Bnde bikac gndur can skintisindan hep yedim biri artik bama dur desin bnce tatilde almadgim kiloyu evde alcam nerdeyse odemden yuzum gozum sisti yag olarak almadigimi dusunuorum ama odem olustu
Günaydın kızlar...
Regli oldum bu sabah.. bende diyorum 2 gündür neden iştahım açık.. yaklaştığını farketmemişim bile..
Dün akşam gayet güzel yedim. canım kahvaltı yapmak istedi. dün akşam öyle takıldım.. ama bu sabah bir kase yoğurt+1 yumurta+ 2 gün kurusu yedim..2. bardak çayımı içiyorum şimdi iş yerimde.. Öğlene kadar belki sade kahve içerim heralde..
İşler çok yoğun, ağrım da çok bugün. bakalım nasıl akşam olacak..
dağıtmamaya dikkat ediyorum.. tam konsantrasyonla...gözünaydın diyelimmm regl dan sonra toparlarsın
su toplamıştır vücut.. sıkıntı yapma.. geçer..ama kilo aldım ya öyle hissediyorumtartılmadım cuma bakıcam
su toplamıştır vücut.. sıkıntı yapma.. geçer..
aynen canm bu ara yogunluk gircek i sallah toplarimsıkma canını geçiyor topla kendini o psikolojiden kurtul ilk sonra rahatlıyorsunn
regl bitsin iyice rahtlarsin canm uzulme hepmizde o donem bikac gun yeme krizleri meydna gelio bnde bu aralar cok acim ama nasi tutuorum ke dimi blmiorum acliktan olerek uyuyorum resmen ayrn iciorum amaGünaydın kızlar...
Bu ara regl döneminde olduğum için iştahım açık haliyle.. Akşam güzelce yedim maalesef...çok üzgünüm ama yaptım yani... Sabah hemen yulaf ezmesi ve taze meyvelerden hazırladığım müslimi yedim.. tarçınlı suyumu da hazırladım.. gün boyu tarçınlı suya talim... öğlene kadar 1 sade kahve içerim.. sonra öğlen yemeğine artık.. ara öğün olayını kaldırdım ben.. dr ara öğün yapma dedi... iyi de oldu. zorlanmıyorum hiç.. kilo anlamında giden net bişey yok henüz ama bu regli dönemimde öyle ciddi şişlikler yaşamadım. demek ki vücut su tutmuyor artık... ödem olayım yok çok şükür...
uzun zamandır before&after resmi paylaşmıyordum :)
Günaydın kızlar...
Bu ara regl döneminde olduğum için iştahım açık haliyle.. Akşam güzelce yedim maalesef...çok üzgünüm ama yaptım yani... Sabah hemen yulaf ezmesi ve taze meyvelerden hazırladığım müslimi yedim.. tarçınlı suyumu da hazırladım.. gün boyu tarçınlı suya talim... öğlene kadar 1 sade kahve içerim.. sonra öğlen yemeğine artık.. ara öğün olayını kaldırdım ben.. dr ara öğün yapma dedi... iyi de oldu. zorlanmıyorum hiç.. kilo anlamında giden net bişey yok henüz ama bu regli dönemimde öyle ciddi şişlikler yaşamadım. demek ki vücut su tutmuyor artık... ödem olayım yok çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?