zaten ne oluyorsa o kaçamaklarımız yüzünden oluyor..ben de daha tam toparlayamadım..beni de nöbetler bozuyor malum..inşallah bu kışı iyi değerlendiricem..hep beraber ulaşalım artık ideal kilomuza...Cok skiliorum diyet yaparken kizlar ya tam 3 gun yapiorum kilo veriorum snra bi bakiorum acikmisin kacamak yapmisim ertesi gun toplayamiorum bu kisir donguden biktim usandim artik ya bir hafta tam diyet yapsam zaten aliscam ama diorum ya bi kisir dongudur gdio ama moral bozmak yok ayda bir kilo bile versem yaza kadar 10 kilo olur sizin tattilma sikliginiz nedir
Başın sağ olsun sersumcum.Allah mekanını cennet etsinselam kızlar..nihayet buraya gelme isteğim geldi..yanlış anlamayın sizleri özledim ama diyet modum anca geldi..artık kendimi toparlamalıyım..1 ay geçti bile hayat çok acımasız zaman su misali..Allah babamı cennetine kabul etsin inşallah...
kilo durumun inişli çıkışlı..birkaç güne kadar regl olucam sonrasında buradayım inşallah...nöbetler başladı ama kendimi nöbette tutuyorum..bir düzen almam lazım..inşallah sizlerle eski motivasyonuma dönerim..hepinizi öpüyorum..
kim tutar biziii hadi bakalim asla pes etmek yokkkk:):)zaten ne oluyorsa o kaçamaklarımız yüzünden oluyor..ben de daha tam toparlayamadım..beni de nöbetler bozuyor malum..inşallah bu kışı iyi değerlendiricem..hep beraber ulaşalım artık ideal kilomuza...ben hergün tartılırım kimse beni tutamaz
Hosgelsin canm sen bozsan bile cok fazla almayan bi bunyen var ben bozsam aninda kilo olarak donen bi bunyeye sahibim:)Kahvaltı vs .artık bozdum diyet işini.bol ekmekle kahvaltı. Yapıyorum
Yumurta yemiyorum 1 aydır.toparlamam lazım.
Aynen bende senin gibiyim yaa... verirken gitmek bilmiyor.. azcık fazla kaçırsam hemen yapışıyor..Hosgelsin canm sen bozsan bile cok fazla almayan bi bunyen var ben bozsam aninda kilo olarak donen bi bunyeye sahibim:)
Cok skiliorum diyet yaparken kizlar ya tam 3 gun yapiorum kilo veriorum snra bi bakiorum acikmisin kacamak yapmisim ertesi gun toplayamiorum bu kisir donguden biktim usandim artik ya bir hafta tam diyet yapsam zaten aliscam ama diorum ya bi kisir dongudur gdio ama moral bozmak yok ayda bir kilo bile versem yaza kadar 10 kilo olur sizin tattilma sikliginiz nedir
ayu canm cok tesekkurler insallah bnde inaniorum yavas yavas artik vercez mecbur senin boyn kac benim hedefledigim kilodasinyaz ın hep böyle bence şimdi toparlanma vaktii cnm üzme hep beraber yapıcaz inşaallahhhhhhhhhhhhhhh
Haklısın .almıyorum.çok hareketliyim ondan sanırım.tüm evi boyadım .kum bejiHosgelsin canm sen bozsan bile cok fazla almayan bi bunyen var ben bozsam aninda kilo olarak donen bi bunyeye sahibim:)
ayu canm cok tesekkurler insallah bnde inaniorum yavas yavas artik vercez mecbur senin boyn kac benim hedefledigim kilodasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?