İnşallah canım yaa...Umarım onları etkilememiştir.
Tekrar Allah sabırlık versin.. mekanı cennet olsun..Selam kızlar...Babamla ilgilenirken dişimi ihmal etmiştim 2 kür antibiyotik kullandım 19 u kanal tedavisi yada çekim olacaktı ama bugün geç olmasın diye gittim çünkü ağrıdı..gene ilaç verdi 19 bakalım ne karar verecek dr um..arka dişlerimden biri ama çekilmesin inşallah...
yarın nöbetçiyim ertesi sabah 8 de trenle anneme gideceğim..Babamın 40 mevlütü var..40 gün geçti bile
Allah mekanını cennet etsin babacığımın...cumartesiye kadar kalacağım..gelemem yani..
regl oldum 2 gün önce..haftaya düzenli geleceğim artık inşallah....Başlasın artık modumuz yerine gelsin..
hepinizi öpüyorum..haftaya görüşürüz..
Sağol canım Allah razı olsun..İnşallah canım yaa...
Tekrar Allah sabırlık versin.. mekanı cennet olsun..
bekliyoruz canım.. toplaşalım artık yaww...
Sağol canım amiin..Allah razı olsun...canım bu arada başın saolsun arada kaçırmışım rabbim mekanını cennet eylesin .sersum
1 çay kayısı çekirdeği kayısı
Selam kızlar hedefıme ulaştım suan 49 kiloyum
Koruma ya gectim
Herkese bol kılo vermeler
Insallah canım vazgeçmeyin basaracaksınızgözünaydın cnm darısı başımıza :))))
çok geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin anneciğine..hayırlı sabahlar kızlar ;
akşam çok karışıktı...
2 kaşık pilav yanına salata yedim
çekirdek yedim dibine vurdum yanii
annem rahatsızlandı gece hastahaneye gittik şükür iyi zehirlenmiş yediklerinden
ooooo maşallah...Selam kızlar hedefıme ulaştım suan 49 kiloyum
Koruma ya gectim
allah rahmet eylesin tekrardan canm insallah donusunde kaldgin uerden devam ediceksinSelam kızlar...Babamla ilgilenirken dişimi ihmal etmiştim 2 kür antibiyotik kullandım 19 u kanal tedavisi yada çekim olacaktı ama bugün geç olmasın diye gittim çünkü ağrıdı..gene ilaç verdi 19 bakalım ne karar verecek dr um..arka dişlerimden biri ama çekilmesin inşallah...
yarın nöbetçiyim ertesi sabah 8 de trenle anneme gideceğim..Babamın 40 mevlütü var..40 gün geçti bile
Allah mekanını cennet etsin babacığımın...cumartesiye kadar kalacağım..gelemem yani..
regl oldum 2 gün önce..haftaya düzenli geleceğim artık inşallah....Başlasın artık modumuz yerine gelsin..
hepinizi öpüyorum..haftaya görüşürüz..
insallah canm aksam yemeyimce gunduz de saglikli beslenince gecer insallahAkşam yemeğini yemiş bulunuyorum :) mümkün olduğunca erken yemeye çalışıyorum son zamanlarda.. bazen çok gecikme oluyordu.. artık en geç 7 de yemiş olmayı hedefliyorum:)
Yemegimde: 130 gr kadar şu hazır satılan et döner den + 1 kase cacık +domates salatalık
bravo masallah 49 ciddi zayif bir kiloSelam kızlar hedefıme ulaştım suan 49 kiloyum
Koruma ya gectim
İnşallah canım.. tüm çabalarımız bunun için..insallah canm aksam yemeyimce gunduz de saglikli beslenince gecer insallah
Katil canm hosgeldim sendeben de katılabilirmiyim? vermem gereken ekim sonuna kadar 10 kilo var
tesekkür ederimKatil canm hosgeldim sende
çok geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin anneciğine..
Keşke Anneler ölümsüz olsa...
ben de katılabilirmiyim? vermem gereken ekim sonuna kadar 10 kilo var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?