başarsam çok daha iyi olacak ama akşam eve yorgun düşüyorm.. bişey yapmak gelmiyor içimden.. aslında spor yapsam yorgunluğuda atacağımı bildiğim halde yok yanii...

ayy canm isten gekimce zor gerci insan bi alisimca bi daha birakamio bem bugun cikamadim yuruyuse ama tum gun temizlik yaptim baya yoruldum ondan sanirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…