- 30 Ocak 2013
- 29.443
- 43.943
- 798
bendensin aslinda bnde kestim sabah kahvaktilarini ama soyle bi durum oldu 2 gun sonra halim olmadi sabahlati bidr aksam daha cok acikmaya basladim bugun biraz az yedim kahvaltida hafif karatay usulu devam edim diorumtünaydın kızlar fark ettim ki günde 3 ana öğün yemek bana yaramıyorbundan sonra mümkün olduğunca keseceğim şu sabah kahvaltılarını.
hosgeldin canm daha o ceki kilonu hamgi yontemle vermistinSelam hikayenizi okudum maşallah dedim
En çokta kendinizi çok sıkmamanız hoşuma gitti ..bende 79 la başladım şimdi 68 kiloyum ama bu ara motivasyonum düştü tatil derken ..sizinle devam edebilir miyim?
Bir 10 kilo versem süper olacak ..kendimi kasmadan ayda 3 versem 3 ayda olur aslında ama şöyle bir toparlanmam lazım
Yine ayni diyet sisteminle devam et o zaman madem sana iyi gelmis ordan basla bizler de destek oluruz sanaSağlıklı beslenerek aslında ..daha doğrusu diyetisyen menüleri gibi 3 ana öğün 2 ara öğün yaptım
Kahvaltı öğlen ara akşam ara gibi
Yalnız 5 ayda falan verdim arada kaçamaklar oldu tabi sonra araya yaz tatili girdi ..tekrar başlamak istiyorum ben yine
bende mümkün oldğnca keseceğimbendensin aslinda bnde kestim sabah kahvaktilarini ama soyle bi durum oldu 2 gun sonra halim olmadi sabahlati bidr aksam daha cok acikmaya basladim bugun biraz az yedim kahvaltida hafif karatay usulu devam edim diorum
hosgeldin canm daha o ceki kilonu hamgi yontemle vermistin
allah kabul etsin canımGunaydin kizlar bugun ve yarin orucluyum Allah kabul etsin. Bayram oncesi cok faziletliymis insallah bende yararlanirim.
Sahurda soganli biberli omlet yedim.
sonunda yagmurlar durdu. cocuklari okula birakip ofise geldim simdi. benim icin cok sakin bir gun yapacak fazla bir isim yok muhtemelen bilgisayarimda kitap okurum.
allah kabul etsin canimGunaydin kizlar bugun ve yarin orucluyum Allah kabul etsin. Bayram oncesi cok faziletliymis insallah bende yararlanirim.
Sahurda soganli biberli omlet yedim.
sonunda yagmurlar durdu. cocuklari okula birakip ofise geldim simdi. benim icin cok sakin bir gun yapacak fazla bir isim yok muhtemelen bilgisayarimda kitap okurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?