Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Slm kızlar islerimin yoğunluğundan kaynaklı gelemiyorum zaten buralar hala sakin inşallah iki haftaya kadar biter gelirim

Kizlar slm nasilsiniz yavastan toparlariniriz insallah topikte ozleniosuniz:)

Selam kızlar.. geçmiş bayramınız mübarek olsun. Benim 10 günlük tatil çok yoğun geçti.. nete hiç girmedim diyebilirim o derece yani
Balıkesire bugün döndüm.. 19 saat otobüs yolculuğu çektim. Müthiş yorgunum yarın mesai başlıyor inşallah. Diyet konusuna hiç dikkat etmedim ama almamisim da.. verme misim de tabiki.. bu da iyi bisey tabiki..
Yeme içme islerine dikkat etmeye devam tabiki.. düğünüme tam 1 ay kaldı. Istediğim kiloya inemedim.. olmadı ama yine de durmak yok. Aynen devam edeceğim..

selam kızlar..nihayet buraya gelme isteğim geldi..yanlış anlamayın sizleri özledim ama diyet modum anca geldi..artık kendimi toparlamalıyım..1 ay geçti bile hayat çok acımasız zaman su misali..Allah babamı cennetine kabul etsin inşallah...
kilo durumun inişli çıkışlı..birkaç güne kadar regl olucam sonrasında buradayım inşallah...nöbetler başladı ama kendimi nöbette tutuyorum..bir düzen almam lazım..inşallah sizlerle eski motivasyonuma dönerim..hepinizi öpüyorum..

Canım Allah sabırlık versin.. hayatın gerçekleriyle karşılaşınca ağır geliyor ilk etapta ama sonra biraz alışılıyor.. birazcik ama..
Valla bende artık herkesin burada olmasını istiyorum.. çok sessiz sakın kaldı buralar.. gelin artık yaww

hosgeldin canim sen cok guzlu bi bayansin en kisa surede herseyi insallah toplicaksin Allah babacigina tekrar gani gani rahmet eylesin kalanlara sabir versin hayat acimasiz evet zaman gecio ama gecmese o acilar da asla unutulmaz o yuzden insallah gecicek

Hosgeldin canm su bir ay artik iyice kis yemekleri hatta cok tavsoye etmesem de isvec diyeti falan mi yaosan birdenbire gitse en azindan dugun icin:)

Günaydıınnnn.....
sabah kahvaltım..: 2 adet yumurta + 2 gün kurusu+ 5-6 zeytin..
Ara öğün yapmıyorum.. Sadece 1 sade kahve içerim..

detoks diyetlerle harekete geçirebilirsin bence düğüne kadar canım..
Amin canım sağol..mevsim dönüyor artık gelirler bence de
hoşbuldum..Allah razı olsun canım..Güçlü olmaktan da sıkılıyor insan bazen..bıraksam gitsem kendimi diyorum ama olmuyor..Bitmese de azalacak inşallah..Allah sabrını veriyor çok şükür..

detoks diyetlerle harekete geçirebilirsin bence düğüne kadar canım..
Bende aynen öyle yapacam canım.. olduğu kadar artık..
beni bilen zaten böyle bilir.. oldum olası balık etliyimdir.. ama son aylarda balık etin üzerine çıkar gibi olduğum için rahatsızlık duymaya başlamıştım. korse felan hallederiz düğünde de artık..

halledersin sen canım

merhaba kızlar tatil di bayram dı derken sanırım herkesler gitmiş :)
geömiş bayramınız mübarek olsun ..

Artık toparlanma vakti salmamalıyız bugün işe başladım uzun tatil zamanım vardı.

regl olucam sanırım onu atlatım tam gaz devam edicem. kendimi düzenleme adına tatilde uzunca düşündüm ve atağa geçmeye karar verdim. havuza yazılıcam bugün kışın da devam edicem haftada 2 gün yormıcam kenidmi ve hedefler koyucam yapmam gerekenlerle alakalı diyet yapıcam zaman zaman yapamıcam ama kasmıcam çok. tatil de kilo almamışım fazla yarın da belli olacak sadece regl şişliğim var her atrafım şiş o yani ondan sonra vericem inşaallah. sizler nasılsınız özledim :)

Hoşgeldin..
bende aynı senin gibi valla... işe bugün başladım. yoğun şekilde devam hayata..çok şükür bu günümüze
sadece buranın eski hareketli günlerine dönmesini özlemle bekliyorum..

Hadi insallah bakalim canm
hosgeldin cnm bzde seni ozledik sanirim hepimizin toparlanma vakti geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…