Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar...
Regli oldum bu sabah.. bende diyorum 2 gündür neden iştahım açık.. yaklaştığını farketmemişim bile..
Dün akşam gayet güzel yedim. canım kahvaltı yapmak istedi. dün akşam öyle takıldım.. ama bu sabah bir kase yoğurt+1 yumurta+ 2 gün kurusu yedim..2. bardak çayımı içiyorum şimdi iş yerimde.. Öğlene kadar belki sade kahve içerim heralde.. :KK39:
İşler çok yoğun, ağrım da çok bugün. bakalım nasıl akşam olacak:işsiz:..

Günaydın kızlar...
Regli oldum bu sabah.. bende diyorum 2 gündür neden iştahım açık.. yaklaştığını farketmemişim bile..
Dün akşam gayet güzel yedim. canım kahvaltı yapmak istedi. dün akşam öyle takıldım.. ama bu sabah bir kase yoğurt+1 yumurta+ 2 gün kurusu yedim..2. bardak çayımı içiyorum şimdi iş yerimde.. Öğlene kadar belki sade kahve içerim heralde.. :KK39:
İşler çok yoğun, ağrım da çok bugün. bakalım nasıl akşam olacak:işsiz:..

gözünaydın diyelimmm regl dan sonra toparlarsın

mrhaba kızlar yazlığa kaçtım bir kaç gündür derken misafirimde vardı enerji depolayıp geldim. tabi orada dikkat edemedim haliyle.

öğlen
2 parça peynir
1 dilim salam
2 dilim tb ekmeği
3 zeytin
domates
biber
tavada yumurta

ara
1 adet eti bitter stick
1 büyük fincan türk kahvesi

akşam

2 uskumru filota(1 balığa denk)
3-4 yk salçalı tam buğday makarna
2 acı turşu biber
marul salatası

biraz önce

yogo şeftalili yoğurtlu dondurma.

uskumruyu bimden aldım 4 tanesi 7.5 tl gibi bir rakam hem lezzetli hemde temizlenmiş at tavaya pişir şeklinde :)

uzun zamandır before&after resmi paylaşmıyordum :)

21074128_1091978510937631_742958441_n.jpg

1 çay bardağı süt

2 yk kfileks diyet kahvaltılık gevrek

1 şişe sade soda

ve sodalı yeşilçayımı da içtim gün bitti benim için

Günaydın kızlar...
Bu ara regl döneminde olduğum için iştahım açık haliyle.. Akşam güzelce yedim maalesef...:olamaz: çok üzgünüm ama yaptım yani...o_O Sabah hemen yulaf ezmesi ve taze meyvelerden hazırladığım müslimi yedim.. tarçınlı suyumu da hazırladım.. gün boyu tarçınlı suya talim...:KK39: öğlene kadar 1 sade kahve içerim.. sonra öğlen yemeğine artık.. ara öğün olayını kaldırdım ben.. dr ara öğün yapma dedi... iyi de oldu. zorlanmıyorum hiç..:KK39: kilo anlamında giden net bişey yok henüz ama bu regli dönemimde öyle ciddi şişlikler yaşamadım. demek ki vücut su tutmuyor artık... ödem olayım yok çok şükür...:dua: Hoppa

Günaydınnn :)

Ara vermiştim buraya tekrar geleyim dedim :)
Diyetime 1.5 aydır devam ediyorum. o sürede kilo veremedim maalesef son 2 haftadır biraz incelme oldu ama
bende sabah kahvaltımı paylaşayım ozaman:)

sabah:
08.30

Peynir
Zeytin (5 adet )
1 adet salatalık
3 adet çeri domates
2 adet sivri biber
biraz maydanoz
küçük bir dilim eski kaşar
tam değil yarım hiç değil çeyrek simit :)
normalde yeşil çay içiyorum ama bugün normal çay içtim.

şimdi kuru kayısı yada kuru incir yiyeceğim 1 adet yanına yine çay :P

Günaydın kızlar...
Bu ara regl döneminde olduğum için iştahım açık haliyle.. Akşam güzelce yedim maalesef...:olamaz: çok üzgünüm ama yaptım yani...o_O Sabah hemen yulaf ezmesi ve taze meyvelerden hazırladığım müslimi yedim.. tarçınlı suyumu da hazırladım.. gün boyu tarçınlı suya talim...:KK39: öğlene kadar 1 sade kahve içerim.. sonra öğlen yemeğine artık.. ara öğün olayını kaldırdım ben.. dr ara öğün yapma dedi... iyi de oldu. zorlanmıyorum hiç..:KK39: kilo anlamında giden net bişey yok henüz ama bu regli dönemimde öyle ciddi şişlikler yaşamadım. demek ki vücut su tutmuyor artık... ödem olayım yok çok şükür...:dua: Hoppa
regl bitsin iyice rahtlarsin canm uzulme hepmizde o donem bikac gun yeme krizleri meydna gelio bnde bu aralar cok acim ama nasi tutuorum ke dimi blmiorum acliktan olerek uyuyorum resmen ayrn iciorum ama

Günaydın kızlar...

ÜZÜLME SIKINTI YOK DEVAM :)))

Back
X