Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

son ara öğün

şekersiz çay ve masum atıştırmalık

1 su bardağı kahvaltılık ldiyet mısır gevreğini ufaltmak için parçaladım içine 3-4 tane hurmayı küp küp doğradım 1 tatlı kaşığı ballı fıstık ezmesi ve azıcık süt koyup silikon kalıplara bastırdım buzlukta dondurdum. ardından üzerine bitter çikolata eritip 1.5 tatlı kaşığını üzerine boca ettim.

şimdi de

1 sade soda içiyorum gün bitti benim için

Selam hikayenizi okudum maşallah dedim
En çokta kendinizi çok sıkmamanız hoşuma gitti ..bende 79 la başladım şimdi 68 kiloyum ama bu ara motivasyonum düştü tatil derken ..sizinle devam edebilir miyim?
Bir 10 kilo versem süper olacak ..kendimi kasmadan ayda 3 versem 3 ayda olur aslında ama şöyle bir toparlanmam lazım

tünaydın kızlar fark ettim ki günde 3 ana öğün yemek bana yaramıyor bundan sonra mümkün olduğunca keseceğim şu sabah kahvaltılarını.
bendensin aslinda bnde kestim sabah kahvaktilarini ama soyle bi durum oldu 2 gun sonra halim olmadi sabahlati bidr aksam daha cok acikmaya basladim bugun biraz az yedim kahvaltida hafif karatay usulu devam edim diorum

hosgeldin canm daha o ceki kilonu hamgi yontemle vermistin

Seylanin Gunlugu hosgeldin seylacim baya yogunluk hecirmissin ama burdasin sanirim bnde yavas kilo vermenin daha dogru oldgunu dusunuorum hep acele ettiigim zamanlar diyet 3 gun patlio aclik halsizlik sinir krizleri falan son 4 kilo 59 olsam tamadir onu da varsin gram gram verim

Sağlıklı beslenerek aslında ..daha doğrusu diyetisyen menüleri gibi 3 ana öğün 2 ara öğün yaptım
Kahvaltı öğlen ara akşam ara gibi
Yalnız 5 ayda falan verdim arada kaçamaklar oldu tabi sonra araya yaz tatili girdi ..tekrar başlamak istiyorum ben yine

Yine ayni diyet sisteminle devam et o zaman madem sana iyi gelmis ordan basla bizler de destek oluruz sana

bende mümkün oldğnca keseceğim

Gunaydin kizlar bugun ve yarin orucluyum Allah kabul etsin. Bayram oncesi cok faziletliymis insallah bende yararlanirim.
Sahurda soganli biberli omlet yedim.
sonunda yagmurlar durdu. cocuklari okula birakip ofise geldim simdi. benim icin cok sakin bir gun yapacak fazla bir isim yok muhtemelen bilgisayarimda kitap okurum.

allah kabul etsin canım

allah kabul etsin canim

İftara hamur makinasında çiğ köfte yapıyorum. İlk defa yapıcam inşallah güzel olur. Yanındada dünden kalan yemeklerden var yeterde artar bile.
@sabahvesen amin canım inşallah. Bu arada menün yine çok nefis görünüyor afiyet olsun.
@aaadddaaa amin canım.

en sonunda regl oldum ve şişkinliğim inecek şükür.

dün tartıda resmen uçuk bir rakam çıktı ki sabah daha iyi bir rakamı gördüm dün gece regl olunca birazda olsa o şişkinlik gitti.

öğle yemeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…