oohhh mis... afiyet olsun.. :)Öğlen kahvaltı yaptım yumurta bir dilim ekmek 5 zeytin domates salatalık peynir
Tesekkir ederim canim:)oohhh mis... afiyet olsun.. :)
Yedin miiiii?Bugün hep dışarılardaydım kızlar toplantı falan ciddi sıcaktı ve ben ne zaman sıcağa çıksam sekerim düşüp resmen tüm gün tatlı yemek istiorum çok fenayim
ooyyyy Allah kolaylık versin o zaman.. zor iş vejeteryan olmak bana göre.. iyiki değilim..
Kolay gelsin..
Günaydııınnnnn....
Bu mutlu günde herkese bol keyifler diliyorum...
Sabah kahvaltım: 1 kase yoğurt+2,5 yk yulaf ezmesi+1 yk kaşıgı nesfit+2 gün kurusu doğrayıp karştırdım yedim. üstüne de 2 adet taze kayısı..
Hayır 4 5 tane bisküvi ile gecostirdimYedin miiiii?
insallah vardır canım olmasa bile bir hafta sonra daha net anlasiliyorsabah kahvaltım;
2 dilim kepek ekmek
peynir
zeytin
çay
bakalım durumlar nasıl yarın regl bugun bitti kızlar fark varmıdır acaba
Teşekkürler canım...ohh afiyet olsun :)
En tartiya cikma 2 gun kecsin bence tam şişliğin yatsin oyle cikarsin tartiyasabah kahvaltım;
2 dilim kepek ekmek
peynir
zeytin
çay
bakalım durumlar nasıl yarın regl bugun bitti kızlar fark varmıdır acaba
bence iyi gibi günlük beslenmen.. yemek işini ne kadar erken bırakırsan o kadar iyi zaten. ama saat henüz çok erken bence.. en geç 6 yapabilirsin bence..Yeniden merhaba kizlar bugunum nasil kecdi anlatayim.
Sabah kahvaltim 2 k yulaf ezmesi 4 k yogurt
Keten tohmu corekotu serpdim
Yaninda domates salatalik maydonuz yarim kirmizi tatli biber.
Sade kahve.
12 de ara ogun niyetine bitgi cayi 1 elma.
Saat 1 den sonra 40 dakalik yuruş evde koşu bandinda yapdim yuruşumu.
Bol su icdim .
Kizlar hastalik canimdan cikiyor diye baya ter atdim bugun duş aldim saat 3 yarsi ogle yemegimi yedim kirmizi mercimek corbasi bol limon pul biber maydonuz katdim.
Yaninda domates salatalik evde kendim yapdigim aci biber turşusu 3 tane de ondan yedim ekmek yemedim.
Şimdi 3 tane petibor biskuvu yedim sade kahve.
Yatincaya kadar bol su icerim aralardada bitgi cayim var demli ondanda icerim bugunluk bu kadar agzima yemek koymam.cok acikirsan yogurt yada elma yerim yada salatalik midem cok kazinarsa yerim yoksa yemek yeme bitdi bugunluk.
Benim bir gunumu degerlendirin nasil.kecmiş sizlerde fikir yazin .
Tabiki ev işlerin buraya katmiyorum..evdede hic boş oturmam bulaşikdi yemekdi cocuk bakmakdi hepsi benimledi gun boyu 2 kizim var kireşe apariyorum git gel hepsin kendim yapiyorum.
güzel canım ama az yetmişsin o da hastalıktan dolayo sanırım ama iyi maşallah sana hiç korkma gidicek insallah hepsiYeniden merhaba kizlar bugunum nasil kecdi anlatayim.
Sabah kahvaltim 2 k yulaf ezmesi 4 k yogurt
Keten tohmu corekotu serpdim
Yaninda domates salatalik maydonuz yarim kirmizi tatli biber.
Sade kahve.
12 de ara ogun niyetine bitgi cayi 1 elma.
Saat 1 den sonra 40 dakalik yuruş evde koşu bandinda yapdim yuruşumu.
Bol su icdim .
Kizlar hastalik canimdan cikiyor diye baya ter atdim bugun duş aldim saat 3 yarsi ogle yemegimi yedim kirmizi mercimek corbasi bol limon pul biber maydonuz katdim.
Yaninda domates salatalik evde kendim yapdigim aci biber turşusu 3 tane de ondan yedim ekmek yemedim.
Şimdi 3 tane petibor biskuvu yedim sade kahve.
Yatincaya kadar bol su icerim aralardada bitgi cayim var demli ondanda icerim bugunluk bu kadar agzima yemek koymam.cok acikirsan yogurt yada elma yerim yada salatalik midem cok kazinarsa yerim yoksa yemek yeme bitdi bugunluk.
Benim bir gunumu degerlendirin nasil.kecmiş sizlerde fikir yazin .
Tabiki ev işlerin buraya katmiyorum..evdede hic boş oturmam bulaşikdi yemekdi cocuk bakmakdi hepsi benimledi gun boyu 2 kizim var kireşe apariyorum git gel hepsin kendim yapiyorum.
Canim hem
En tartiya cikma 2 gun kecsin bence tam şişliğin yatsin oyle cikarsin tartiya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?